Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 36

• 55 548
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Веселина,и аз поразглеждам за пердета и ми се струва,че те не са толко проблем,например харесах и в икеа доста евтини,имаше и в домко,пак не скъпи,но пък с корнизите не е така!Като търся(в интернет ги търся) искам нещо такова

http://plovdiv.all.biz/kornizi-bgc985/elit-stayl-k2133

обадих се на магазина,доколкото можах да разбера над 100лв.линеен метър(не говореше добре български и не се разбрахме много какъв материал са и точно колко ще струва Laughing),значи без кухнята над 1200лв корнизи,не е ли много?Ако сте виждали подобни но по-евтини...?

Самурайка,в нас над спалнята е така:

http://prikachi.com/images/449/8183449Y.jpg

Ясно е защо няма рамка и е залепен с тиксо, от задната страна де Laughing (но да обясня ако някой не се сети,като стане заметресение ако спим през това рвеме да не ни падне на главите с рамката  Laughing)

# 211
Ясно е защо няма рамка и е залепен с тиксо, от задната страна де Laughing (но да обясня ако някой не се сети,като стане заметресение ако спим през това рвеме да не ни падне на главите с рамката  Laughing)
Това съображение съм го чела много често в коментарите под статиите на Apartment Therapy от хора, които живеят в Калифорния. Веднъж имаше показана една мини спалня, в която, за да спестят място, бяха окачили конзолни шкафчета над леглото, и калифорнийци бяха в потрес. Laughing

# 212
  • София
Мен миналата година земетресението под Самотраки на 24 май ме уцели в Гърция, на 50-70 километра от епицентъра, беше 6.9, а ние бяхме на брега, не искам да ви описвам какво клатене беше...много смислено си е притеснението.

# 213
Барба,и София се води земетръсна зона..май.. Laughing!Не знам "статиите на Apartment Therapy" с каква насоченост са,за хора с фобии Laughing?направих такава асоциация в началото явно от therapy,но пък за сметка на това разгледах сайта и има мн интересни неща Simple Smile

Последна редакция: сб, 20 юни 2015, 14:58 от lili_lili

# 214
Шарки, успех на усмихнатото ти момиче!

Лили, сложете му рамка на тоз Матис, че много невзрачно стои. Някоя лека икейска рамка и да ви удари,  колко ще ви удари  Laughing?(ей тва наистина на чужд гръб...........)

# 215
Не съм чела цялата тема,само по диагонал  Simple Smile и разбрах,че  ще има изложба ,желая успех на твореца!
Аз продържавам да разсъждавам за цвета на стените,млечно сивия няма ли да придаде  студенина на стаята? newsm12

# 216
Stef4o,тогава пък ще трябва да е изместена към гардероба и пак ще стои не добре Laughing

Ана,за мен млечносиво,по скоро мляко с малко кафе Simple Smile,аз му казвах сиво кафяво е топъл цвят(в нас е такъв въпреки че от светкавицата изглеждаше бежов и не седи студено)

# 217
  • Варна
Успешен старт на изложбата на малкото Шарки* и весело ви изкарване  Grinning

Лили, и на мен много ми харесва у вас,аз колкото и да се напъвам никога не бих съчетала така цветове-стени-под и обзавеждане, затова все гледам лесното -три цвята най-много и готово  Laughing
Картините ти също много ми харесаха , абе изобщо -който си го може -може

ana74 , подкрепям lili_lili и другите, които те посъветваха за млечно сиво, ако не е сиво,т о млечно кафяво, но с повече мляко. Не е студено, напротив, нашата дневна е в този цвят-сутрин е по-наситено и топло, следобед като я огрее става много ,много светло млечно кафяво.

Това е снимано без светкавица , на дневна светлина, от дясно са прозорец и балконска врата с бели римски щори, без пердета .

Самурайче, благодаря ти за онази картинка с леглата в нишата, ама пораснаха дечурлигата, няма да се поберат в единствената такава,широка 1м ...пък друга нямаме  Sunglasses

# 218
Самурайче, благодаря ти за онази картинка с леглата в нишата, ама пораснаха дечурлигата, няма да се поберат в единствената такава,широка 1м ...пък друга нямаме  Sunglasses
Тази ниша си е гардероб...само са му махнали вратите. Такива гардероби са типични за Америка.

Шарки, успешен старт на изложбата на дъщеря ти. Много продадени картини и много бъдещи изложби.

# 219
  • Майничка
Шарки, успех на художничката!

Лили, два-три пъти седмично минавам до адреса, на който се води тази фирма, да взема да питам ли, що ли? 12м. корнизи, разбирам, ти трябват? 100лв. линеен метър ми се види безумно, то елит, елит, ама на руски новобогаташизъм бие! Wink

# 220
Има ли значение?, чак сега видях въпросът ти,фирмата е в Орешака,някъде до Троян,аз я намерих от гугъл

Gargamela,ако наистина не те затруднява и ако минаваш от там ще съм ти много благодарна ако видиш колко наистина струват и дали няма някакъв по-евтин вариант пръчки,но пак метални,златисти и да стават    на тази конзола от снимката,не разбрах човекът,който отговаряше грък,арабин или какъв беше,но не се разбрахме! Hug

# 221
  • Русе
Ние имаме такива корнизи или подобни, не са сложени за съжаление, че да ги снимам, със сигурност не са 100 лв метъра. Ще погледна марката и вида утре и ще потърся линк и цена.

Успех на изложбата

И аз следя стаята в сиво, бяло, червено, определено съм за тъмен под. Направихме в такива цветове без червено коридора, едната детска ще бъде и в комбинация с червено, много ми харесва гамата. Бели мебели, сивкави стени, хоризонталните участъци на мебелите и пода ще се сравнително тъмно кафяво (леко червеникаво).

# 222
  • София
Продаде две, поне до 8, докато аз бях там. Най-хубавата се оказа, че съм я нямала на снимка, снимах я, ще я кача при другите. Установих, че на фото целия чар на картините се губи  newsm78. Много благодаря на pep_si и samuraika, че дойдоха, получи се много приятно парти Embarassed. Но си беше и смешно, моята математичка нали не си вади хляба с рисуване, не се беше сетила какви цени да им иска (детска му работа).

# 223
Шарки, успех на художничката. Аз от разгежданетона картините и стигнах до извода, че е много спокоен и търпелив човек. Laughing

# 224
  • Варна
Привет!
Настроението в темата е страхотно. So What, поста ти с половинката и сценария е много весел.  Mr. Green

Имам съмнение, че Арчо пристана на Ема заради черно бялата снимка в спалнята й.  Wink ...... и има за какво.

Гледам и мъжете си споменавате. Моят е ненадминат по мрънкане и скапване на настроението......за всичко. Козирог!

Лили, мен ме досрамя да си поискам снимки на лично съобщение, но след тези хубави коментари.......моля да ми изпратиш линк.  Blush Олимпия прави и моята дървена маса. Комуникацията беше страхотна. Човекът ме разбра с няколко думи какво искам.

Някой питаше за тийн стая в сиво, бяло и червено. Моето мнение е обезателно топъл дървесен под. Ще стане чудно!

Общи условия

Активация на акаунт