Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 36

• 55 459
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
здравейте момичета, включвам се да попитам какво мислите част от тавана да е огледален, как може да се направи и дали има друг вид материал, а не да е от стъкло, че малко опасно ми се струва?  newsm78

# 616
  • София
Опънатите тавани отразяват, има различни видове. Трябва да питаш дали може да е само част, според това, което съм чела вероятността е малка. Но да се произнесат специалисти.

# 617
здравейте момичета, включвам се да попитам какво мислите част от тавана да е огледален, как може да се направи и дали има друг вид материал, а не да е от стъкло, че малко опасно ми се струва?  newsm78
каква е целта на огледалния таван?

# 618

На снимките дребнее, на живо доста добре пасва на големината на масата.

Никак даже, размерът й е идеален!
Арчо  Joy, разби ме с тези фотосесии, не го очаквах от теб, права е Ваяна, че не ти влияем добре !
Карамелена, честитооооо!

# 619
 Лейди, чак сега видях снимките. Много ми харесва лампата, а и си припомних колко е приятно у вас.

# 620
Здравейте, момичета  Hug
И аз имам един въпрос - има ли алтернативна на стъклото плоскост за поставяне върху дървена маса?  

# 621
Карамелена, честита къща! Много любов и щастие в новия дом! Чакам с нетърпение да видя преобразяването, много хубави идеи имаш.

Лейди, честита лампа!

# 622
  • София
От агенцията са качили снимките от вчера, тук http://www.unlimited.bg/en/2-bedroom-apartment-for-rent-in-malin … ulgaria-1772.html

# 623
каква е целта на огледалния таван?
За спалня ли? Не ти трябва да знаеш... Stop Със сигурност има начин да се направи, трябва да се пита гипсаджия, мисля че се лепи със силикон.

карамелена честито! Много щастие в новия дом! Joyидвам с виното, чехличките с пухчета и баданарката - по-еротично не би могло да бъде. Даже календар можем да издадем - по една интериорка за всеки месец от годината. Тематично - на стълба с мече в ръка, с предпазни очила и ъглошлайф, спринцовка и прояден от дървояд стол...Идеята за превоза до Варна е гениална! Ама на нас май превоза ни е най-малкия проблем. Дотук само две варненки са се записали.

Арчо ще ни умориш от любопитство, твоят апартамент ще е легендарен в темата. Не го мисли чак толкова - първо, да си знаеш, ще има грешки и неща, които в последствие да ти се иска да смени, колкото и да го мислиш (а може би именно защото много го мислиш). Второ само след 5 години (сиреч нула време) ще си на съвсем друг акъл и цветова вълна. Но те разбирам напълно! Затова смело действай с жълтото, графита и всичко, само го карай по-нискобюджетно, не хвърляй сума ти пари. Защо не вземеш една най-проста кухничка от Арон и не си я боядисаш в жълто сам. Така или иначе ще ти омръзне скоро, а и булката ще има свое виждане. А ти ще си доволен, защото все пак ще си си имал жълта кухня! Това е съвсем сериозен съвет - не хвърляй големи суми, безсмислено е.

Ваяна и аз мисля, че ще е на хубаво твоят сън. Може да ти хрумне друго за апартамента.

# 624
 Самурайка, чехлите с пухчета са мои, ти си намери еротични самурайски налъми Crossing Arms

# 625
  • София
Цитат
Ваяна и аз мисля, че ще е на хубаво твоят сън. Може да ти хрумне друго за апартамента.

Аз идеи имам бол, и въображението ми е развихрено, и архитект щях да стана / покойният ми баща много искаше /, ама пустата математика още ме буди в ужас посред нощ  Joy
Ако пък стане ще ви каня на фотоетюдно, бирено, винено, барбекюнесто, сладкарско и каквото кажете парти,само да видим какъв ми е късмета...  bouquet

Sharky, друго са си професионалните снимки. Успех - да ви намерят разбрани и съвестни наематели!  Simple Smile

# 626
  • София
На мен ми трепка горният десен клепач вече 5-6 дена...уж било на пари, май наистина е време за тото...ако знаех как се пуска онлайн newsm78

# 627
Здравейте, момичета  Hug
И аз имам един въпрос - има ли алтернативна на стъклото плоскост за поставяне върху дървена маса?  
Това не го разбрах...Дали може да се замени стъклото с нещо друго ли? Може - дървото да се обработи с лак или масло, да се сложи мушамичка, да се ползват костъри и покривчици...Може някакъв декупаж да се направи. Нещо по-конкретно питай, плостости алетнативни много!

Лейди много хубава лампа и добре пасва.

Ваяна стискам палци! И на краката (с налъми е лесно).

so what? самураите не ходят с налъми Crossing Arms

Ето малко за японските бани:

http://www.huffingtonpost.com/2015/06/29/japanese-bathroom_n_768 … ;ir=HuffPost+Home

# 628
Здравейте, момичета  Hug
Това не го разбрах...Дали може да се замени стъклото с нещо друго ли? Може - дървото да се обработи с лак или масло, да се сложи мушамичка, да се ползват костъри и покривчици...Може някакъв декупаж да се направи. Нещо по-конкретно питай, плостости алетнативни много!

Става въпрос за маса, която е на майка ми. Имаше отгоре стъкло, което по някаква причина се е счупило. Сега иска да го сменя , но се чуди дали да е пак стъкло или да търси алтернативен вариант. Затова попитах и се надявах на съвет.

# 629
Ох, много пишете беее...
Малко по диагонал четох, наблегнах на забавната част от постовете, може би защото идва ракиеното време Laughing

Ще ви водя всички по вехтошарниците, ама една по една, че иначе ще настане бой Simple Smile

Карамелена, честита къща! Пожелавам ти винаги да е пълна с любов!

Лейди, много е хубава лампата!

Благодаря за хубавите думи Hug
Лили Hug

Общи условия

Активация на акаунт