Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 36

• 55 448
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
 миналата седмица, открих вехтошарник до работата, голяма беля.

# 631
  • София
Миж , обикновен плексиглас ще свърши работа.

# 632
  • вятърничава
Миж , обикновен плексиглас ще свърши работа.

Този плексиглас не се ли надрасква лесно

Последна редакция: вт, 30 юни 2015, 21:40 от bb6

# 633
  • Пловдив
здравейте момичета, включвам се да попитам какво мислите част от тавана да е огледален, как може да се направи и дали има друг вид материал, а не да е от стъкло, че малко опасно ми се струва?  newsm78
каква е целта на огледалния таван?
За спалня ли? Не ти трябва да знаеш... Stop Със сигурност има начин да се направи, трябва да се пита гипсаджия, мисля че се лепи със силикон.

не, не за спалня, а за всекидневна, незнам защо, струва ми се че може да е хубаво... без някаква определена цел....

# 634
sve, Колко ви е височината на дневната?

# 635
Dobro utro ,

много сте писали докато ние станем  Hug

Карамелена ,честито !! Чакаме снимки и дизайн решения   bouquet

Шарки, разсмя ме с големите момчета и защо не ставали от масата Simple Smile Успешна жена си с 3те ви деца   bouquet
А апартаментът не може да изглежда по-добре .     bouquet Дано намерите квартиранти скоро ,щом това е решението ви  Hug

Самурайка и Ема ,че и Дорис ще чакам за базара с вехтории   bouquet

Арчо, дай някаква снимка ,че да умуваме .Аз без снимки нищо не си представяме чак толкова .Жълто ,гранит, бетон ,сиво са все хубави цветове за мъжко жилище . Peace

Вчера си извадих един от най-любимите сервизи ,защото правех един бърз кейк със сушени боровинки, шоколад и маршмелоус и днес както си го миех видях ,че е произведен не къде да е а в Япония .Надали мога да го харесвам повече ,но съм забравила какво е било ,защото с тези местения беше 6 години на склад .Не мога да се въздържа и д не ви го покажа   Heart Eyes:

# 636
здравейте момичета, включвам се да попитам какво мислите част от тавана да е огледален, как може да се направи и дали има друг вид материал, а не да е от стъкло, че малко опасно ми се струва?  newsm78

Здравейте, и според мен е опасно да има стъкло/огледало на тавана, било то и закалено. Vayana правилно ви насочи към опънати и окачени тавани. Това, което аз намирам са Огледални платна Barrisol Mirror
Скрит текст:

3М имат огледално фолио
Скрит текст:

В домко има самозалепващо фолио с огледален ефект. Само него съм виждала на живо, изкривяването е голямо, но може да се залепи на нещо леко и да се направи проба дали ще ви хареса. Аз имам 2 кутии и рамка за снимка облепени с него Simple Smile

Това ми прилича на фолио заради изкривяването, но не знам какво е използвано

Може да се използва огледало от плексиглас, акрил или дори полиран метал
Скрит текст:

За този пише, че е полирана неръждаема стомана на плочи

На мен лично ми харесва за баня или кухня

Дано съм била полезна Simple Smile

# 637
  • Пловдив
много благодаря за насоките   bouquet
височината беше 2,65 или 2,68

# 638
  • Варна
Може и опънат огледален таван. Но не съм за идеята, огледалата ми действат дезориентиращо, като спиралите.

# 639
Karamelena, честито! Бъдете много щастливи в новия дом Simple Smile Ще има много неща да обсъждаме.
Sharky, аз по-назад бях писала коментар след като публикува първите снимки, но може би си го пропуснала и питах плота дали е камък, много готин цвят?
Barefoot Kontesa , от къде се купуват такива хубави сервизи, може би десертите в тях са по-вкусни.
So what?, къде казваш е вехтошарника?

# 640
Блу , подарък ми е за сватбата от най-добрата ми приятелка. От Пловдив ги е купувала ,но на тях пише отзад ,че са произведени в Япония ,а аз го обожавам този сервиз и много му се радвах когато най-накрая го извадих от склада . Peace

# 641
  • Варна
Дами, завиждам ви за срещата. Според отзивите сте си прекарали чудесно. Искаме и във Варна да е така. Бройте ме трета сигурна.

Ема, отново великолепно! Нищо ново  Wink При теб никога няма неприятни изненади.

Шарки, хубав дом. Нищо, че е за под наем.

На новодомките - честито. На Ваяна - да й се сбъдне сънят, а Арчо най-накрая да се определи какво точно иска  Wink

Извинявайте, ако съм пропуснала някого, но сте изписали половината тема.

# 642
  • София
Да, технически камък е, http://www.quarella-bg.com/en_colq1.html, maroon canela е цветът, накарах ги да дойдат с палитрата на обекта, да избираме цвят според мароканските плочки (и не беше много скъпо удовоствие, някъде около 1200 ми излезе удоволствието). Е, със силгранита на мивката не проявих толкова мисъл, карах "напролом", избрах си я трюфел, а се усетих колко съм била смела чак при монтажа на мивката върху плота...направо изтръпнах от страх, обаче на "визитацията" се оказа, че не съм постигнала цветови конфликт.

# 643

So what?, къде казваш е вехтошарника?
в Хюстън  Grinning

Карамелена, честито! Много щастие и хубави спомени!

Къде гледате на Шарки, къщата и коментирате, аз ли само не виждам?

# 644
  • София
...
Къде гледате на Шарки, къщата и коментирате, аз ли само не виждам?
Не е моята къща, а бабин дом, а линкът към нея е на предната страница в темата.

Общи условия

Активация на акаунт