Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 36

• 55 608
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
А бе хора, какви са тея 40 дни срок за връщане!!!
Сега може и да ме заплюете КАТ пълна простачка, ама ние последно върнахме в Икея градинска палатка, ползвана цели две години и ни върнаха парите на 80% плюс два ваучера за ядене в ресторанта! И преди бяхме фенове с мъжа ми, но оттогава ни спечелиха напълно!

Питаха ни хората, какво не ни харесва, а ние - ми счупи се! Е, как няма да се счупи братче- две години са това нон стоп навън, ама ей го на: нямаше никакъв проблем! Как да не е фен човек, как!

Ема, нямам търпение да видя,какво си сътворила!

# 46
Имам вече не малко неща от Икеа и нямам никакви забележки относно качеството. А не е като да не съм претенциозна Laughing
Имат и артикули, които видимо са си калпави, ама аз от тях не взимам Peace

Хубава къща, хубава жена, хубави деца... Heart Eyes

Всички семейства за 2014-та и за 2015-та.

# 47
На майка ми апартамента е с малка тераса, на надпартерен първи етаж. Но тя буквално я е скрила в една асма - плътна зелена покривка. И си е сложила една бамбукова пейка с възглавнички - много уютно. Виждаш навън, но теб не те виждат. Обаче в София има един гаден черен прах  #Cussing out няма оттърване!

ИКЕА си е супер - за всичко има и евтини бюджетни решения и качествени скъпи неща. Кухните са с 25 години гаранция. На ИКЕА лошото качество и на АЙКО лошото качество са с огромна разлика в полза на ИКЕА, а на АЙКО лошия дизайн може да ти докара конвулсии. Миналата седмица бяхме в Софийската - хапнахме на обяд и за всяка голяма порция получихме подарък бурканче с детско пюре на ХИПП. Аз ядох макарони за 1.99 и получих подарък пюре за 2.50. Какво да не й харесвам на ИКЕА?

Моля Praynig нека да напишем за срещите и тук, че се получи пренос от предната тема и аз малко се пообърках. За 20ти от 18ч. на пл. Журналист си остава, нали?
А за 24ти кой и къде? Пак омотах преждата...
Аз до 28ми август съм тук, така че и в края на август мога.

# 48
  • София
Остава, да, аз ще те забера. Grinning

На 24ти юни съм тук, ще се пробвам да се включа.

А за хладилника, ние бяхме с такъв, даже с включване към водата и филтър в стария апартамент, сега сме с другия тип с каната (аз предпочитам, защото я пълним с филтрирана вода от Бритата (филтрирането на водата ми е поредния "чешитлък", но откак съм вкарала строги брита правила, никой не се е оплаквал от бъбреци).

# 49
  • София
Срещата на 24.06 не би ли могла да бъде с по-ранен час?

# 50
Аз мога по всяко време на 24-ти.

Кухня Heart Eyes

# 51
Може и по-рано разбира се - предложих 19.30 с идеята, че може да има работещи до по-късно и че ще е по-хладно, но ако искате друг час/място предложете.

Шарки докога ще е изложбата на дъщеря ти да мина да я видя - очертава се на 20-ти да не съм тук?

# 52
  • София
Мдааа. Пак е изтрит поста ми като в предишната тема - записах се първа и в двете. Лично отношение? Thinking

# 53
  • DE
Мари дьо ла Фер, благодаря ще потърся.

Ваяна не мисля, че е лично отношение. Твърде вероятно е, ако си публикувала само нещо от рода на "Благодара за темата" без коментар за интериор, модератора да е премахнал мнението  Peace

# 54
  • София
Моля модераторът на темата да ми отговори тук той ли е изтрил поста ми и ако не е - кой има възможност да го направи.

# 55
дането, ако ходиш до Бриколаж за лампи би ли споделила впечатления, че и аз търся отдавна крушки на кабел.  

# 56
  • DE
Съпружка ще споделя, но ще е след един месец като се прибера в България. По нашите ширини няма Бриколаж  Grinning През това време ще поразгледам тук и ще докладвам  Peace

# 57
  • Варна
..охооо, край, няма да се работи днес   Sunglasses

Vayana, от известно време се трият постове като "запис" , "пу първа" и подобни, без да знам, какво точно си написала, но ако е от тоя род едва ли някой модератор ще ти пише, най-много да ти прати линк с правилата, който пък в момента не намирам и аз, за да си подкрепя думите ..

Да питам и аз, разглеждам плъзгащи врати, естествено в нета -красоти големи, в нашите сайтове -или стъклени, или алуминиеви ...
Може ли някой да сподели, дърводелец ли да търся,или пак някаква фирма да изработи нещо като това
Скрит текст:

и  това:
Скрит текст:

Не искам алуминиеви или ПВЦ профили, трябва да е нещо дървено-може масив, може МДФ

# 58
  • София
Беше подобно на втория пост, който не е изтрит. Не съм мнителна, но е за втори път и ако има нещо, държа да знам.

Кадърен дърводелец би трябвало да може и двете врати да направи. Трудното е да попаднеш на такъв.

# 59
Ема, чудни тези семейства!  Heart Eyes
Дането, тогава може аз до отида до Бриколаж преди теб и да ти пиша - не съм разбрала, че не си в БГ.
Ваяна, не разбрах за колко часа предлагаш да е срещата на 24-ти?
Г-це, ние правихме плъзгаща се врата 110 см. широка дървена - обаче е без стъкло мога да ти я снимам - правена при дърводелец по поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт