Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 36

• 55 620
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ако е удобно на всички - час по-рано, в 18,30 ч. Ако не - не го променяйте заради моето предложение.
Нека го обсъдим - трудно се съчетават възможностите на много различни хора.

# 61
smile3521
Аз днес си оправям балкона - привързвам разплетен жасмин, мия мебели от зимата, ще редя възглавници... И точно си гледах маслината колко е плешивичка и погледът ми се закова на тази снимка. Е, как може такова нещо, при това стайно и в Швеция?! Отивам да си довършвам балкона, после ще догледам линковете.

Ваяна, няма модератор на темата. Има модератори общо на форума. Едва ли е нещо лично. Simple Smile

# 62
Малко не по темата, но...
Имам една огромна 100% памук палатка Marechal - 23 кв.м., нещо подобно на това. Искам да я продам но не знам къде да пусна обява. Просто искам някой да я ползва, никак не е лоша. Съвети?

# 63
  • София
В

www.olx.bg
www.bazar.bg

Май са доста активни сайтове.

# 64
  • Варна

Г-це, ние правихме плъзгаща се врата 110 см. широка дървена - обаче е без стъкло мога да ти я снимам - правена при дърводелец по поръчка.
Снимай я, все ще ми е ориентир, или поне да я покажа на майстора един ден..При мен стъклото е задължително, че ще останем без естествена светлина в другата половина на стаята.

# 65
Благодаря за темата! Simple Smile
Малко идеи:
Скрит текст:

# 66
  • Варна
И точно си гледах маслината колко е плешивичка и погледът ми се закова на тази снимка. Е, как може такова нещо, при това стайно и в Швеция?! Отивам да си довършвам балкона, после ще догледам линковете.

Ваяна, няма модератор на темата. Има модератори общо на форума. Едва ли е нещо лично. Simple Smile

Кой ти гледа маслините при ТАКЪВ бюфет?!  Crazy Очите ми изтекоха. Да взема и моя да го направя черен+златен, а?

Ваяна, не мисля, че е нещо лично.

Г-це Димитрова, ти си от Варна, нали? Имам тук двама дърводелци под ръка, ако искаш, мога да ти дам координати? Механизми за плъзгане на добри цени има в Балкан-Юг.

# 67
Боги, много хубаво би стояло. Аз съм "за". Мечтая за такъв бюфет, засега фокусирам на посудата, но стоически издържам в магазина да не купувам повече чинии, е, само няколко японски купи за салата взех, но това не се брои. Синички. Laughing

Не помня точно дали този бюфет коментираше преди време дали да му сложиш ноти. Мисля, че е черно златно е няколко идеи по-стилно.

# 68
  • Варна
Цонне, точно същият. Само не знам дали ще се получи този ефект. Все пак моят е доста по-семпъл newsm78 newsm78

# 69
Привет!Мисля че и аз ще мога да дойда на 24-ти,Съпружка ти добре се справяш с организациятя Simple Smile и заведението изглежда удобно(аз мога и както Ваяна иска -към 18.30-19ч.)

PS Барба,сигурно с пейзажа на балкона,които имаш пак изсъхващото ти дръвче ще засенчи снимките от сайтовете Simple Smile

Последна редакция: ср, 17 юни 2015, 21:04 от lili_lili

# 70
 ох, ще ме изгонят от работа заради блога на Ема.

Богиня, ако ти не можеш да го докараш на златно, никой не може. После снимка с пищна роба.

lili_lili, какво стана със снимките?

Joy богиня, закови му малки, златни скринчета отстрани Joy

Последна редакция: ср, 17 юни 2015, 22:36 от so what?

# 71
So what,няма да се скатая Wink,но нещо късно се прибирам от работа и не ми стига времето,пък и нали обещах да снимам пода в кухнята(който аз не одобрявам много между другото Sad )

# 72
Значи да обобщя - срещата за София е на 24 юни от 18.30 -„The Clock“ bar | food - ул. "Цар Асен I" 81 - засега сме аз, Ема, Шарки, Самурайка, Ваяна и Лили - ако съм пропуснала някой моля да каже.  Peace

# 73
So what,няма да се скатая Wink,
притесних се да не би всички да имат на лични, а аз да чакам Embarassed

обаче за срещата много искам да ви пратя мъжа ми, но ще ви дам сценарий. Разговорите да се водят горе долу така; ооо, толкова евтино го намерих този съндък (трицифрена сума, но близо до четирицифрена) имаше малко дървеници, но нищо работа, с мъжа ми ги изгонихме за около месец.
Друга подхваща:-ами моя мъж не спи докато не свършим ремонта дето сме подхванали, даже не го карам, само подхвърлям за какво си мечтая и той веднага започва проекта. Не може да чака!
 друга подхваща: а ние сме по-практични, всичко е високи технологии заради алергиите, но ме оставя аз да избирам цвят и дизайн...

Обещавам ви че повече от 7 мин. няма да издържи и няма да ви пречи, но ще имам бонуси в брака и в темата ще допринеса. ..голяма добрина ще ми направите.
п.пАко може Контеса също да присъства, на нея сценарий няма да давам.

Последна редакция: ср, 17 юни 2015, 23:34 от so what?

# 74
So what? Имам още доста врати и гардероби за боядисване....та чувствай се поканене, иначе пращам на мъжа ти сценария  Laughing Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт