Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 36

• 55 624
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Vayana благодаря за сайтовете, ще се пробвам. Hug

Боги ако щеш вярвай, като я видях тази снимка си казах "еййй какъв Богински бУфвееет" Laughing Действай с черното и златното, малко С&М за да стои поохлузено и поочукано и антично и снимай да са фалиш!

so what? пращай мъжа си, и без сценарий ще избяга на 7та минута. Моя мъж дори не би посмял да припари. Той нито в ИКЕА нито в разни съкровищници (магазини за стари вещи) идва, хубавото е, че срещу обещание да не го мъкна с мен по-лесно се разделя с кредитната си карта.

Шарки аз на изложбата ще съм набързо, няма да те ангажирам, после ще се наприказваме на 24ти. Само моля да ми дадеш насоки за дрескод, предполагам, че няма да е снобско събитие, ама да не се окаже, че всички трябва да са в бяло или от сорта, както е модерно напоследък. Confused

Последна редакция: чт, 18 юни 2015, 09:02 от samuraika

# 76
Много харесвам хора с чувство за хумор Hug може би защото моето не е особено добре развито.

Богиня, според мен можеш да му докараш подобна визия на твоя бюфет, но топлия дървесен цвят на сегашния стопля студенината, която излъчват останалите цветове. Ако го замениш с черно, дали няма да стане неуютно Rolling Eyes

Идея за г-ца Димитрова.

Интериорките, не се скатавайте, записвайте се за срещата, че местата са ограничени Simple Smile

# 77
  • Майничка
Ема, точно такава маса търся за бюро в детската.

Да взема да ви пратя и моя мъж на срещата? Безропотно обикаля по магазини, даже се кефи, винаги е готов с реплика: "Вземай, щом ти харесва!", не възразява на никакви промени и ремонти, само с две условия -  участието му в тях да е само финансово и от 21 до 5,30ч. да му бъде осигурено свободно легло и относителна тишина.  Laughing

Нали се ожалих, че не мога да си намеря изгодна бугенвилея - е, от две седмици съм горд собственик на прекрасна такава, с две разклонения, за колосалната сума от 6лв. Сега остава само да цъфнат покаралите ми калдаръмчета и да ушия нови завеси за терасата и балконингът ще тече с пълна сила.

Добри съседи ми харизаха и един такъв стол
Скрит текст:
, който ще пробвам да пребоядисам и тапицирам. Иначе в трапезарията съм с подобни, но е смея да рискувам с тях, че са все още в читав вид.

# 78
  • гр.Варна
Здравейте,момичета.Редовно следя темата и се наслаждавам на изискания ви вкус и затова реших да ви помоля за съвет.  Embarassed
Ще сменяме обзавеждането на 17 год.ни дъщеря,решихме да заложим на бели мебели от Икея и червени акценти ( етажерка за книги,кресло,възглавници).Дограмата е бяла,а стените ще боядисаме в сиво.Стаята е 14 кв.м. много е слънчева .....а въпроса ми е следния: какъв цвят ламинат да изберем?Благодаря предварително за съветите.   bouquet

# 79
  • София
Освен така наречените " майстори ", които ни работят по къщите и някой възторжен любител, никой мъж не обича ремонтите. На моят приятел отсега му прилошава от замислената от мен продажбо-покупка и всичко от начало. Плахо протестира, като казва че вече няма да носи плочки. Нека си живее в заблуждение  Joy.
Аз вече имам и нови идеи - като нероден Петко, но да видим на някоя ще й хареса ли.

http://media.snimka.bg/s1/4673/035589062.jpg?r=0

Елегантно и ефирно!

Последна редакция: чт, 18 юни 2015, 09:56 от Vayana

# 80
gargamela и ти тоз мъж-съкровище си готова да ни го пратиш? После да не ходиш да си го търсиш? Такива са рядкост, я по-добре не ни вкарвай в изкушение. Blush

pars аз бих помислила за нещо тъмно до черно.

Vayana харесва ми! Не е в моя стил, но ми харесва.

# 81
  • София
Здравейте,момичета.Редовно следя темата и се наслаждавам на изискания ви вкус и затова реших да ви помоля за съвет.  Embarassed
Ще сменяме обзавеждането на 17 год.ни дъщеря,решихме да заложим на бели мебели от Икея и червени акценти ( етажерка за книги,кресло,възглавници).Дограмата е бяла,а стените ще боядисаме в сиво.Стаята е 14 кв.м. много е слънчева .....а въпроса ми е следния: какъв цвят ламинат да изберем?Благодаря предварително за съветите.   bouquet

Ако няма да променяте идеите си за цветовете на стените аз бих сложил сив/сивкав ламинат. Така всичко в стаята още повече ще изпъква.

# 82
  • София
samuraika ,аз си знам, че вкусът ми не се споделя от съфорумките, но коментара ти ме зарадва!

# 83
За ламината на pars  подкрепям избора  на сивеещ ламинат нещо такова си представям:
http://www.lia.bg/parketi/laminiran-parket/214-quick-grey-teak-shipdeck
или
http://www.lia.bg/parketi/laminiran-parket/81-egger-nortland-oak-grey

зависи и от нюанса на стените разбира се, важно е да не се получат твърде близки тонове на сивото.

# 84
Ох, и на моя Съпруж хич не му се занимава с нищо - ако тези срещи действат толкова превъзпитателно да взема да го доведа да му обясните колко дейни по ремонтите са вашите мъже, а и ако може да не харесва само неща с четири цифрени суми, че край няма.  ooooh!

# 85
  • Варна
Здравейте,
включвам се с едно питане.

Тъй като в спалнята ни стената над леглото, т.е. над главите ни е празна и ми стои много голо, искам да сложа някаква картина-пано или фототапет. Мебелите са изцяло бял гланц с тъмно лилав акцент, а стените са млечно лилав цвят. Стената е широка 3.50м. Колебая се между тези:

http://tapeti-burgas.com/img/articles/big/1/1/5/8-738_Magnolia_Interieur_i.jpg - фототапета
и
http://iwidecor.com/userfiles/productlargeimages/product_321.jpg пано

Ако избера фототапет се чудя дали на цялата стена да го сложим или само в частта над самото легло, но пък отстрани ще остане някак празно ...
Моля за съвет, ако трябва ще кача снимка на стаята  Rolling Eyes

# 86
tedilina на мен лично тези предложения не ми харесват. Особено разрязаните лебеди, а и всякакви  пана от този вид ми изглеждат ужасно. Мисля че няколко черно - бели фотографии от добър фотограф рамкирани в бели рамки биха изглеждали значително по - добре.

# 87
май ще си върна назад думите за намалението в икеа - ще купя един плот с индукционни котлони  Embarassed
Пишете ме за 24-ти, но не съм сигурна дали ще успея за 18:30
Vayana, много модерно изглежда не искам да мисля как ще намериш кой да го изработи  Crazy
tedilina, недей така с тия лебеди...

# 88
Ваяна, на мен ми харесва, даже бих си направила такъв интериор, но не в основното жилище, а в някое студио, където да си водя младото гадже (като си го хвана Laughing)

За ламината на pars - бяло, червено и сиво, бррр, настръхнах от студ от тази комбинация Rolling Eyes

tedilina, и аз съм за нещо черно-бяло:

Скрит текст:

# 89
дането, ако ходиш до Бриколаж за лампи би ли споделила впечатления, че и аз търся отдавна крушки на кабел.  

Ето интересни крушки, та и кабелчета за тях: http://cablelovers.com/en/3-light-bulbs

Общи условия

Активация на акаунт