Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 36

• 55 630
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Моля за съвет, ако трябва ще кача снимка на стаята  Rolling Eyes
Нещо такова не ти ли допада? Можеш да рамкираш буквално всичко - снимки, постери, страници от календар, да си разпечаташ нещо от интернет и т.н., няма да е скъпо, ще можеш да ги сменяш и е по-стилно от горните предложения.
Ваяна, харесва ми!

# 91
  • София
blue_water ,  аз да стигна дотам ще намеря / или ще променя /  Simple Smile
Ема, толкова мурафети за едно гадже, пък било и младо  WinkНикак не е трудно, ти не се старай, то ще те намери - личен опит Wink

# 92
  • DE
Крушките са интересни, но нали щяха да забраняват производството на такива с нажежаема жичка  newsm78
В БГ съм подменила всички обикновени с енергоспестяващи но тук в ДЕ имаме няколко обикновенни с нетрадиционен балон  Crazy

# 93
  • в света на неограничените измерения
... Дограмата е бяла, а стените ще боядисаме в сиво. Стаята е 14 кв.м. много е слънчева .....а въпроса ми е следния: какъв цвят ламинат да изберем?   bouquet

Аз бих заложила на ламинат в някакъв дървесен цвят. Може би наистина по-тъмен, както предложи Самурайка.

За срещата ме бройте и мен. Ще ми бъде много приятно. Grinning

# 94
  • София
Еееееех, усмихнахте ме в този мрачен ден!   bouquet

# 95
Ваяна, на мен ми харесва, даже бих си направила такъв интериор, но не в основното жилище, а в някое студио, където да си водя младото гадже (като си го хвана Laughing)

За ламината на pars - бяло, червено и сиво, бррр, настръхнах от студ от тази комбинация Rolling Eyes

tedilina, и аз съм за нещо черно-бяло:

Скрит текст:

Ами нали ще е младо...няма да инвестираш в спалня я....  Naughty   Wink (като поостарее тогава спалня)

Последна редакция: чт, 18 юни 2015, 13:19 от lili_lili

# 96
Идвам от икеа! Познайте! От плота, който исках да купя няма наличности и няма и да има, но участва в намаленеито и виси огромна стрелка с надпис разпродажба.

# 97
  • Майничка
Ваяна, харесва ми, но много пространство, че и празно ще трябва за да изпъкне тази интересна форма.

Tedilina, бих лепнала няколко орнаментирани стикери за стена, вместо тези лебеди. Или пък няколко концентрични пана от филц, тюл и дантела, подобни на тези брошки
Скрит текст:
, в сиво като базов цвят, с лилави и розови акценти.

# 98
  • София
blue_water , така е по Икейски  Wink Изгоден беше като цена, жалко...
gargamela , аз засега само си интериорствам наум, още не съм продала апартамента, но следващия вече съм обзавела  hahaha

# 99
Vayana може ли да ми кажеш на лични къде и колко продаваш - мои близки търсят. Ако прецениш че е уместно, разбира се.

# 100
  • Варна
Някоя дама да си извади телефона и цъкне някой репортажен кадър от срещата, да го сложим в досието на темата  Sunglasses Ако пропусна , докато дойде времето ви -весело изкарване от сега ви желая!

О, Благодаря  Flutter

Богиня, моля те запази координатите на твоите дърводелци, ще ми трябват , но на есен  Praynig

То и аз нещо залитнах към монохрома, тая седмица сериозно напазарувах килимчета/деко калъфки, ленена покривка за масата, вази ,рамки за снимки и още дребнолии все черно-бели, ама пък на сивия ми диван и белите римски щори заспаха, пък и малко за разнообразие..
Знам ли после на къде ще ме завее,поне тези лесно се сменят

По въпроса на tedilina аз бих сложила тъмно дърво за под , колкото и да е непрактично за стопанисване, аз както съм казвала и друг път-хареса ли ми нещо, не му бера грижа за поддръжката

# 101
  • София
Vayana може ли да ми кажеш на лични къде и колко продаваш - мои близки търсят. Ако прецениш че е уместно, разбира се.

Писах ти  Simple Smile

# 102
Ема, и аз да благодаря за темата, макар и със закъснение. Докато ви изчета, бая се озорих - бях пропуснала много. Изцяло съм отдадена на ремонта и търсене на дивани и всякакви джаджи. Ако всичко е наред следващата седмица може би кухнята ще е готова. Закупихме и уредите. Самурайка, чудесна е станала къщата ти за гости!
За съжаление нищо не видях от снимките на Лили.
Няма да съм в София на 20, но непременно ще намеря време да посетя изложбата на дъщеричката й.
Съпружке, и мен можеш да добавиш в списъка на желаешите за среша на 24.06, ако все още има места.
Искам да ви попитам - къде мога да намеря в София тези завърващи шкафовете корнизи? Проверихме в представителния магазин на Вамко, но нямаха в наличност. Или ако знаете дърводелец, който може да ги изработи.  

# 103
дами ден след ден ви чета и все повече се убеждавам че за вас важи приказката "Вода , свлачище и жена не могат да се спрат" Simple Smile (казвам го в кръга на шегата , да не вземе някоя от вас да се обиди ) . Тъкмо идвам от архитекта си - дойде сестра му (икономист) която ни разпарчетоса концепцията за кухня-столова . Сега започваме отначало , като доста ще ни е трудно да направим това което тя хвърли като идея - и то по скоро ще е трудно да осигурим достатъчно функционално разстояние между всички елементи на помещението . Но тъй като не бързам ще си поиграем да видим каква ще я свършим . Евентуално тези дни ще пусна нахвърляно на скици новото предложение за да чуя и вашето мнение по въпроса .  Още съм в началото на всичко и ми е писнало в интерес на истината и започвам да се чудя дали да не изчакам Ема да направи студиото за младо гадже , че да си пусна молбата за кандидатстване  Joy Joy

Vayana цветовете които са подбрани за интериора който сте показали са ненормално добре съчетани (лично мнение) и много ми се нравят !

# 104
  • София
Великодушно  -нали сме на ти? - ти разрешавам да ги използваш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт