Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 36

• 55 596
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Мерси,Blue water,този под е от преди 15-тина години ,сега ми е по-друг акълът от тогава Laughing и ми се искаше да го смениме,но "и моят е като другите като става въпрос за ремонт " но ти ме караш да се замисля за този под Laughing
Полюлея е от Каре,шкафа от някаква фирма Олимпия(случайно ги открих,но беше останала мостра от износ,но сега пак изнасят май други модели може да ги разгледате),мивката още по-случайно,един човек ги бил внесъл от Мексико,но му нямам координати защото беше преди повече от година,доста бавно вървят  ремонтите при нас(но това е втора баня де,не сме били толко време без мивка Laughing),Съпружка,килимите-2 са стари,1 от вивре и 1 от каре

# 136
Лили, всичко е много хубаво. Много ми харесва изборът на цвят за хола. Хем бежево, хем не точно. Отделни елементи ми допаднаха като фаворити са конзолата за ТВ и мексиканската мивка. Браво! Да за предето!

# 137
Лили, знам ги аз тези мексикански мивки - бях писала за тях покрай нашия ремонт. Много ги гледах за малката баня вкъщи, но завързах връзки с един от Топ Груп, който звъня на ляво-надясно за тях да ги проучва и ме отказа. Ти имаш ли оплаквания?

# 138
Лили, много готин апартамент.  bouquet
 Не е точно моя стил  ,но е разкошен. Харесва ми много ,но надали бих успяла да съчетая толкова дърво с цвят. Малко съм скучновата  Crazy

Гледам за мъжете си говорите. Аз моя го похвалих с работата по ремонта до 11 вечерта след работа ,няма да повтарям ,че  съкровище ,но ако не е той и ако трябва да чакам на майстори....ще си дочакам.

# 139
Контеса,твоя е рядкост,май няма друг в темата да се похвали с това!
Супружка,от каква гледна точка да са ми оплакванията,малко е ниска и пръска най-много да мухляса плота под нея,защото е дървен Laughing

PS Blue water,нали не ми се сърдиш,че така реагирах за пода?!Просто доста ми се искаше да го изкъртим и ти като го хареса и някакси ми повдигна настроението(а може би ако мъжът ми разбере направо ще те черпи) Hug

# 140
Lili, чуден е апартамента ти! Толкова е интересен и уютен! Много ми харесва! Да нямате художник в къщата и вие?

# 141
lili_lili , много ми хареса апартамента (особено пъстрите подове в банята и кухнята). Картините са прекрасни също. Виждам че в момента има щори (виждат се въженца на една снимка). Ако имаш колебания за пердетата, бих препоръчала щори тип "screen" (руло щори от текстил с конични дупчици, пропускащи светлината, отвън навътре, но на разстояние > 1,8 -2 м. от прозореца не се вижда вътре в  стаята.
http://infresa-bg.com/%D1%82%D0%B8%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0%B … D0%B8-screen.html

# 142
Лили, недейте така с пода. Много е хубаво у вас, пак да кажа!
Много се смях с коментарите, Арчо и Ема гаджетааааа (Арчо, сигурен ли си, че си достатъчно млад?), а Шарки - висока, руса и най-вече рошава Joy! Много ми се щеше да ви видя и да се запознаем, някак почти ви обичам, но друг път може би! Изкарайте си хубаво, харесайте се много на живо!

# 143
За мивката доколкото си спомням ми обясниха, че е боя запечеа върху керамика и че има възможност да избледнее с ползването, другото беше, че ако изпуснем нещо върху нея /което се случва при нас/ отдолу остава бяло парче. Та като чух тези неща и като не измислих как да я съчетая се отказах, но ти се се справила чудесно. Лесно ли се чисти?

# 144
Нещо не мога да си редактирам поста, но както и да е. Лили, а жълтият бюфет откъде е?

# 145
Много ми харесва у Лили, а за пердета не знам какво да кажа, вижда се хубава гледака, грехота да я да я скриеш. Може да сложиш, но да са все прибрани, и само за интериор като спирала на очите. До еднокракото сребристо, пердето да е единично и прибрано на другата страна.

# 146
Благодаря ви на всички за милите думи!  Heart Eyes So what(ако обичаш,това е иноксовия плот,на който мога да си пия нещо -на крак при това Laughing..шегувам се разбира се Hug Heart Eyes)аз точно за това се двуомя,от една страна грозната дограма както каза и Богиня,от друга искам светлина а пък гледката е към Витоша ,срещу нас точно не е толко висок блока и не е близко.Съпружка,още не е избеляла и не е променена но и не знам да сме изпускали нещо сериозно върху нея,Stef4o,от вивре.Mumbas,не за съжаление Simple Smile!

Последна редакция: чт, 18 юни 2015, 22:21 от lili_lili

# 147
  • София
Ама вие защо така ми се смеете, аз наистина съм много висока - 179, и по рождение съм блондинка, чак веждите и миглите са ми невидими, и настина съм рошава (искам да съм къдрава, но не го докарвам чак дотам Embarassed). Едно време, преди 10 години и 10 килограма, бях и стройна, а сега съм мандолинеста, но не ми пука достатъчно, че да отслабна.

А да, и ММ е идеален. И последния път, когато се ядосах на майстори ме успокоява:"Обещавам ти, че следващите 4 месеца ремонт няма да правим." Оптимист.

Връщам се да изровя снимките на Лили.

# 148
Лили, недейте така с пода. Много е хубаво у вас, пак да кажа!
Много се смях с коментарите, Арчо и Ема гаджетааааа (Арчо, сигурен ли си, че си достатъчно млад?), а Шарки - висока, руса и най-вече рошава Joy! Много ми се щеше да ви видя и да се запознаем, някак почти ви обичам, но друг път може би! Изкарайте си хубаво, харесайте се много на живо!

ама аз само казах че ще кандидатствам за позицията - ако не съм достатъчно млад ще ме филтрират Grinning
за среща във Варна четох по-назад . като изберете дата и ако съм в състояние с радост ще дойда   bouquet

# 149
Лили раз-кош-но! Heart Eyes Все едно си чела с години тази тема и си сложила по нещичко за всеки да хареса. Прекрасно съчетана еклектика, браво! Аз това не го мога и си го признавам най-чистосърдечно. И цветове, и текстури и стилове - всичко ми хареса много!

За мивките (мексиканската) да кажа, че се правят много лесно, не знам защо тук са такава рядкост. Намирате си една по-здрава купа (добре изработена керамика), пробивате си дупка, силикон, отцедник, тинтири-минтири червалъци и се вгражда - дали нацяло или само се поставя на плота - по желание. Полиуретанов лак на 3-4 слоя върху дървото и - воала! Не са удобни за основни семейни бани (макар две да вършат работа), но за втора баня са идеални.

Шарки ти ако чакаш да дойде някоя красавица да те предупредя - като видиш една зальосана кифла, дето блее навсякъде но не и в краката си - да знаеш, аз съм. Много се радвам на облеклото - в мой стил. И без списание ще те позная!

Сега ако се разберете за варненска среща ще трябва да си предвидя ходене и до там, ако и Пина се включи особенно.

Общи условия

Активация на акаунт