Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 36

• 55 606
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Още съм в началото на всичко и ми е писнало в интерес на истината и започвам да се чудя дали да не изчакам Ема да направи студиото за младо гадже , че да си пусна молбата за кандидатстване  Joy Joy
Ей, това оправи деня ми...  Joy Mr. Green Joy Laughing
Joy
И моят.
Арчо, кака Laughing, запретвай ръкави и почвай, стига се мотка с нас на сладки приказки.

Силни цветове, но ми харесва комбинацията.

# 121
  • Варна
Eма, Ема... да не се превърнеш в Богиня  Whistling Тези цветове, текстури, съчетание. Още малко златно и си готова.  Mr. Green

Ваяна, на мен ми допадна вдъхновението ти. Особено цветово. Само се притеснявам, че едва ли ще се намери фирма, която да го направи едно към едно.

Относно Икеа и аз мисля, че има нелоши неща. Дори съм си ги закупила  Sunglasses

Днес консултирах едни приятели относно цветовете. Не мога да разбера защо всички се страхуват от дълбоки, наситени нюанси? Конкретно в техния случай става въпрос за дневна от около 60кв. м с високи тавани и отворена стена към терасата.
Но схващането е масово. newsm78

# 122
Богиня, мисля, че във всеки един от нас има по малко Богински уклон, няма лошо, ако знаеш мен как ме влече златното... На Ема картинката ми напомня думите на ММ, че няма грозни цветове.
Еклектиката няма как да я избегна, аз поне, като се има предвид какви натрупвания със сантиментална стойност имам.. - чак ме страх какво ще се получи като краен резултат.
Столеро на ул.Аспарух имат добри предложения, но ако Стокхолм е скъп, то там цените са двойни. Вярно - гарантиран произход. Също много добри предложения имат в "Диваниидеи", но са в още по-висок ценови клас - има защо де, но моделите са им повечето тези огромни ъгловки с лежанки, които изпълват половин хол. В сравнение с тях Стокхолм-а е джудже.
Съпружка, хубав е съветът ти да питам мебелистите ми, но пък и те са едни младоци без опит в тези декорации, макар, че се справиха с кухнята много добре, особено като се има предвид че вратичките й са омаслени с Осмо, което за тях си беше направо експеримент ( както и за мен).

# 123
# 124
  • София
...
Шарки аз на изложбата ще съм набързо, няма да те ангажирам, после ще се наприказваме на 24ти. Само моля да ми дадеш насоки за дрескод, предполагам, че няма да е снобско събитие, ама да не се окаже, че всички трябва да са в бяло или от сорта, както е модерно напоследък. Confused
Изобщо няма дрескод Grinning. Много ме досмеша от въпроса, защото аз и дъщеря ми сме болестно несуетни (липсва ни даже здравословната доза суета, докарали сме го до "толкова не ми пука", че чак сме прекалили). Като гледам колко е хладно времето, се очертава да сме по дънки и блузки. Аз ще те чакам пред паметника на Георги Марков на площада, аз съм много висока, руса и рошава.

# 125
Дръж в ръка списание за интериор. Mr. Green

# 126
  • Майничка
Дръж в ръка списание за интериор. Mr. Green

Joy Още малко и Наш дом със снимките от жилището на Съпружка ще поискаш  Laughing

# 127
Точно така. Иначе може да са от друг отбор ентусиасти и може някой да отиде на чужд купон. Трябват предпазни мерки. Laughing

# 128
аз съм много висока, руса и рошава.

Днес цари особен хумор в темата.  Joy

Ема, излезе ти късмета и с нов мъж, и с нов проект.  Laughing

mumbas, нашия диван от Столеро излезе по-евтин от Стокхолм-а в Икеа - е, вярно, че аз ударих малко пазарлък.  Joy

# 129
Да не забравите за питането ми трябва ли пердета или не? Laughing

Мерси на всички за съветите и милите думи! Heart Eyes

Последна редакция: пт, 19 юни 2015, 15:34 от lili_lili

# 130
Чисто, просто и ясно http://dadu.bg/?p=681

# 131
  • Варна
Бяло, сиво и червено.
Аз съм 'за' по-топъл под

Лили, аз бих сложила. Нещо леко, ефирно и натурално, което да скрие грозната дограма /моята е същата/
Влюбена съм в полилея в кухнята, конзолата по ТВ и умивалника в банята. Къде ги откри, ако не е тайна?

Последна редакция: чт, 18 юни 2015, 20:09 от Приятно ми е - Богиня!

# 132
Лили, чуден ти апартамента! Аз започвам с въпросите - откъде е шкафа под ТВ-то, мивката в банята  Heart Eyes и килимите?
P.S. Картините са супер.

Скрит текст:
Ако изповядваш това поведение, както ние вкъщи си сложи пердета:
https://www.facebook.com/someecards/photos/a.336142789755987.688 … ype=1&theater

# 133
  • Варна
Съпружка, хаха, сега прочетох, че си питала същото  Laughing

# 134
Lili_lili, мнг ми харесва домът ти пак да кажа, че е много интересно и цветно. Подът на кухнята ми е любим Simple Smile браво, браво! Креативна си веднага се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт