Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 36

• 55 596
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
А няма , и моя всичко върши сам, с помощта на дейния си калфа (т.е. Аз). Оцених, какво е да имаш инженер в къщи. Направи градинките (нареди камъка) за една седмица след работа, докато съседа геолог, го прави същото втора година. Добре, че не послушах леля му като ми разправяше, колко е схванат в ръцете..

За срещата във Варна, нека е края на август моля...

Последна редакция: пт, 19 юни 2015, 14:27 от Titina

# 151
От линка на тарталета тази снимка ми хареса за г-ца Димитрова и нейното аквариумче.
Скрит текст:
. Имам предвид леглата в нишата.

# 152
ама аз само казах че ще кандидатствам за позицията
Избран си Mr. Green

Лили, много, ама много ми харесва у вас. Разкош Heart Eyes
Толкова много цвят и така добре съчетано. Картините, жълтият шкаф, този под ТВ-то, осветителните тела, подовите плочки в кухнята, килимите, банята - страхотни!!!
Само плочките на стената в дневната не ми харесват. Не като цвят, а заради това, че са плочки. И смесителят в банята бих сменила с такъв, на който чучура е обърнат надолу, за да не пръска Hug

# 153
  • Майничка
Lili_lili, много ми харесва жилището ви, уютно и обживяно. Аз бих сложила нещо на прозорците, за да не се набива на очи дограмата, но в трапезарията бих избрала нещо с подобен ефект
Скрит текст:
Това е детско, де, но подобно - хем залъгалка за очите, хем закачка и бих спестила тънкото перде при наличието на такава гледка.

Картините са много хубави , тази отляво на прозореца в трапезарията масло ли е или принт в/у текстил? /Ако е авторска, може ли името на художника, моля/

А стената с плочките /или тапета/ до библиотечката в трапезарията шкаф ли е? Ако не - според мен там е мястото на Триумфалната арка в този й нерамкиран вид, мисля, че малко прихлупва другите картини в хола, те са по-елегантни, но не толкова ярки. Ако са плочки - може да я пуснеш на тънка тъмна корда от тавана.

# 154
Лили, много ми хареса Heart Eyes. И това го казва човек, който по принцип обича светлите тонове. Браво, чудесно си се справила.

# 155
Благодаря ви пак ! Heart Eyes Ако бях попаднала на темата по-рано,със сигурност щеше да е много по-добре,например щях да държа на пода да сложим от тези естествените паркети,които седят като на квадратчета(въпреки че в родителите ми пода е дюшеме и знам че е много по-хубаво,не ни се отделяха толко пари),но след време ремонт...пак Laughing !Ема,за плочките на стената горе-долу съм съгласна с теб,беше импулсивна идея преди време плюс това майстора остави и големи фуги...на живо не седят толко зле,но и аз често им мисля края..Ако имаш идея някаква(но без къртене) моля те сподели Laughing !Gargamela,не разбрах за кои питаш но от картините,триумфалната арка и едно ангелче,за което май питаш са принт,другите са маслени бой,без двете на пода в кухнята (За тях ако не беше Ема  Heart Eyes да ме светне от едно нейно мнение,че може и на пода щях да се чудя къде да им търся стена Simple Smile)!
С две думи благодаря ви и за всички показани интериори и мнения!

# 156
PS Blue water,нали не ми се сърдиш,че така реагирах за пода?!Просто доста ми се искаше да го изкъртим и ти като го хареса и някакси ми повдигна настроението(а може би ако мъжът ми разбере направо ще те черпи) Hug

Не, но ако го изкъртиш ще ти се разсърдя  Mr. Green

# 157
  • София
samuraika , благодаря за приятния пост от вчера  Simple Smile
lili_lili , бих се поразходила у вас, повечко обзаведено и по-шаренко за моя вкус, но интересно. Пердета бих сложила, ще видиш как ще променят излъчването. А гледката си ти остава, прекрасно е да гледаш зеленина и да слушаш птички. Аз сутринта дори си записах поредното птиче, което се раздаваше в градината пред прозорците ни  Grinning
Не очаквах, че показаното от мен ще предизвика толкова отзиви, благодаря ви!

Обаче сега трябва да ви кажа, че сте много лоши !
Вижте какво си купих, вероятно под ваше влияние:

http://media.snimka.bg/s1/4676/035596149.jpg?r=0

И сега? Как ще го съчетавам с моя интериор?

П.П. Снимката е от пода на квартирата на дъщеря ми, не обръщайте внимание. Нейна приятелка трябва да ми го донесе от Берлин, дано не сметнат, че е антика и ми го вземат на летището  Confused

Като започваме да се описваме за разпознаване аз държа да кажа на тези, които ще гледат снимките, че Vayana е най-нефотогеничната госпожа в цяла София. Blush

# 158
Vayana  Hug А покупката ти е разкошна. Виж как зле ти влияем  Mr. Green Но мисля че ще стои много добре на някоя изчистена, модерна повърхност.
Тъкмо да те разконспирирам за икейската бяла лампа, дето се вижда на заден фон и се оказа, че не било у вас. Laughing А по антифотогенизъм ще се конкурираме.

лили и на мен пода ми харесва. Всичко ми хартесва. И черните плочки на стената ми харесват. Grinning

# 159
Vayana, oooooooo, много е хубав и страшно ще ти отива, честито! Да, наистина почват да се появяват детайли  Joy и то какви!
Лили, аз съм за тънки пердета или без!
Темата е преминала в някакъв комичен жанр, много е приятно!

# 160
  • Варна
Vayana харесва ми - има характер.

bouquet

Аз пък да ви кажа нямам вкус, помагам на една приятелка за обзавеждане - и се оказа, че всичко, което е извън шоурумовете не е стилно Embarassed

# 161
Вчера цял ден хвърлях по едно око и съм се смяла с глас. Много сте сладки, много ви обичам. Hug
Ема, скрита лимонка такава, как замъкна Арчо, при това той сам кандидатства! Joy
Шарки, през цялото време си те представях висока - да, но тъмна, с къса, черна коса. Shocked Кръгла нула съм като профайлър.
Ще чакам снимки от всички ви. Heart Eyes Hug
Записвам мъжа ми в отбора на "ВСИЧКИ" vs "мъжът на Контеса".
Ваяна, честито!  bouquet Simple Smile
Лили, чу-де-сен дом! Много ми харесва!

# 162
  • София
Ооооо, благодаря ви!   bouquet Май да си празнавам без бой - имам и други стари/старинни нещица от баба, май са на повече от 100 години. И май ще ми трябват 2 къщи - да не смесвам стиловете? Или да ги смесвам, или да се махам от темата Thinking

# 163
  • Варна
Ооооо, благодаря ви!   bouquet Май да си празнавам без бой - имам и други стари/старинни нещица от баба, май са на повече от 100 години. И май ще ми трябват 2 къщи - да не смесвам стиловете? Или да ги смесвам, или да се махам от темата Thinking

А! Къде ще ходиш? За тук си си.
Това е очарованието - смесване на старо и ново, според мен печелят и двете - новото изглежда по-ново, а старото по-ценно.

# 164
  • Майничка
Освен това модите се въртят, а така винаги има нещо модерно. Wink

Общи условия

Активация на акаунт