Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 36

• 55 525
  • 742
  •   1
Отговори
# 360

Дори се притесних за Съпружка дали ѝ беше приятно сред нас, по-големите, но това със сигурност ще го разбера, ако дойде на следващата среща Simple Smile

Ема, много ми е приятно сред вас - и в темата, и на срещата, надявам се да повторим.  Grinning

Контеса много ми хареса албума - дърво, кожа, метал - точно каквото харесвам.

# 361
Ванилия Мадагаскарска детската стая се е получила много приятно. Рядко някой се решава да вкара черен цвят в детска стая, но явно е предразсъдък някакъв.

Май съм далтонист. Къде е червеното, аз го виждам сиво.

Ванилия, чудесно е!

# 362
Ванилия Мадагаскарска детската стая се е получила много приятно. Рядко някой се решава да вкара черен цвят в детска стая, но явно е предразсъдък някакъв.

Май съм далтонист. Къде е червеното, аз го виждам сиво.

Ванилия, чудесно е!

Цонна, ти говориш за червено, а Пепси за черно - от там идва объркването.  Mr. Green

# 363
Това много ми хареса, особено кухнята и картините
http://www.alvhemmakleri.se/hem-till-salu/OBJ17735_1415873359/bilder
Този апартамент беше изключително интересен за мен - обърнатите книги, подредбата на паркета, нещото (графика, снимка, .......?) закачено над бюрото, зелените плочки, картината "ала Малкото Шарки" в спалнята  Laughing..............Благодаря, Дафинов лист   bouquet!

# 364
Остави, няколко пъти се връщах да гледам снимките и не го видях червеното. Е, няколко кутии и играчката, ама сега разбрах каква е работата. Далтонист - неумеещ и да чете. Crazy Мерси, да не бях успяла да го разгадая сама.

# 365
  • София
Докато вържа кое точно е стил  "малкото Шарки", бая се зачудих Embarassed Laughing. Вързах, точките е...на "изложбата" се смеех, че това с точките при нея е следствие от математиката - светът й се привижда под формата на точки и клъстъри.

# 366
Какво може да ти донесе едно отрязано дърво. Стърготините няма да ги споменавам. Сега трябва да търся крака за масичките.

Ванилия, много добре се е получило

# 367
Титина ихааа, съкровище!

Стефчо и аз си го помислих за картината, че е в стила на малкото Шарки, а и на изложбата си мислих, че картини в по-голям формат биха били много ефектни. Има бъдеще детето, Шарки да Фали и да удря по едно рамо, а не да скромничи! Аз не съм ви казала, че си имам картина, даже съм я закачила вече на стената у майка ми, ама ще си я нося в странство и ще ви я снимам в окончателен вид.

А апартамента от линка на Дафинка наистина ме впечатли. Реденето на паркета, цветовете, нееежното сиво на стените  Heart Eyes Сградата...и ме впечатли, че никой не е решил да си смени дограмата в тъмносиньо, да санира в резеда и да остъкли с френски прозорци  Twisted Evil Много ми бърка в мозъка тази родна особеност на екстериора. Twisted Evil Правят го и по старите сгради на пъпа на града и по новите, абе навсякъде, не са само панелките. Sick

Ванилия много сладка и уютна детска стая, честито.

Към прекрасното описание на Ема почти няма какво да се добави. Vayana беше голямата изненада - аз си я представях млада, модерна, с кабриолет  Grinning Тя е много елегантна, истинска дама и много мила  Heart Eyes (аз също май имах страх, че всички ще са млади). Ема има архивирани в главата си всички теми и помни всичко обсъждано! Феноменално! Аз не мога да напиша един пост като хората, щото бъркам кой какво и къде  Crazy Самата аз съм по-безцветна и от Цукуру Тазаки, замазвам с приказки за да не ми личи. Всички наистина са много готини и се получава много приятна комуникация с всички. Ако не е кръгла маса, може да е на коктейлен принцип. Решено ли е за 16ти вече? Пина  къде се покри?

Контеса видях страхотни неща, но стилово е доста еклектично. И аз съм така, много неща ми харесват и си сядам на ръцете да не сътворя някоя боза.

Благодаря на успелите да изчетат дългия ми пост   bouquet

# 368
  • София
Титина, дървото е наистина съкровище...и аз бях във фаза на звучно "Ааааххх!" когато ми се отвори линка.

# 369
  • Варна
Какво може да ти донесе едно отрязано дърво. Стърготините няма да ги споменавам. Сега трябва да търся крака за масичките.

Ванилия, много добре се е получило
http://www.bgstroitel.com/article/print/id/4492/

Така и не можах да открия линка с едни масички от дънер с крака от медни тръби, които ми харесаха.

# 370
  • София
" Голямата изненада "  Joy явно си е запазила младежкия дух, да видим как сте го съчетавам с годините...и благодаря за милите думи.
samuraika , направо съм ти разбила представите за кабриолета - тъкмо на срещата си признах, че ме е страх да шофирам в София Wink
Ема , ако съм дочула правилно си друг вид анализатор, но се справяш отлично и със словесните ни портрети   bouquet
Действително някак си на друг принцип трябва да са следващите срещи, защото и аз не успях да контактувам с всички.
Албумът на Контеса наистина е интересен, ще го разгледам повече на спокойствие. Моето легло е подобно - тип японска платформа / samuraika да каже дали българските мебелисти правилно са го нарекли така, или е търговски трик /

и редовно съм с рани по краката от ръбовете му - но търпя в името на красотата  Wink
Отрязаното дърво на Titina e красиво и ме замисля за вечността. Аз пък в Гърция се увлякох по изделия от маслиново дърво и си купих вилички за маслини,а от Берлин си донесох поднос, дъска за рязане и хаванче - ето Ема , излиза, че харесвам дървото, но като аксесоари  Laughing
Нека мрачният петък да е хубав за всички ви!   bouquet

Последна редакция: пт, 26 юни 2015, 10:37 от Vayana

# 371
Ема, знаех си, че този апартамент ще ти хареса Simple Smile.
Stef4o,  Hug.
Ема, прекрасно си описала всички. Лекинко ви завиждам Wink.
Една статия, в която е описана бг действителността
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2015/06/26/jivotyt-na-bylgarina-v- … tni-mebeli.268017

# 372
Мдам, а на мен всички ми обясняват колко на тясно живеят японците  Crossing Arms От много години насам в България се живее много по-тясно, но никой не ми вярва.
Ето нещо парижко, мега клаустрофобично, но хитро.
https://vimeo.com/109832468

Ваяна разби ми всички представи направо! Младежки дух, това е! А леглото е красиво. Казват им японски, защото наподобяват футон, сложен на пода, иначе не са традиционна или типична мебел. Маслината е много красиво дърво с много характерни жилки и много приложения. Аз имам само едно хаванче за подправки, но много обичам да сервирам в него счукан черен пипер, много впечатлявам гостите си. Flutter

# 373
  • Варна
dafinov list този апартамент наистина е толкова чаровен, толкова чистичко семпло и практично, усещане за естественост. Бих се нанесла веднага. За съжаление мисля, че това със светлината е фотографска илюзия, от прозореца се вижда отсрещната сграда, а и в северните страни естествената светлина си е проблем, затова скандинавските интериори са такива белички и със светло дърво, бели плочки.

Представям си реакцията на приятелката ми със стилното обзавеждане каква ще е  Mr. Green

Стол-леген, табуретки масички- боклук, бррр стар паркет, за дивана да не говорим какво демоде, бюрото за изхвърляне...

# 374
Сега разгледах снимките на Ванилия. Браво, много хубаво! Hug

Общи условия

Активация на акаунт