Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 36

• 55 437
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
иначе (психоаналитукът паа се събуди) установих, че многолюдието в офиса ми стига Embarassed.
Ейййй много колежки сме се събрали тука! До човек е. И аз и карамелена сме с три деца, ама и у нас е като у тях. Където и да сме по света. Аз затова и с къща за гости се захванах, всички ми казват, че ми пасва.
А за Япония ще си говорим в други теми. Марко Семов трябва да го забранят!

Цонна  Joy Ще събудя домочадието от смях! И аз се зачудих с какви магии си поливаш китките, а то какво било!

И аз съм от тези, дето не обичат механи. Свързвам ги с малко светлина и много грънци.

# 436
  • Майничка
...А за Япония ще си говорим в други теми. Марко Семов трябва да го забранят! ...
   202uu

Завид за срещата, много добро резюме от Ема! Laughing

Съпружка, докато тръгнат зеленийките, може да маскираш телената ограда с тъстикови рогозки от този тип . Сигурно има и по-тънки като цена, просто на тези попаднах първо.
Има различни размери като височина и ширина.

# 437
Хора, купих си тези бутилки от Икеа. Идеални са, понеже се събират на вратата на хладилника, красиви са (на мен ми харесват)... обаче корковата тапа оставя дъх на корк на водата! Confused Какво да направя, за да го махна? Имате ли идеи някакви? Едва вчера ги купих, може би с времето ще изчезне, но междувременно мислех да преваря тапите във вода с оцет или нещо такова?! Mr. Green

# 438
Остави за няколко дни тапите, навън (не на шишето). При мен поне миризмата изчезна. Аз си взех за в къщи и за офиса.

# 439
Мерси, Титина!   bouquet

# 440
  • Майничка
Под тапата слагаш целофанче.

# 441
Много ме е яд, че не дойдох! Миналата събота почнах да чета последната тема, мернах някъде че имаше срок да се заяви присъствие за срещата, а бях стигнала едва 8-ма страница. Днес изчетох всичко, цял ден тук си изкарвам, с кафенце все още Simple Smile. Съпружка е питала вечерта преди срещата отново, но не съм видяла.  Надявам се за следващия път да съм на линия. А за Варна, имам път натам на 21-ви август, на 22ри ще съм свободна, ако искате тогава да я направим? И все пак гледайте да е максимално удобно за всички, ако успея ще се присъединя Simple Smile Бяхте ми много полезни при нашия ремонт миналото лято. И аз не се включвам често, нямам време, но ви следя редовно. Ще взема да ви поканя на гости да ми дадете идеи за малките неща Simple Smile нямам нито пердета, нито килими, голи стени. Не съм уверена в тези неща, все си мисля, че ако сложа някой рафт еди къде си после ще съжалявам Simple Smile

Лили, много ще съм ти благодарна, ако ми позволиш и аз да надникна в дома ти  Heart Eyes
Съпружка, нали имаше новости и у вас, показвала ли си скоро?

# 442
Аз казвам "механа" само защото не знам има ли дума определяща дадена стая като помещение за напиване и оливане  Laughing нямам предвид битова. И бъдещата такава не я виждам с черги и стомни. Родителите ми имат, ама много прах, много чудо се задържа.
Решихме да питаме Патило (играещо ролята от Шарки) и доверявайки се на нейната преценка най-вероятно няма да остане вратата към кухнята. Както казва мъжа ми "едно е на чертежа, друго е на живо" и всъщност от скица не може наистина да се почуства теснотията на този хол. Варианта на Самурайка за цялостно отваряне на етажа също ще обмисляме. Благодаря и на Блу за онагледяването защото промени виждането ми!
Някой да каже една добра дума за архитект взимащ малко пък разбиращ много  Laughing

# 443
Карамелена,имам много добра приятелка,която е архитект,освен "на работа" си работи и частно така да се каже,и се подразбира,че така е по-евтино,ако искаш мога да ти дам координатите й да й се обадиш и тя ще ти каже каквото те интересува и за колко!Плюс това е и много готина! Simple Smile

Съпружка,много ми харесва къщата ви,кухнята,трапезарията с камината,самата камина също много ми харесва,небоядисаното дърво и на врата също,абе всичко,ако вкараш и още малко цветове ... Laughing

# 444
  • София
Ако случайно се вдигнем до вилата тази седмица (сега стават черешите там, имаме 3 огромни с особена функция - да ни крият къщата от пернишката съседка), ще снимам теснотията и ще ви пусна на л.с. линка да видите колко безумно миниатюрен е кухненският бокс; целият етаж е само 70 кв.м.

Аз да се "изповядам": остана само да сглобим утре трапезарната маса и сме готови с бабин дом. Не знам дали да снимам с телефона, то се видя че от мен фотограф не става. Между другото, дъщерята най-накрая качи снимки, във ФБ, обаче са снимки на картините, а не на мероприятието.

# 445
Шарки и аз се наререждам за снимките .   bouquet

# 446
джуджа, не съм показвала още - имам да довършвам още малко работи.
lili_lili, радвам се, че ти харесвам, права си, че аз не съм много по цветовете - вкъщи преобладава бялото, в гардероба ми черното.

За двора да се похваля, че преместихме всички боклуци с намерението да ги изгорим, изметохме и орязахме изсъхналите клони. За варосване получих абсолютен отказ, но съм доволна, че поне започнахме. Дворът се очерата дългосрочното ми начинание.  Laughing

карамелена, място за иху-ахо не е ли дневната? Може би наистина е по-добре на единия етаж да е кухня с трапезария, а на другия мека мебел+ библиотека, за да е по-широко. Иначе гости и аз обичам, и големи маси.  Crazy

Шарки, снимките къде са качени - на страницата на пекарната или на ивента, че не ги намерих.

# 447
  • София
Във ФБ - пратих ти линк на л.с.

# 448
Три деца не са чак толкова много. Честно казано, ако бях по-млада щях да мисля сериозно за четвърто  Shocked.
Шарки, може ли и на мен линк към картините! И чакам с нетърпение снимки от "бабин дом"!
Съпружка, готини съседи  Joy, успех, сигурна съм, че ще се справиш!
П.П. Забравих да пиша за фалшивия жасмин, че аз в Стара Загора успях да уморя един, хем сняг тук не виждаме, а за София абсурд.

# 449
Шарки може ли линк и на мен

Общи условия

Активация на акаунт