Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 36

• 55 430
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • София
 Срещата във Варна  - самите варненки нито говорят за нея, нито дати избират, нито ни канят, а ние вече превоз сме намерили  Joy
 По-скоро - някои от нас, аз едва ли ще отида.

# 541
  • София
Аз също няма да се появя, от 13 август аз съм дежурна по офис, който почивал-почивал дотогава, "сестрата се ожени"...

# 542
  • Варна
Хайде масата готова и двете столчета тонет, които ги виждам май за нощни шкафчета, но ще видим...

Имам и виенска закачалка и виенски сет ако помните, още не е тапициран, изобщо вехтошарка!

# 543
Дорис, честито!
Ема, плочките в кухнята какви са?

# 544
  • Варна
Срещата във Варна  - самите варненки нито говорят за нея, нито дати избират, нито ни канят, а ние вече превоз сме намерили  Joy
 По-скоро - някои от нас, аз едва ли ще отида.
Хаха, ама как бе ...
Заповядайте на прохладно августовско лято (така го виждам и тази година). Който и да се отбие, с всеки ще се срещнем ..Ето и Лейди се появи, ще издирим и другите  Sunglasses
Богиня може би си почива на лежанката, далеч от нет и тя, да си се радва на дълговремския ремонт, а Пина сигурно тича подир детето ...

Самурайче, теб ще те водя на Аквариум с тебешир, да си развееш на воля фантазията  Joy

# 545
Ема, Ема, страхотно! бих познала твой интериор, имаш разпознаваем стил като истински дизайнер.

Този апартамент на Влахови, които и да са те, е толкова безличен, че и за шоурум не е става.

Самурайка я обичам  Joy

Титина, организирай ги тез варненки несериозни.

Последна редакция: пн, 29 юни 2015, 16:19 от so what?

# 546
Good morning,

аз само ставам , грабвам кафето и съм на компа. Говорете ми за пристрастеност ,имам я и не се и опитвам да  овладявам вече. И ставайки ,какво виждам? Най-накрая видях интериор от Ема ,но след като видях първата снимка се присетих ,че аз такъв стил вече съм виждала и си казах ,че съм голяма забравана.

Ема ,къщата ти е разкошна!! Не знам какво още да кажа ,защото думите са безсилни пред таланта ,но ще добавя, че такъв уникален и работещ стил на смесица на старо, ново и реставрирано скоро не съм виждала .Детайлите са най-впечатляващите и те придават тази неповторимост .Гарафите, свещниците, сервизите, акцентите са това ,което те отличава и запомня   bouquet

А гледката,ах гледката и градината .Завид    bouquet

Аз толкова се старая да няма нищо отвън и ми се получава една стерилна изчистеност и минималистичност  ,но напоследък се улавям как все повече ме влече рустик и модерната визия и в албума ми на любими интериори това явно си личи.

2 поредни къщи искам бяла гланц кухня и все нещо става за да ги нямам. Първата моят мъж ми я прави от до ,избирахме плоскостите в Б-я и там акрилен гланц имаха само 6 цвята ,и то какви.  #Crazy Имаха тъмночервено, неон зелено, светло синьо , светло червено ,черно и оранж.
Исках поне да е черна ,но мъжът ми наложи вето на тъмното и прекалено светлото и избрахме цвета за кухнята да е цвета ,който бях избрала за акцент само а именно тъмно червеното.

И стана тъмно червена гланц кухня с черен мрамор плотове ,голям барплот , бяла кожа диван ,кресло и стул , черна акцент стена с тапети, стъклени маси с  черно и светло стъкло , бял кожен телешка кожа килим , черна секция за книги и бяла теракота под .

Тук пък Икея нямаше да ни достави ъгловите шкафове поне 2 месеца ,имаме срокове да спазим и пак не стана моята бяла гланцова кухня ..Пфу..
Живот и здраве когато продадем тази и си строим наша къща до няколко години ще стане . Crossing Arms

Домът на Поли и Витан Влахови ми е безличен и еднакъв с всичко останало като дизайн в Б-я . Peace

Последна редакция: пн, 29 юни 2015, 17:26 от Анонимен

# 547
  • София
Ема, не на нас тия колко си обикновена  Stop И с просто око се вижда, че си с необикновени умения. Много артистична къща си сътворила. Аз тази шарка "шеврон", която ти е на тапета, отдавна съм я харесала за гръб на кухня. Непременно ще я приложа в някой бъдещ проект. Харесва ми и че на пода между плочките и дървото няма преходна лайстна, ако виждам добре.
Sharky, много нежна баня. Много ми хареса и гранитогреса в хола. Дано намериш обитатели на жилището, които да уважат и оценят усилията ти.

# 548
Контеса виж сега, една кухня може да е всякакъв цвят, стига той да е бял  Peace Завиждам ви на ентусиазма! Като знам колко ремонт имате и мерак за цяла нова къща!

Аз мисля, че Богиня като е чула че ще идваме и е хукнала да обикаля за паунови пера и лимони да украси масата, за нови чехлички с пухчета и инкрустиран сервиз с инициали BG-M. А пина само е хукнала. Несериозни. Crossing Arms

Г-ца Димитрова бъзикай ме ти, заслужила съм си го. Ама да знаеш, че ще дойда не с тебеширче, а с канго!

# 549
 Имам същите копринени чехлички с пухчета, за радост на мъжа ми. И ще ми се наложи да ги обуя при посрещането, защото мисля да боядисам двора и дворните мебели в негово отсъствие. Разбира се в бяло.

Самурайка днес е във вихъра   Laughing
Контеса виж сега, една кухня може да е всякакъв цвят, стига той да е бял  Peace

# 550
Самурайка, потвърждавам . Кухнята ни е бяла в момента ,но не е гланцова  Blush
Иначе мерак имаме голям ,но ще видим докъде ще я докараме ,че и ни се живее, почива и разпуска ,а само работа има  ooooh!

С канго ако ще идваш ,заповядай у нас . Hug

# 551
Трогвате ме Hug

Стефчо, плочките са от тази серия.

Дорис, много са хубави тонетите, масата също. Честита находка!

Самурайка перманентно е във вихъра Mr. Green
Много ме кефи Simple Smile

Богиня и Пина и на мен липсват. Сигурно са на някой остров Thinking

Блу, исках да ти пиша, пък забравих - когато пиша дълъг пост, винаги преди да го постна, му давам copy, защото често форума се бъгва или изтича сесията, или не знам си какво още.

# 552
Имам същите копринени чехлички с пухчета, за радост на мъжа ми. И ще ми се наложи да ги обуя при посрещането, защото мисля да боядисам двора и дворните мебели в негово отсъствие. Разбира се в бяло.

Задължителните атрибути за запис в тази тема: баданарка и чехлички.

# 553
Ема, честита ти кухня! Шеврона ме изненада. Барчето ми е любимото място в кухнята, а вие си гответе, гответе.

# 554
Оценявам мъжа ми, оставил ме е да правя каквото си реша.
Вчера отиваме за боя и аз награбвам мостри (нали ще сменям цвета на едната спалня за гости). Коментарът след като разбра за какво са "Не е притеснявай, ако не стане - ще ги хвърлим".  Mr. Green
so what?, стига си се оплаквала...да я издам. Отиваме в тях, мъжа и претапицира дивана. Ако накарам моя, ще сме пред развод.

Общи условия

Активация на акаунт