Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 36

• 55 444
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Здравейте!
 Моля за съвет  Praynig ЗАЩОТО ГЛАВАТА ЩЕ МИ ГРЪМНЕ ОТ ОБИКАЛЯНЕ ДНЕС ..

Става въпрос за завеси и пердета в хола ,който ние в бежево-кафява гама..Не искам  същите цветове . ..или може би само плътните пердета ще са в кафво или капучино..общо взето искам нещо свежо.. newsm78
Какво да избера?

Последна редакция: вт, 30 юни 2015, 23:53 от Velina_p

# 646
 от последните две страници съм пропусналаполовината постове.

Контеса, браво за сервиза, отлежал е няколко години по американските стандарти вече винтидж.

Шарки, добре се еполучил бабин дом, коментираната баня ми хареса, кухнята също. Дано случите на прилични хора.

Богиня, къде скиташ?

# 647
  • Майничка
Velina_p, моите хол и трапезария са в бежово-кафяво, пердетата ми са ленени, слонова кост /нямам завеси/. Но пък килимът е шарен, с червено, кафяво и бежово, а и имам доста маслени картини за цвят.

# 648
  • Варна
Велина, заложи на натуралния лен. А защо не и нещо в синята гама - тъкмо ще разнообразиш  Peace

Соу, не скитам аз - семейни пробеми, а и сега отново ще влизам в битка с дървоядите  #Cussing out
Гасимуси, сто години един стар скрин седя у нас и нищо му нямаше, сега изведнъж е полазен от малките гадове, а не беше в допир с предишно заразения. Който пак показва признаци на живот - неубиваеми са тези мутирали изроди. #Cussing out

# 649
Богиня добре, че се завърна. Много съжалявам за семейните проблеми и за дървоядите. Аз вчера ти харесах подарък, даже щях и да го купя, ама като не се знаеше дали ще те има на срещата  Joy Аз много се надявам все пак да си имаме варненска среща сра не срам...аз във Варна не съм ходила от дете...почти нищо не помня, за мен =е е като на екскурзия в чужбина  Sunglasses

Velina_p топъл цвят ли искаш или спокоен? Синьото на Богиня е много красиво и не седи студено (ако се притесняваш от това). Оранжево също не би седяло зле, особено ако запазиш по малко синичко за акцент.

Шарки и аз загледах кухненския плот и мислих да питам. Много добре се е получило. Предполагам, че си струва инвестицията и е доста наемателю-устойчиво.

Контеса, наистина е много красив сервиза!

# 650
Богиня,  Hug
Надявам се проблемите да са разрешими, а дървоядите със сигурност ще ги пребориш някой ден. Аз се наложи един прозорец да го мажа сигурно 10 пъти, и то без да разреждам разтвора (можех да си го позволя, защото все още не се живееше там). Засега е замлъкнала гадината, но нищо чудно някой ден отново да чуя ужасния стържещ звук Twisted Evil

Велина, щом искаш нещо свежо, в Икеа има тюркоазени пердета, един от цветовете, които ти е предложила Богиня.

Контеса, с мъжа ти сте истински герои! Много находчив начин за изкарване на пари сте намерили. Дано не ви се налага още много "врътки" да правите и в близко бъдеще да се сдобиете с мечтания дом, който заслужавате!

Страхотия!

Последна редакция: ср, 01 юли 2015, 06:57 от Емa

# 651
  • София
Аз напоследък много харесвам milky mint като цвят, синьо-зеленото от горните постове се доближава.

За плота: не знам, ще видим, аз просто не понасям меламиновите. Моят вкъщи е сметаново-пясъчен технически камък и засега 2 години оцелява, е налага се по една мокра кърпичка да му минавам след всяко готвене, че всяка цветна капка му личи, но то с всеки плот е така... 

# 652
  • Варна
Благодаря ви Hug

# 653
  • Варна
Благодаря за подкрепата.  Hug Отговорникът за липсата ми вече е по-добре. Много се старае да се оправи и да се грижи сам за себе си.

Самурайка, ще си го търся този подарък, да знаеш  Wink

Ема, аз май само първия път действах по инструкцията. След това само с концентрат и пръсках поне 10 пъти. Поне месец скрина стоя върху гранитогрес и всеки ден бе изследван с фенерче. След доказана липса на купчинки под него, го внесохме върху паркета. И ново двайсе  #Cussing out - вчера фиксирах пирамидки под него.  #Cussing out Днес ще вкарвам тежката артилерия на два фронта, защото ми писна. Как могат да оцелеят гадините след 10!!! впръсквания на отрова. Гаси, то за хора е по-опасно.

Много хубав апартаментът от линка. Една идея ми е по-студен и неупадъчен  Laughing

# 654
Боги имаш го! Ти само организирай варненки.

И на мен ми хареса апартамента от линка на Ема, но това  Confused Особенно легена на стената с микрофона до него...

# 655
  • густо майна Филибето
Шарки, много хубав апартамент! И диванът мнооого ми харесва - има място за всички дори и полегнали (в къщи не мога да се уредя) Grinning

# 656
Този леген, не е ли лампа newsm78
Боги, на времето баща ми ги вадеше с една бургия от паркета... Мисля, че после пълнеше с някаква химия... Утре ще го пита, дано си спомни какво е правил.
Аз съм близо 3години с технически камък...не е мръднал, а и лесно се чисти с препарат за стъкло. Моя е бял с метални частици и слюда в него.

# 657
  • Варна
Титина, бургия? Дали върху мебели ще стане?
Аз съм много доволна от гранита. Поддържа се лесно, устойчив е, а и е красив.

# 658
  • Варна
Легена и според мен е фотографски прожектор, аз много ги харесвам, но точно в това розово и такъв леген не, по-добре чадър да бяха сложили. Иска ми се лампа на триножник DIY, но търся основа ако ми попадне нещо на прилична цена. Засега си купих ретро крушки от Габровски, и са в Плюшкарника, чакат муза - водопроводни тръби ли, шнур ли, настолна лампа ли, пендел ли още не знаят какво ги чака Simple Smile

# 659
  • густо майна Филибето
Боги, Можеш като начало да опиташ с  някоя агроотрова, Нуреле например - да вкараш със спринцовка в дупките. В агроаптеката може и нещо по-ефикасно да ти дадат, аз така съм убивала и в живо дърво, и в касата на вратата.
 Иначе препаратите срещу дървояди и защита от тях са тук http://boche-spam283-/  или http://www.uvix-bg.com/bg/9541 - Бохемит или резистол. Много са ефикасни срещу насекоми, по телефона ще те консултират кой е най-подходящия препарат. Няма цвят и мирис, поне Резистола, ние ползваме за дървената къща. Разфасовките обаче са по килограм, който се разрежда до 1 към 9 и не е евтино, но може да се ползва за друго на село да речем. Те са комплексни - и срещу гъбичките от които гние дървесината.

Общи условия

Активация на акаунт