Прием за детски ясли гp. Варна 2015

• 72 858
  • 914
  •   1
Отговори
# 855
  • Варна
Към колко часът прибирате децата си от ясла?Чувам,че до 17-17:30ч. се прибират последните деца от ясла и  не ми се вярва как е възможно това да е масова практика.Работното време не е ли до 18:30-19:00ч.?Просто ние ще можем да прибираме малката в 18:00 и то с някои компромиси от страна на работодателя.А сега чувам от някои майки на площадката,че нямало кой да ни чака до толкова късно.

# 856
Към колко часът прибирате децата си от ясла?Чувам,че до 17-17:30ч. се прибират последните деца от ясла и  не ми се вярва как е възможно това да е масова практика.Работното време не е ли до 18:30-19:00ч.?Просто ние ще можем да прибираме малката в 18:00 и то с някои компромиси от страна на работодателя.А сега чувам от някои майки на площадката,че нямало кой да ни чака до толкова късно.
При нас има дежурна сборна група до 19:00 часа.

# 857
  • Варна
Аз като питах директорката, каза че работното време по принцип е до 18:30, но ако имаме възможност, било добре да ги взимаме по-рано, защото към 16:30 спирали парното (не че става студено в групите, но стаите започват да изстиват), а освен това нямало охрана и видеонаблюдение, а зимата рано се стъмва. Но ние, когато имаме възможност, ще я взимаме и по-рано, за да сме си повече време заедно.

# 858
  • Варна
масово искат децата да се взимат в 16:30, каква е тази лудост не знам, кой работи до 16 часа, за да може да отиде в и 30 да си прибере детето от ясла?

# 859
Колкото по-рано децата се вземат, толкова по-рано си тръгват и лелите. Парно, охрана и т.н. са просто извинения. Аз съм на работа до 18ч. Ако не беше мъжа ми, който може да си позволи да тръгне когато си пожелае от работа, щяхме да я взимаме към 18:30. Хора, които са свикнали да работят на смени по половин ден, не могат да разберат какво е от сутрин до вечер да си на работа. Като прибавим и трафика до градината...отиде. Никой родител няма да си остави детето до късно на градина, защото така му е кеф.

# 860
  • have faith and be patient ..
аз не мога да разбера , само в Иглика ли има дежурна група ?

# 861
В 17:00 като отида има 5-6 деца само останали.

# 862
В Зайо Байо (където бяхме ние до края на август) също имаше дежурна група от 17.30 до 18.30. Така чух, не сме ползвали.

# 863
В Приказен свят също има сборна до 19:30.

# 864
  • Варна
по принцип навсякъде има такава сборна група, друг е въпроса че масово децата ги взимат много по-рано и накрая остават едно две дечица и то към 17:30 примерно

# 865
  • Варна
Явно или повечето хора свършват работа в 4 (което не ми се вярва), или пък пращат някоя баба да ги вземе по-рано. Ние и двамата с мъжа ми свършваме работа в 17.30 и в най-добрия случай (ако няма много трафик) ще я взимаме в 17:45 (засега е в процес на адаптация и е само до обяд)...

# 866
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте кога се кандидатства  за ясла ?
Не ми отваря сайта нещо

# 867
  • Варна
Здравейте кога се кандидатства  за ясла ?
Не ми отваря сайта нещо
За чиста ясла или яслена група в ОДЗ?

# 868
  • Варна
Сайтът на одз/градини няма и да отвори, защото не работи за неизвестен период от време. Дали има места и в кои градини се проверява на място във всяка една.
В сайта на яслите, когато обявят класиране, което е средно 1 път в месеца. Последното беше на 7.10. Предполагам средата на ноември ще има отново. Този сайт работи, т.ч. предполагам питането е за градините.

# 869
  • Варна
А за яслена група в ОДЗ как стои въпроса

Общи условия

Активация на акаунт