Ето лятото дойде, хайде, АВГУСТИНЧЕ, на море!

• 36 969
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
ижинка Ужас, сега само не ми казвай, че братовчедка ти или мъжа й пушат, че съвсем ще се потреса от компромисния вариант за да им излиза сметката.
И да вземете да го свалите това ниво вече Simple Smile, че децата си порастнаха Simple Smile
За зъбите аз знам,ч е от първият още се започва миенето им. Ама аз паста не съм ползвала веднага. Сампо с четка. Даже не с четка ами с тези гумените (аз ползвам на нуби) дето са преходни към четката за зъби. И да се похваля официално, че зъб има вече Simple Smile Е не зъб, ама цепка Simple Smile от която чакам да се подаде зъба Simple Smile
good_girl_and_mother аз успявам да залъжа Коко да стои в кошарата от време на време. Слагам му интересно нещо и той се занимава. Или му подавам храна като на животинче в клетка Simple Smile Но и по пода си го пускам свободно да се движи. Гледам го само с периферията, но съм винаги на нисък старт да скоча да го спася Simple Smile Много се катери. Лази, не ходи и само се хваща за нещо да се изправи Simple Smile
Любимото му място се очерта под масата. Simple Smile Държи се за столовете и пляска по тях и много се радва. Само малко си лопа главата в масата, че не може съвсем изправен да стои под нея (ниска му е), ама и това май го забавлява.
Толкова за сега Simple Smile
Поздрави на всички - и големи и мънички Simple Smile

# 61
Ако си направиш точна сметка ще ти стане ядно,  че 10 кофички сравнително добро КМ. х 1 левче е точно колкото кутия АМ,  среден клас.
В кошарата си стои,  сшоред настроението,  може и час да откРа там.  Другото му масто е паяка.  Но ме притеснява,  че не иска да го водя за ръчички.  Като го хвана и бърза към паяка да се покатери отгоре му.  Така незнам кога ще се научи да ходи  newsm78

# 62
kremolin,не се притеснявай! Моята мадама като проходи тогава реши,че иска да я водя за ръце Grinning.
Ижинк,и ние тъкмо сега проядохме на парчета от тези пюрета. Даже започна с кеф да си дъвче и вече не й пюрирам банана,а го мачкам Simple Smile
Такива родители все още се смайвам,че има.Та дори баба ми държи на кърма и е кърмила до 2 годинки децата си! Шапка й свалям. Верно,че не сме от най-развитите страни,ама пък не сме от третия свят! Да даваш филии с кетчуп също... Поне лютеница да беше !
Тапи за контакти ,който се изкарават със щепсела ги хвърлих,че малката си ги изкарвашв със пръсти и купих от тези с ключетата. Аз само контактите и шкафа с документи съм обезопасила.

# 63
Мм.....ще изчакам тогава великолепната четворка отгоре дето ни разказа играта да си израстат съвсем и ще започна да ги мия с долните два. Според един зъбар, на който никак не може да се има доверие де, трябвало да изчакам да пораснат,  че да не подразня чувствиетилното венче. Ще я видим тази работа с миене то на зъбки....

# 64
Ако си направиш точна сметка ще ти стане ядно,  че 10 кофички сравнително добро КМ. х 1 левче е точно колкото кутия АМ,  среден клас.
В кошарата си стои,  сшоред настроението,  може и час да откРа там.  Другото му масто е паяка.  Но ме притеснява,  че не иска да го водя за ръчички.  Като го хвана и бърза към паяка да се покатери отгоре му.  Така незнам кога ще се научи да ходи  newsm78

# 65
  • Plovdiv, Bulgaria
В кошарата успявам да го задържа за по 10 мин. може и малко повече, ако съм сложила няколко играчки вътре. Той обикновено много бързо ги зарязва и се изправя и започва да ми подвиква, аз отговарям на викането и от време на време се подавам на вратата и викам Дзак. Най- често го оставям на пода, но винаги е под наблюдение. Обича да седи изправен на облегалката на фотьойла, но и там трябва да го подпирам, че ме е страх да не падне, изобщо залепени сме един за друг. Върша си работата когато спи.
Моя Пух голям месоядец се очертава, днес с такова удоволствие си хапваше парченца печено пиле, че като го гледах чак ми се дояде и на мен Simple Smile.

# 66
  • София
ижинка Ужас, сега само не ми казвай, че братовчедка ти или мъжа й пушат, че съвсем ще се потреса от компромисния вариант за да им излиза сметката.
Потрисам те точно в този миг - мъжът й пуши доста и от пийване не се отказва. Свекървата, при която живеят, е отявлен пушач също Tired Кремолин е права за 10те кофички, но явно някои хора си правят сметката на дребно. И пак, не мога да приема, че не можеш да жертваш един порок, в името на пълноценното хранене на детето си.

# 67
Ижинка, можеш, можеш. Като човек, който не е пушил повече от година, за да му е добре бебето, казвам, че можеш. Въпрос на желание!

# 68
  • Точно където трябва
Едва изчетох.  bouquet

# 69
Оф не ми говорете за цигари, че така ми се пуши последната седмица. Малкия не суче близо месец вече и на мен в началото не ми се пушеше, но какво ми стана последната седмица не знам. За сега ме спасява факта, че нямам цигари в мен и около мен  Confused ама сигурно няма да издържа много

# 70
Оф не ми говорете за цигари, че така ми се пуши последната седмица. Малкия не суче близо месец вече и на мен в началото не ми се пушеше, но какво ми стана последната седмица не знам. За сега ме спасява факта, че нямам цигари в мен и около мен  Confused ама сигурно няма да издържа много
И аз така Simple Smile
А не пуша повече от 5 гидини,  но в последно време все по-често ми се случва да се присещам.

# 71
  • София
Десимира, малко нестандартно предложение - защо вместо ам не даваш кисело мляко с бисквити или айрян? На 10 месеца ми се струва късно тепърва да се въвежда ам, би трябвало да няма проблеми с млечните, ест без прясното мляко.
Мдаа, благодаря за съвета, замислям се над този вариант. Сега ще пробвам пак да дам супа за вечеря, така може би ще се засити. Снощи пак пробвах НАН, еми такава погнуса дори от първия картоф нямаше... Много ми беше смешна, даже й направих клипче.  hahaha Ще го мисля. Тази нощ пак не спахме, направо не знам къде ми е главата.  #2gunfire
Може пък да е от зъбите. Горен ляв прозира през венеца, а самият венец е зачервен и подут. Ижинка, много бързо действате с тези зъби.  Hug

Относно заниманията сами - при нас такова нещо не съществува. Тя се занимава, но аз трябва да съм на около 50см от нея. Сега спи и затова имам възможност въобще да седна на компютъра. В проходилката изкарва около 5-6 мин. и започва неистов рев. Или се набира на масичката и си представям как ще се прекатури и май ще я прибирам. Най-големият кеф е да я водя за ръчички и тя ме развежда из цялата къща. Намира си нещо интересно, сяда и се заиграва, но не мога да я оставя без надзор и си намирам и аз какво да правя в същото помещение, за да я наглеждам. Интересно, че в дневната, където сме по цял ден цялото семейство, не й е интересно, а аз там готвя. Абе, ще пораснат, ама си е зор...

# 72
Home sweet home  Party
Прибрахме се - с нежелание разбира се  Sad ама септември пак  Sunglasses
Малкия пощуря в колата последните 2 часа, та се чудих какви театри да му играя. Даже пусках Маша и мечока на телефона да гледа и откачи от смях  hahaha Повече от 3 часа в колата не му се отразяват добре, ама то и аз съм така де  Joy
Има тен - крака, ръце и лице са чернички, корем и дупе - бели  Joy.
Като се прибрахме и го пуснах при играчките почна да пищи от кеф  Joy
За заниманията сам - занимава се вече. Лази из цялата къща, изправя се навсякъде, вади от чекмеджетата разни неща. Аз си готвя и ходя да го наглеждам на моменти. Но той много бързо след като започна да се изправя се научи да пада на дупе и аз не стоя до него да го пазя. Ще трябва да измисляме и купуваме вече по-занимателни игри/играчки, че вече не ги отразява много бебешките, всичко му е по-интересно от тях  Joy
Лека от нас - героите са уморени  Peace

# 73
  • Варна
Astined, в Джъмбо има всевъзможни защитни пособия. Даже специално за печка има много хубави, че моето дивото се научи да отваря за шкафовете та сега само на контактите имами и прибирам опасните неща на места, които още не са достъпни.
За кошарата-няма как да го излъжа-ако иска стои, а ако не-не. Все пак там е ограничен и не иска всеки път да е вътре, а аз не знам и до колко вече е безопасно. Освен катеренето навсякъде вече се катери и по мрежата, което още не ми побира акъла как успява, но не го правя и аз. Вече и по земята го оставям да щъка без 24/7 наблюдение. Знам къде какво може да направи и а като тръгне на някъде знам къде и за какво отива.
mama irina,  изобщо не съм забравила темичката ни, но като не съм изчела и не пиша, а времето минава.

Мами, какви играчки купувате вече?

# 74
Десимира,аз тъкмо на 10 месеца въведох АМ. Пробвах 4 преди да открия нещо,от което не й се гади.Сега й правя кашата с него и добавям по 30 мл към пюретата.Така и не иска да го пие и сега й въвеждам кисело мляко,с надеждата ,че ще яде него поне сутрин и вечер. Но не смятам да й спирам АМ. Детето има нужда и от него. Simple Smile
ПС: Мисля сега да пробвам и милумил,че май някой беше обсъждал,че било приятно ?!

Общи условия

Активация на акаунт