освен че и номера не знаем и ние казвам само МА-МА и Ба-ба или подобно и то не смислено. Дори Мама не е смислено....мамака си на нещо и не гледа мен. Единствено ако се ударил или реве за нещо се прокрадва някакво МАМА. Сега ми дадохте кураж, че днес май във ФБ гледах отчета за 1 г на една мама и ми стана зле. То детето прави и казва 20 пъти повече неща от нас и тъкмо пак тиха паника се прокрадваше в мен 
голям цербер се оказах по отношение на храната, а не очаквах
мислех че ще го давам много през просото по отношение на храната, а мислех например, че ще съм строга по отношение на ТВ. Стана точно обратното.....вманиачих се в храненето му, а ТВ-то го давам ларш, че просто си е голяма помощ да кротува за малко.

Аз като оставям дребния на баща ми и на всяко ядене и на всяко спане се звъни, за да чуя всичко наред ли е. Вече една година всеки уикенд така
Макар че последните един-два месеца съм отхлабила контрола, справя се, знае режима, няма проблеми. 
Сестра му пък проговорила много късно.Децата са различни това е,ама от време на време и аз се вкарвам в някакви филми.Обикновено като попитам в лекарския кабинет ме свалят на земята
) 
)) Девойките май започват малко по-рано. На моя прителка говори всичко на 1.7 години. Ама всичко ви казвам, каквото иска да си каже, го казва, и може да повтори всичко. Радвам й се, но не очаквам и ние да сме така. Сега не ме филмирайте, че не е ок на 1г да не казва нищо. А той много сричкува, постоянно казва "дадада" и "тататата", но нищо съзнателно.
) Може да изяде и 1 кило кисело сигурно...ама бива ли само това да яде
(и плодови пюрета и кус кус, де, както и парчета от нашата храна понякога)
) 

Друго не казва. Като е гладна ц-ка като конче и сочи към храната или ако е мнооого гладна мляска. И това е. Не иска да казва чао, да дава целувки, абе абсолютно антисоц. Това е положението! 
Препоръчани теми