да са живи и здрави, много игриви и щастливи 
и разлика няма дори 
Хубав ден
надявам се всички да сте имали прекрасни недели и затова да е толкова тихо 
яде си я нормално, все едно не съм сменяла млякото. Иначе на опаковката пишеше, че трябва да яде по два пъти по 240 мл вода с 8 лъжици, което надали ще стане скоро.
. Днес отидохме на друга детска площадка и нашия тръгна да ходи
. Ама си ходи по 30-40 метра без да пада. И супер много се кефи
. То и аз де. Та ще трябва да организирам прощъпулник, само да видим какво беше с пълнолунието

. Пиши утре как е бил денят му, как се е чувствал, че ми е интересно, след месец и нас това ни чака.
когато тогава

) Даа, следя ги и аз, почти са равни
Обичам си аз да пиша в рими, и картичките така ги пиша
)
)
обадих се да ги чуя, всичко наред, играл, мъничко поплакал, сега е в количката, но не се знае дали ще спи. Той спа до 8.30 днес, така че може и да пропусне сутрешния сън нормално. Явно заради дъжда спа повече. И ние си мислихме, че ще му върви по вода
ще си го взема след обяда. Много ми е свито, но ми харесаха хората там, гушнаха го като го занесохме, той се зарадва
ще се справим, само аз трябва да го преживея
Миа тук не дава никой да я докосне (каква изненада!
Явно на татковците им е по-слаб дявола. Така, като дърпах сополите на Миа с прахосмукачката ходеше в другата стая, за да не гледа как "изтезавам" детето и то плаче.
, взех си червен конец за китката, ама забравих да набера китка. Добре, че попа беше разбран.
Мрънкал мъничко по едно време, но май се е уморил тогава и затова. Върнаха ми го разреван - сменяли му памперса
той много мрази да му сменят памперса, та нормално. Но като ми го върнаха не е напирал да идва в мене, не е мрънкал, беше все едно "а, здрасти мамо, как я караш"
така че съм доволна. Утре ще пробваме за цял ден да стои, но не очаквам проблеми. Ще видим той какво ще каже по въпроса
Все пак ще съм на линия в случай на нужда да си го взема по-рано.
Иначе прави някакви опити за комуникация, но не бих ги нарекла много говорене. На мен ми вика понякога маммм, а понякога като е гладен пак вика маммммаммм
Иначе се въздържам от шоколади все още, но давам обикновени бисквити и солети. Иначе аз правя кекс "всичко по едно", най-стандартната рецепта за кекс, но вътре не слагам какао, а канела. Давала съм му да го пробва, но някак не му хареса колкото очаквах. Повече рупа солети и бисквити. 
Препоръчани теми