Ето лятото дойде, хайде, АВГУСТИНЧЕ, на море!

• 36 981
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Пипи2013 Биозина помага ли, търся и аз нещо с коластра за подсилване на имунитета?

Знам за една немска коластра до Берлин е фабриката от местни крави /т.е. не са от Китай, Индонезия и т.н./, ако те интересува пиши. Има я в капсули, течна и на гранулки като хомеопатичните хапченца.

# 76
Хм, ми къде пък сте всички  newsm78

# 77
Хаха....и аз това се чудя  Joy
Кръстосват навън мамите! Ние днес имаме супер объркан ден....4 хранения поради късното будене на пирания, супер сбъркан режим следователно, съчетано с чистене, та разходките днес останаха на заден план, само час и половина щастие за мен....

# 78
Благодаря Ви мами на всички , които се включихте по темата за прохождането... За мен наистина е проблемно това с прохождането и пространството за ходене, т.к. жилището ни е малко, а пък както писах в кошара не стои дълго, а ако се заседи повече в нея  в мен веднага се появява усещането, че му спирам развитието на детето и естествената му потребност от движение и опознаване на света...  #Crazy
Ще се опитам да се включа по другите теми по-късно....или утре... нещо все не ми остава време за форуми...
Айде чао засега от мен   bouquet

# 79
Да се отчета за храненето 4 пъти на ден.....ми супер се държа детето, всичко си изяде с кеф, не е давала признаци на глад преди часа на хранене.....явно е готова. Но се чудя как да действам от тук нататък...ако давам задължителното ам сутрин и вечер какво става с попарата или каквото там закусват дребосите? Тия дни сме на ДК....ще разпитам подробно!

# 80
  • София
ПС: Мисля сега да пробвам и милумил,че май някой беше обсъждал,че било приятно ?!
То вкусове всякакви, но все пак ще съм ти благодарна, ако споделиш резултата. Аз се чудя дали да купувам нов вид АМ и какво да е то. Първо това ще отиде под формата на течен шоколад за нас. После бих пробвала Аптамил. Киселото мляко не иска да го яде с лъжичка, от шише не съм пробвала още. Тази вечер хапна към 100тина грама супа. После яде нектарина на парчета, след това хляб - срединка, пак на парчета. След това сука. Е, то според мен би трябвало да й е достатъчно това ядене за вечерта. Не възлагам обаче големи надежди за спяща нощ....  Sad

Хм, ми къде пък сте всички  newsm78
Аз съм си тук, но шефката днес не ми даде да свърша нищо, а за компютър и дума не можеше да става. Да излизат "великолепната четворка" отгоре (цитирам някой от предна страница, че много ми хареса), че направо не се издържа вече.
Тъй като така и така днес 90% от будното си време рева, накрая вече емоционално бях изчерпана и реших да я оставя да си пореве и преди заспиване, да пробвам заспиване на бебе с излизане на мама от стаята. Еми, рева половин час. Не очаквах, че съм способна да я оставя да се дере толкова без да ходя да я утешавам...  Confused После утихна. Аз стоя пред вратата и сгъвам едни дрехи. Брех, стоях, стоях, пък не ме свърта, реших да вляза да видя какво се случва. Спи права. На всичката лудост днес, мушнах ръка в стаята с телефона и светкавица и я снимах. Спи права милата. Така ми дожаля. Естествено щом ме усети се размрънка, но само се наложи да я сложа легнала и отнесе плувката. Сега се чудя това успех ли беше, дали да го пробвам пак утре вечер...  newsm78 Започнах да изкудкудяквам, това си е....  Joy

Последна редакция: пн, 22 юни 2015, 22:24 от desimira

# 81
И нашето хранене се промени последните седмица-две. През нощта става към 3.30 - 4 - суче и заспива веднага. Към 5 и нещо пак става с мрънкане, но суче макс. 1 минута и не иска повече. Става към 7.30-8 и направо давам закуска. Към 13 обяд, 17.30 каша/плод и към 21.30 суче за заспиване. Аз ги броя за 4 хранения, нощните не ги смятам  Laughing Така е малко по-добре с обедното ядене. Иначе кърмех към 7-8, закуска 10, обяд 14 - и изобщо не искаше да го яде. Сега поне до средата стигаме лесно, после почваме с песните и киселото мляко  Joy
Днес си го изкъпах сама, че ММ е командировка - сложна работа, но успях - то едва го удържам диването, стои прав в коритото и не мога да го сложа седнал  Joy
Купих уж магична чаша Авент - цял ден ходи мокър, а аз сто пъти бърсах хода - егати магията  hahaha Май ще пие вода от биберон до училище  Crossing Arms
И прояде череши - първите три пъти не ги искаше, сега му давам парченца с ръка и той отваря устата бързо  Laughing. И кайсиите така, динята обаче още я плюе. Дано му хареса после.
Еми толкова от нас. Лека и мека  Hug

# 82
  • София
Ох, щях да пиша за уолкъра... Много е готин, на Чико. Да, ама госпоицата се сеща да се изправи на него, но го бута на място напред и назад и накрая тупва на дупето. Най-много й харесва да ходи с мама за една ръка, а да го бута с другата. Който ползва такова чудо, кога се научи бебчо/ка да го ползва, навън ли го ползвате или вкъщи? И всякакви съвети относно употребата му биха ми били в полза. Иначе много стабилно ми се вижда това чудо, би свършило добра работа, ако влезе в правилна експлоатация. Wink

Mrs.Petrova, и нашето  хранене е като вашето, само дето се мъча да въвеждам малко супа към 8ч. Откакто е такъв режима горе-долу се изяжда обедното без много молби.

# 83
Desimira да покажеш правата снимка  Joy
За реването половин час - знам, че е толкова само първия път, и след 3-4 дни направо си заспиват. Обаче аз още не мога да се пречупя  Thinking. Може да пробваш и утре дали ще се потвърди теорията.
И аз мислех да почна да давам супа вечер, обаче така ще суче по-малко и съвсем ще се отбие. Не че му е малко и до сега, но не ми се въвежда и на мен АМ.
Уолкър нямаме, обаче от няколко дни си бута проходилката  Joy

# 84
За реването половин час - знам, че е толкова само първия път, и след 3-4 дни направо си заспиват. Обаче аз още не мога да се пречупя  Thinking. Може да пробваш и утре дали ще се потвърди теорията.

За това не се и надявай. Поне при нас изобщо не се потвърди теорията, а го пробвахме това заспиване повече от 3-4 дни, ама...тц.

А относно храненето, само за информация , не казвам, че е ОК - ние сме на 4-кратно хранене откакто навърши 7мес., а може и по-рано да беше.

Айде лека нощ от мен...

# 85
  • София
Ето ме и мен - четох ви последните два дни, но нямах време да пиша.
Вчера се прибрахме от гостуването при баба - беше ужас в колата. 1 час спа, 2 часа мрънка, муча и рева - идеше ми да сляза от колата, както е в движение Tired
За храненето - и моят човек се пробва на моменти да си прави 4-кратно хранене. В такива случаи просто пропуска храненето, което е около 19ч. или хапва няколко лъжички само.
desimira, тази Миа ще ти вземе здравето, голяма е дивачка Crazy И аз искам снимка да видя как спи права Joy За АМ, според мен пробвай още 1-2 вида, може да й харесат. При НАН, и друг път съм го казвала, специфичното е, че има лек метален вкус, заради желязото в него. Нашият педиатър ми каза, че ако се наложи някой от пациентите му да пие АМ препоръчва само НАН или Лактана Био.

Днес и утре сме на тренировки с бавачката, че в четвъртък си направих анагжимент и няма да ме има няколко часа, а в петък съм на работа цял ден. Днес беше що годе прилично положението. Излязоха на разходка, а аз си седя в хола и ми е тихо и странно, една такава празна тишина беше. По едно време чувам, през отворения прозорец, детски писъци, които веднага познах - гледам Ники мята щастливо крака в количката и крещи весело. След един час бях на терасата и чух досадно мрънкане, което също така си познах - доведе ми го жената вече доволно раздразнен.
А за целия ден е спал точно 45 минути. Както е започнал, очаквам скоро въобще да откаже съня #2gunfire
На няколко пъти вече му се случва да сме навън, да се люлее в люлка и да заспи в нея Shocked И реших - ще купуваме люлка за вкъщи, избрах такава и мисля тези дни да я поръчам.

# 86
  • София
Качих снимката. Не знам на какво се дължи, но тази нощ се буди само в 2,30, яде и после чак в 7ч. Е, няма такова наспиване!
Лек ден, отиваме на разходка!

# 87
  • Пловдив/София
Ние сме си още болни, оказа се някакъв вирус. Пак ходихме на лекар и гърдите уж са чисти, та спасяваме антибиотика. Да се оплача и че вече 10 дена нищо не иска да яде, освен мляко и хляб, но ако го държи сам. Дори кисело мляко иска само няколко лъжици Sad Вчера обаче си взех една скумрия и това като се разяде, изяде ми я Simple Smile)) Искаше ми се днес пак да взема, но сме затворници вкъщи, лекарката каза да не излизаме.Дано като оздравее пак да прояде (не че много ядеше, но поне опитваше някои неща, а сега само като види лъжица и върти глава и стиска уста).

Нощем обаче има прогрес в спането,откакто е болен. Заспива си към 9 и се буди към 2-3 и после към 6-6.30. Т.е. само едно будене, което си е супер. Дано се задържи така и след като оздравее.

И да се похваля, май прохождаме, или даже проходихме. Брои ли се, ако се задържа прав и прави една крачка и после тупва по дупе? До няколко дена ще съм сигурна. От вчера му е много мерак да си седи прав и да се чуди да тръгне ли,или не...Ако му подам ръка, тръгва, а преди не искаше за ръце. Май и ние като Еспресо ще се научим за ръце, чак след като проходи...

# 88
Току що едно младо момиче наби детето си на улицата зад мен (изчака ме да ги задмина) с думите "свиня такава". Детето беше на около 2 и не искаше да си бута камиончето, а протягаше ръчички и викаше Гуш.
Накъде отива тази държава  Crossing Arms  Sad Възмутена съм много.....

# 89
  • Пловдив/София
Току що едно младо момиче наби детето си на улицата зад мен (изчака ме да ги задмина) с думите "свиня такава". Детето беше на около 2 и не искаше да си бута камиончето, а протягаше ръчички и викаше Гуш.
Накъде отива тази държава  Crossing Arms  Sad Възмутена съм много.....

Ужас, много гадно ми стана като си го представих Sad

Общи условия

Активация на акаунт