Вечерта заспа за секунди, заже не вярвах, че ще успея да го нахраня. Добре, че го къпах през деня и поне това му го спестих. Лежеше докато го преобувах и не можеше да мръдне, а иначе едвам го удържам.
На мама голямото момче. Като се сетя как го бях отписала това прохождане поне до след година и 2-3 месеца.
Сега не мога да заспя от емоция. 
Това с привързаността също май беше белег за скок в растежа..?
Как тиквено пюре, то е за захранване? Детето е на 1 година, има нужда от месо, сирене, млечни, зеленчук, плод, общо взето нормална човешка храна
Пробвай различни кухни, или ти да готвиш, все нещо ще хареса.
Много е яко, и аз му се радвам на моя по цял ден. Вкъщи малко го е страх още да се пуска, но аз го тормозя и той си обикаля. Вчера обиколи сам целия горен етаж на ИКЕА, защото имаше много неща за пипане
Само не се е научил още като падне да става сам. Ама ще трябва, няма само да ходя по него да го вдигам. Чудя се дали да направя прощъпулник другата седмица, или да изчакам още малко да стане стабилен 
Вече се радва на лелките там, тази сутрин като го занесох се захили на жената и започнаха да си ръмжат
което е новият хит сред звуците в момента
на мен ми е много трудно да приема, че през деня правя нещо друго, че не съм нон-стоп с дребния и че не знам какво прави във всяка една секунда. Но свиквам и аз. За сметка на дните, през нощта си прекарваме времето заедно даже повече от необходимото!Тази нощ пак имаше среднощни купони в 4 до 5. Но мисля, че мина скока в растежа.
Ще пробвам дребния и ще кажа как я понася. 
И то аз спрях да давам, не знам иначе колко щеше да изяде ... Ама и много добре изглеждаха, сигурно са и вкусни 
Сигурно със следобедния сън, или по-скоро с липсата на такъв
слънцето се усмихна днес
Първия залп на празнуването мина с мамите и хлапетата около възрастта на Боян. Лудница голяма ама е кеф
Даже предполагам, че ще е много по-хубаво от колкото довечера с възрастните и няколко каки.
По това време пък на деня вече бях ни жива ни умряла, като упойката ме пусна
ноооооооо всичко, че и от горе си заслужава за това малко дяволче
Да ми е жив и здрав, а останалото ще му го осигурим колкото можем с тати. Най-вече ми се иска да му осигурим братче или сестриче, а може и двете, но най-рано след година
.
ама да усети и той че е рожденик и да не го мъча с манджите днес
за това се вълнувам даже много повече т.к. не съм си се прибирала от 2 години. Майка ми и баща ми са го виждали веднъж, като дойдоха за погачата около 40-тия ден, а брат ми въобще т.к. жена му тъкмо беше забременяла и не се наеха да пътуват до София. Виждат го по скайп, но не е същото - сякаш порасна без да могат да му се порадват и ми е малко кофти за това
) и по нея също се ориентирам.

Та на периоди са. Ще видим днес
Всъщност не знам в дълбочина традиционното значение и порядки, аз малко си правя разни ритуали по мой стандарт. Ето как го направих: Замесих една питка, малка, та да се търкулне. Постлах чаршафче, да е като пътечка, и в края му се наредих разни предмети, като всеки символизираше някоя професия. Сложих детето в свободния край, показах му питката, търкулнах я и тя падна около скупчените предмети. Хвана се за едни лекарства, а сега на всички разказва, че иска да стане химичка. Ще поживеем, ще видим дали има изобщо някакво предсказание. Но е поредния сувенир, който да запазя в кутията на времето и поредния повод да се почерпим.
И понеже това трябва да е другата сряда, или чак след месец, та затова се мисля още дали да чакам.
. И в тази връзка - наше наборче в квартала вечер го извеждат с пакет Зрънчо от големите, и като им писне да го разхождат - монтаж в количката с пакета и то си седи мирно и тихо и си яде с двете ръце
. И това от 2-3 месеца си го правят, възмутена съм доста ...