Карлово

• 15 604
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
Ох, страшна карловка съм, не го знам къде е. Sick

# 136
Заведението е точно до училище "Кирил и Методий" на ъгъл се пада и наистина е супер за майки с малки деца!

# 137
Някой ще ми каже ли откъде да си изтегля картинките под публикувания текст къде ли не се рових един път май ги намерих и пак ги изгубих.Моля!

# 138
  • Карлово
Светле, както Каткат е писала, Готос-а е до Кирил и Методиий. Но тъй като, предполагам,  Ели няма да го знае, ако искате ще се чакаме на Обредния дом, по-скоро на пейките до Паметника, и оттам ще ходим заедно.
Каткат, за какви картинки иде реч?Ще помагам с каквото мога.

# 139
Както твоите снимки на бебка са под текста на другите мами са по различни да не ми стои толкова място празно отдолу под текста за тези картинки става въпрос.

# 140
  • Карлово
Ще ти пиша на лични, каткат!

# 141
Как мина срещичката, наговорихте ли се едно хубаво ама като излезна в отпуск и аз ще се включа в тези срещи!

# 142
  • Карлово
Наговорихме се Laughing

# 143
  • Карлово
Къде сте, хорааа?
То бива лято, отпуски, моренце, ама хич не ви остава време за форум. Така не бива Laughing
Пак подхванаха жегите и мен ме домързява, а и малката заспа по никое време в 10 и още спи, та пропуснахме сутрешната разходка. Скоро срещичка ще спретнем ли?
Как са бременните ни мами?Растат ли коремчетата?

# 144
Ох, на мен жегата ми е размътила мозъка. Пък и това пътуване всеки ден ми разказва играта... Mr. Green Абе, Мики, я дай да си спретнем една среща на Обредния, че то аз май за по-надалеч няма да сколасам.

# 145
Къде сте, хорааа?
То бива лято, отпуски, моренце, ама хич не ви остава време за форум. Така не бива Laughing
Пак подхванаха жегите и мен ме домързява, а и малката заспа по никое време в 10 и още спи, та пропуснахме сутрешната разходка. Скоро срещичка ще спретнем ли?
Как са бременните ни мами?Растат ли коремчетата?
растат,раста т и аз съм се затъжила за една срещичка,ама към края на месеца съм на линия всеки ден,  chef

# 146
  • Карлово
Момичета, черпя ви за имен ден!

# 147
Честит Имен Ден! Да си жива и здрава и все така да ни организираш срещички Grinning! И малката принцеса много, много да те радва!

# 148
ехаа Мики богата гощавка,живо и здраво да ти е името и ти и всички в къщи!!!!!

# 149
Момичета, ние от сдружение „Настоящи и бъдещи майки” искаме да ви инфромираме за положителните промени, които Парламентът прие в Кодекса за социално осигуряване, в частта му за майчинството. Досега майките получаваха 90 % от осигурителния си доход 3 месеца след раждането. Сега този период става 9 месеца. След това майката продължава да си взима 160 лв до 2-годишна възраст на детето, догодина най-вероятно ще са 170 лв. Измененията предвиждат и нова възможност, ако майката иска да се върне на работа след изтичането на тези 9 месеца тя ще може да си наеме детегледачка от Бюрото по труда и държавата да й плаща тези 170 лв на нея. Това не означава, че другите варианти - да се взима половината майчинство или да се прехвърли майчинството отпадат. Детегледачката е просто нова възможност. Искам да благодаря на всички, които взеха участие в протестите и в подготовката им, както и на всички които се подписаха в подписката. Уверявам ви, че тези промени бяха приети и благодарение на нас, което беше публично признато. Надяваме се като видите, че от нас зависи децата ни да имат по-добро бъдеще и че можем да променим нещата да се включите по-активно в бъдещите ни мероприятия. Сега на дневен ред са детските, приемаме всякакви предложения – моля обаче давайте ги във темата “настоящи и бъдещи майки – майчинство, права на майките”
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=120073.0

Общи условия

Активация на акаунт