Карлово

• 15 573
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
Bimba ти къде работиш на центъра и аз съм там и имам един час почивка от 12.30 ч.-13.30.ч.
можем да се видим някой път ако искаш и моята почивка е тогава

# 121
  • Карлово
Аааа, така не може!Ние какво, като нямаме обедни почивки и да не идваме на срещите ли Mr. GreenКухня през август няма да има, така че ние с Тути можем и по обяд да дойдем
Светлана, Ели, къде сте?
АннДжи, ти ще дойдеш ли в сряда?
Дано успеете и да се видим и с Пипинцето.

# 122
А мики моля ти се това са си редовните клубарски срещи,ама пусто аз няма да мога да се включа нищо де,през септември,а ти се радвай,че не си на работа  GrinningА за обедните срещи много се р адвам,че няма да имате тогава кухня LaughingЕли е на гости на майка си,но и вчера ми писа,че компа и е изгърмял от гръмотевица

# 123
  • Карлово
Уф, да бе, аз я срещнах днес и тя ми каза, ама забравих.
Хайде, лека нощ от мен на всички поокъснели форумки. Отивам да чета, да не помислите, че ми се спи. Но съм захапала "Името на розата" и ще откарам още няколко часа над нея.

# 124
Аааа, така не може!Ние какво, като нямаме обедни почивки и да не идваме на срещите ли Mr. GreenКухня през август няма да има, така че ние с Тути можем и по обяд да дойдем
Светлана, Ели, къде сте?
АннДжи, ти ще дойдеш ли в сряда?
Дано успеете и да се видим и с Пипинцето.

Благодаря много за поканата, но аз съм на работа...  smile3518

# 125
  • Карлово
Извинявай, АннДжи, просто забравям понякога, че хората ходят на работа. Кажи кога ти е удобно след работа или в друго време и следващата среща ще я спретнем специално за работещите.

# 126
Извинявам се-пак изпуснах!Мъж ми  излезе рано -рано,а мен ме домързя нещо... EmbarassedМикки-ще се чуем скоро..  bouquet
Поздрави на всички "карловки"!  bouquet

# 127
  • Карлово
Видяхме се с Пипинце и Ели днес. Бимба също я видяхме, работи, чувства се добре. Другата седмица съм на линия всеки ден за срещи.
Тути, може в парка към водопада, че и ние трудно стоим в количката. Така е, който има образцов татко, мързелува в къщи пред компа Laughing
Светланке, написа ли разпределението? Свиркай за помощ, ако трябва нещо Laughing

# 128
Момичета ако действително се захлади мъничко от понеделник,ще ви чакам по обед,а иначе ми се обаждайте много ми е приятно Hug

# 129
  • Карлово
Здр!
Кой как е днес?
Видях се с Тути, утре ще се опитаме да пием кафе. Защото с нашите ходещи бебоци е почти невъзможно да седнем.
Светланке, съвсем се изгуби Laughing
А новите попълнения къде сте, как я карате? Каткат работи, АннДжи бременее Laughing

# 130
Добре съм като изключа жегата и в момента съм на работа.Вие май всички  мами сте с бебенца или бременеете а моите  дечица са на 5 и половина но какво от това ....

# 131
Къде сте бе хора никой не пише? Wink

# 132
  • Карлово
На разходка.
Каткат, разбрах, че имаш близнаци, нали? Как се справяш, винаги ми е било интересно. Пък и тайничко се надявам второто всъщност да са две.

# 133
Я да видя аз правилно ли разбрах - срещата е  сряда в десет ли? Пишете ни с Вики - идваме! Ако има някаква промяна, само свиркайте. Мики, абе аз го написах разпределението, ама пусти роми не щат да вървят в крак с него. Mr. Green

# 134
  • Карлово
Ми, добре, в сряда в 10, но ще ви предложа да е в Готос-а, мн е удобно за дечурлигата и най-вече майките спокойно ще си пият кафенцето, защото е двор и няма къде да избягат Mr. Green Има и люлки. За тези, които не знаят къде се намира, може да се чакаме на удобно място. Тути го знае, другите да си признават Laughing

Общи условия

Активация на акаунт