Карлово

• 15 526
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
Ели, аз съм ледобед на работа. Затова не ти отговорих вчера на поканата! Heart Eyes

# 106
Момичета тук съм,един ден по-рано,много е хубаво на морето,но определено не е за мен май тази година.Срещичка за понеделник а какво ще кажете HugТути да не се ослушва и да поканя новата бъдеща мама Ан

# 107
  • на пистата
доре дошла, Hugсъс сигурност ще има среща само не знам мики дали се е прибрала.

# 108
  • на пистата
къде сте майчета newsm78

# 109
  • Paradise
Момичета, аз, живот и здраве, от вторник ще съм си в Карлово и се надявам да се запозная на живо с вас:)

Ще ми бъде много приятно Simple Smile

Като чета ,виждам, че ходите на Детмаг.
Кажете, къде може да ви открие човек Hug

# 110
Привет и от мен!  bouquetАз се включвам-само кажете кога!/дано този път не се объркат пак нещата/

# 111
Аз ще поизчакам да видя кога ще я определите срещата,че от вторник съм на работа с почивка един час на обед : Sad

# 112
  • Карлово
Ето ме!
Какво за понеделНик?Среща ли?Идвам...но в колко?10:30 на Детмаг newsm78Хайде, няма време.
Нова мама ли има?
Тони си има бебе Божидар!Честито, чакаме скоро да с запознаем с него!
А Мартина стана бебе-сладур за м.август в сп. Мама

# 113
Здравейте мами опитвах се да ви позная по бебетата но не успях какви са тези срещи които си уреждате, ама вие сте свободни а аз работя.......

# 114
Здравейте на всички!!! Аз нали съм си нахална, реших да се самопоканя newsm47. Сигурна съм, че никой няма да ми се разсърди...

Много усмивки на всички вас, Карловски мами, от мен Ann-G!!!  newsm51

# 115
специално за кат кат ще организираме вечерни срещи,анн добре дошла и  на теб,с теб ще си хортуваме и бременеем

# 116
  • Карлово
 Привет на Каткат и Анджи!
Срещичка в сряда, 10, Детмаг!
Казвайте отсега кой ще дойде. Хайде, ако не ви устройва часът и мястото-свиркайте. Надявам се да сме повече от днес Laughing

# 117
Bimba ти къде работиш на центъра и аз съм там и имам един час почивка от 12.30 ч.-13.30.ч.

# 118
Здарвейте Мики и Ан-джи радвам се че сте онлайн за да си початим малко за тези луди срещи...

# 119
Добре дошли  на Каткат и Анджи   bouquet
Микки-за среща съм винаги готова,само дето мъничка не ме оставя нещо Rolling Eyes!Не обещавам,но ще се постарая Laughing
.....Браво на малката сладурка-тя вече е известна!   smile3522  Защо не се похвали днес? Angry

Общи условия

Активация на акаунт