Карлово

• 15 494
  • 283
  •   2
Отговори
# 195
ей момичета бяхте ли вече на панаира,ние вчера заведохме малкия ама то циганин до циганин и до тях пак цигани,малееее толкова много на едно място,че ми се стори чак страшно.кога ще си спретнем една срещичка Simple Smileда добавя,че след зацапването онзи ден до сега още не ми е дошло.
от година на година все по-голяма цигания и мръсотия.Ние ходихме един път и няма да повторим,с тоя хепатит ужас.Ти тест прави ли,казвай бързо,ух стискам палци ама много стискам

# 196
  • Карлово
А, ето ме и мен. Два дни бях без комп и почти откачих. Ходихме на панаир, но набързо, бяхме с малката, купих й едно мн готино яке само за 10 лв. Има и снимки, но ще ги кача утре. Боядисвахме хола в събота и затова бяхме изнесли всичко и нямахме комп и нет. И тъй като си пазарихме майстор, човека работи до 23 часа, ама свърши вчера, та днес успях да изчистя и прозорците измих. Сега остана да подредя всички джунджорийки по секцията. А като ще имам и помощничка, сигурно ще се забавя доста. Боядисахме в три нюанса на портокаловото-тавана най-светъл, три от стените - по-тъмни и стената, на която е камината - най-тъмен. Малко наизуст го измислихме, но взе че се получи.
Не знам как ще се организирам тия дни за среща. Утре сме на консултация, във вторник ще ходя до Сопот да се видя с колежките, пък и да ми извадят бележка за детските. От сряда тати е в отпуска и ще използвам да си направя изследванията, които ми даде личния лекар. Някакви рутинни кръв, урина и цитонамазка за нашия набор.
Това е от мен. Сега ще разгледам какво се е случило из форума за два дни.

# 197
Привет и от мен!  bouquet
Как сте момичета?Покрай градския празник се забравихме чак.....Ама то наистина ужасно беше бе-черно ,черно..... #2gunfireВеднъж отидохме до люлките и това беше! NaughtyНе повторихме!

Мики,хайде като се нашеташ организирай срещичка-ние се включваме отсега!
Бимба,къде се губиш ти напоследък?Нещо си ми обещала от миналата година,дано тази да стане hahaha
каткат,откога излизаш в отпуск?

# 198
  • Карлово
Тутти, аз тръгвам от днес на кухня, т.е. ще ида да купя купони и от утре - манджааа. Та ще се засичаме там, ако пак не изпращаш образцовия татко да я взима Laughing За срещичка ще видим как ще го нагласим.
Ето ви малко снимки от нас - има и панаирджийски.

# 199
Ооооооооооооооо,браво!Има вече кухня! newsm44Най-сетне!Аз изпускам седмицата-нали само в понеделник се купуваха купони или греша?
А образцовия татко отново си излиза по разписание сутрин,но това ще е  още два-три дни Cry и започва работа!Така че аз поемам сутрешната щафета Joyи ще се виждаме!

# 200
  • Карлово
Има, даже са продавали купони в петък, но ми дадоха и днес, пък и за днес взех манджа.

# 201
За съжаление аз ще се включа другата седмица!Днес ходих ,но не благоволиха даже да отворят и да ми отговорят!Явно си имала късмет вчера с купоните,защото една майка каза,че само в петък са давали ,а вчера само на двама -трима са дали!Каквото! Hug
В понеделник!
Поздрави на всички ви!  bouquet Grinning

# 202
Мами от Карлово ще може ли и аз да се включа  Heart Eyes.И аз съм от Карлово ,толкова се зарадвах че ви има / боже мислех че съм сама/  bouquet. За сега а не съм ви изчела но обещавам да го сторя, и първо да се похваля на вас ДНЕС ме изписаха от болницата/лежах за задържане/ след 60 дневен престой се завърнах в Къщи .Още ми е малко странно но навън се живее.Още веднъж радвам се че ви има Grinning

# 203
Мами от Карлово ще може ли и аз да се включа  Heart Eyes.И аз съм от Карлово ,толкова се зарадвах че ви има / боже мислех че съм сама/  bouquet. За сега а не съм ви изчела но обещавам да го сторя, и първо да се похваля на вас ДНЕС ме изписаха от болницата/лежах за задържане/ след 60 дневен престой се завърнах в Къщи .Още ми е малко странно но навън се живее.Още веднъж радвам се че ви има Grinning
Здравей буба добре дошла  в отбора.

# 204
  • Карлово
Здравей, Буба! Добре дошла и от мен! Hug
Леко бременеене от тук нататък, пък и д се включваш в срещичките!

# 205
Привет,Буба и от мен!Ето ставаме все повече LaughingЛека бременност ти желая и да се включваш често при нас!  bouquet

# 206
Поздрав и от мен! Знам какво си изтърпяла тези два месеца за което съжалявам, но нали знаеш трудно се става мама.Успех и лека бременност от тук нататък! Е надявам се все пак да се видим Simple Smile

# 207
  • Карлово
Фраулице, как си?Светланка пак се изгуби някъде из ромския език Wink
Не разбрах кога ще се видим с Каткат.

# 208
  • на пистата
айде утре на среща.вие решете къде и в колко.

# 209
За срещата - ако имам възможност и не сте моного далеч и аз ще дойда. А пък се изгубих, защото нещо са ме налегнали мрачни мисли. Ама ще се оправя.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт