Карлово

• 15 517
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
  • Карлово
Преброяване за вторник и предложение за място на срещата. Пипинце вероятно ще дойде, аз поемам ангажимента да й звънна, Фраулица - и тя вероятно. Ох, забравих, че вече има комп, тя ще си пише дали е фрий. Други? Аз мога към 10 часа.

# 181
Тортата стана огромна - от 12 блата, 2 литра течна сметана, 1л. шоколадов крем и т.н. Общо - към 5,5 кг. Такова нещо досега не бях правила. Беше във формата на мече - за 16 души стигна само главата. Тялото остана за гостите вечерта. Mr. Green Правих я повече от 6 часа. Sick

# 182
Къде ще е срещата?

# 183
  • Карлово
Ами на мен ми е все тая, кайзвайте вие.
А за тортата-просто ти свалям шапка.  chef

# 184
Панаири, панаириbigdance2 baloni Popcorn
Карлово, какво става?
Ще имате ли тази година панаир?
Извинявайте, че се намесвам, но редовно отварям вашата страница за да се информирам какво ново има в  града ви.
Целувки от нас за всички бебоци и техните мами!

# 185
  • Карлово
О, nioto , радвам се, че се включваш. Ще има панаир. От 1 септември започва. Ако идвате насам може да спретнем една срещичка в петък спешъл фор ю Grinning
Тути, къде се изгуби?Утре съм в Готоса, ако е хубаво времето, някоде към 10-10:30. Трява да ти върна диска.
Светле, образова ли ромите?
Каткат, Анджи, вие как сте, момичета?

# 186
Аз съм добре ходих малко на балкан, после направих една малка козметика в къщи ако може да се каже. Ами сигурно скоро ще излезна в отпуск защото няма кой да гледа близнаците с тези градини в ремонт..... Cry абе не ми се коментира.

# 187
Аз съм добре ходих малко на балкан, после направих една малка козметика в къщи ако може да се каже. Ами сигурно скоро ще излезна в отпуск защото няма кой да гледа близнаците с тези градини в ремонт..... Cry абе не ми се коментира.
кат кат,вие в коя градина сте,аз направо съм бясна,два месеца децата вече са принудително във ваканция в нашата,а вчера срещнах една госпожа,която ми каза,че ремонта току е започнал.По-рано от 30 септември да не чакаме ,ужас направо.Става въпрос за градината в Бангладеж,ма то и в другите е същото положението

# 188
  • Карлово
Каткат, погледни от хубавата страна на нещата. Като излезеш в отпуск, ще се запознаем най-после.

# 189
И ние сме в Бангладеш а в коя група сте там ние сме при Савова и Камбурова. А относно започването на градината най - вероятно октомври месец.

# 190
И ние сме в Бангладеш а в коя група сте там ние сме при Савова и Камбурова. А относно започването на градината най - вероятно октомври месец.
аааа вики сега ще е във втора група при Андреева и кацарева,а при Савова и камбурова мисля,че е на тутти слънчицето.Да и аз се надявам да почнат началото на октомври.

# 191
Как си Светле? Как е твоето синче, кой го гледка моите са при една пра баба и незнам .....
Много ми е притеснено но нямам избор.

# 192
  • на пистата
момичета да ви се оплача на мен вече леко взе да ми зацапва и май край на надеждите този месец.кога ще си спретнем една срещичка да си полафим малко,че ще се побъркам.

# 193
момичета да ви се оплача на мен вече леко взе да ми зацапва и май край на надеждите този месец.кога ще си спретнем една срещичка да си полафим малко,че ще се побъркам.
аз от понеделник съм на линия та сфиркайте Grinning

# 194
  • на пистата
ей момичета бяхте ли вече на панаира,ние вчера заведохме малкия ама то циганин до циганин и до тях пак цигани,малееее толкова много на едно място,че ми се стори чак страшно.кога ще си спретнем една срещичка Simple Smileда добавя,че след зацапването онзи ден до сега още не ми е дошло.

Общи условия

Активация на акаунт