Карлово

• 16 071
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
  • Карлово
Преброяване за вторник и предложение за място на срещата. Пипинце вероятно ще дойде, аз поемам ангажимента да й звънна, Фраулица - и тя вероятно. Ох, забравих, че вече има комп, тя ще си пише дали е фрий. Други? Аз мога към 10 часа.

# 181
Тортата стана огромна - от 12 блата, 2 литра течна сметана, 1л. шоколадов крем и т.н. Общо - към 5,5 кг. Такова нещо досега не бях правила. Беше във формата на мече - за 16 души стигна само главата. Тялото остана за гостите вечерта. Mr. Green Правих я повече от 6 часа. Sick

# 182
Къде ще е срещата?

# 183
  • Карлово
Ами на мен ми е все тая, кайзвайте вие.
А за тортата-просто ти свалям шапка.  chef

# 184
Панаири, панаири!  bigdance2 baloni Popcorn
Карлово, какво става?
Ще имате ли тази година панаир?
Извинявайте, че се намесвам, но редовно отварям вашата страница за да се информирам какво ново има в  града ви.
Целувки от нас за всички бебоци и техните мами!

# 185
  • Карлово
О, nioto , радвам се, че се включваш. Ще има панаир. От 1 септември започва. Ако идвате насам може да спретнем една срещичка в петък спешъл фор ю Grinning
Тути, къде се изгуби?Утре съм в Готоса, ако е хубаво времето, някоде към 10-10:30. Трява да ти върна диска.
Светле, образова ли ромите?
Каткат, Анджи, вие как сте, момичета?

# 186
Аз съм добре ходих малко на балкан, после направих една малка козметика в къщи ако може да се каже. Ами сигурно скоро ще излезна в отпуск защото няма кой да гледа близнаците с тези градини в ремонт..... Cry абе не ми се коментира.

# 187
Аз съм добре ходих малко на балкан, после направих една малка козметика в къщи ако може да се каже. Ами сигурно скоро ще излезна в отпуск защото няма кой да гледа близнаците с тези градини в ремонт..... Cry абе не ми се коментира.
кат кат,вие в коя градина сте,аз направо съм бясна,два месеца децата вече са принудително във ваканция в нашата,а вчера срещнах една госпожа,която ми каза,че ремонта току е започнал.По-рано от 30 септември да не чакаме ,ужас направо.Става въпрос за градината в Бангладеж,ма то и в другите е същото положението

# 188
  • Карлово
Каткат, погледни от хубавата страна на нещата. Като излезеш в отпуск, ще се запознаем най-после.

# 189
И ние сме в Бангладеш а в коя група сте там ние сме при Савова и Камбурова. А относно започването на градината най - вероятно октомври месец.

# 190
И ние сме в Бангладеш а в коя група сте там ние сме при Савова и Камбурова. А относно започването на градината най - вероятно октомври месец.
аааа вики сега ще е във втора група при Андреева и кацарева,а при Савова и камбурова мисля,че е на тутти слънчицето.Да и аз се надявам да почнат началото на октомври.

# 191
Как си Светле? Как е твоето синче, кой го гледка моите са при една пра баба и незнам .....
Много ми е притеснено но нямам избор.

# 192
  • на пистата
момичета да ви се оплача на мен вече леко взе да ми зацапва и май край на надеждите този месец.кога ще си спретнем една срещичка да си полафим малко,че ще се побъркам.

# 193
момичета да ви се оплача на мен вече леко взе да ми зацапва и май край на надеждите този месец.кога ще си спретнем една срещичка да си полафим малко,че ще се побъркам.
аз от понеделник съм на линия та сфиркайте Grinning

# 194
  • на пистата
ей момичета бяхте ли вече на панаира,ние вчера заведохме малкия ама то циганин до циганин и до тях пак цигани,малееее толкова много на едно място,че ми се стори чак страшно.кога ще си спретнем една срещичка Simple Smileда добавя,че след зацапването онзи ден до сега още не ми е дошло.

Общи условия

Активация на акаунт