Карлово

• 15 519
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
Ще дойда и на парка даже-само да се захлади,че ние без климатиците се стопихме от жега Crazy
Дани неспокойна и ние покрай нея...То нито на река може човек да иде ,нито на басейн-никъде....Моля се вече за дъжд Praynig
До скоро ,момичета и спокойна неделна вечер! 1datingИ не забравяйте да си разцелувате съкровищата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 166
Микки, днес станах в 10 и нещо и тогава видях съобщението ти. Просто нямаше как да дойда! Следващия път! Heart Eyes

# 167
  • на пистата
вече съм тук,оправиха ни най-на края компа.сори мики имаме гости тази седмица,но може някой ден и да се измъкна ти само ми пиши.

# 168
вече съм тук,оправиха ни най-на края компа.сори мики имаме гости тази седмица,но може някой ден и да се измъкна ти само ми пиши.
е браво хайде добре дошла и аз с нетърпение чакам да се съберем Simple Smile

# 169
  • Карлово
И аз имам комп,че уж се беше скапал нещо вчера.Ние два дена сме с Тутти и Пипинце по кафетата и детските площадки. Очакваме включване и от другите

# 170
  • на пистата
къде сте майчета,къде се изгубих те?

# 171
Ехоо!!! Здравейте мили дами!!! Съжалявам, че така пренебрегвам Карловската тема... smile3506 И на срещичките не мога да идвам, защото съм все на работа... Като се върна от работа едвам се добирам до леглото и се разплувам. Отгоре на всичко пак изчезвам за две седмици от понеделник, защото съм на очни.  smile3511 Абе изобщо след отпуската се връщам с пълна сила в реалния живот. Надявам се като се върна да намаля малко темповете и най-сетне да си спретнем един meeting.
А междувременно, ви пожелавам хубави дни до края на лятото и ми стискайте палци всичко в корема ми да е на ред докато ме няма, че незнам иначе...  newsm17

Усмивки на всички ви!!!

# 172
  • Карлово
Здравейте!Току що се прибирам от разходка. Днес мислех да спретна срещичка, но ми се обадиха колежките, и няма как, не съм ги виждала цяло лято. Ама другата седмица, обещавам. И сигурно ще е в Готоса, че моето диване вече не ме оставя на спокойствие. Все щъка напред назад, днес събрах очите на хората в Дриймса, щото я оставих да пълзи между масите #CrazyЕ, и кво от тва Mr. GreenНе че ми пука, важното е на детето да му е добре Laughing
Лек ден!

# 173
Здравейте!Току що се прибирам от разходка. Днес мислех да спретна срещичка, но ми се обадиха колежките, и няма как, не съм ги виждала цяло лято. Ама другата седмица, обещавам. И сигурно ще е в Готоса, че моето диване вече не ме оставя на спокойствие. Все щъка напред назад, днес събрах очите на хората в Дриймса, щото я оставих да пълзи между масите #CrazyЕ, и кво от тва Mr. GreenНе че ми пука, важното е на детето да му е добре Laughing
Лек ден!
  Grinningщото не са видели как Вики нацопа в гнусния басейн на яслите заедно с още две приятелчета преди  известно време,е така  Shocked Shocked Shocked гледаха

# 174
  • Карлово
Да ви се похваля пък. Купих си "Дяволът носи Прада" Laughing

# 175
  • на пистата
Да ви се похваля пък. Купих си "Дяволът носи Прада" Laughing
и аз и аз, даже вече почти я прочетох.

# 176
  • Карлово
Аз още не съм, защото съм захванала "Десет малки негърчета", но тези дни я почвам.
Изпрати ли гостите?

# 177
  • на пистата
утре,но пък в понеделник съм на софия и след това съм свободна.абе защо другите майчета не пишат newsm78

# 178
Ами не пишем, защото не сме си купили книгата, ама кво пък - вие ще ни дадете да я прочетем. Mr. Green Аз днес ще правя торта за рожденния ден на племенника. Трябва да е поне за 20 човека.  #Crazy

# 179
  • Карлово
Ти ме разби #CrazyТо за направата хайде, ама каква ще е таз огромна форма newsm78 GrinningОстави и на нас по една парче Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт