Истините за живота, до които достигнахте

• 22 674
  • 203
  •   1
Отговори
# 135
За първото впечатление изобщо не съм съгласна.
Една от най-добрите ми приятелки определено не ми хареса на пръв поглед. Crazy

# 136
За първото впечатление изобщо не съм съгласна.
Една от най-добрите ми приятелки определено не ми хареса на пръв поглед. Crazy

не винаги е правилно, но почти винаги, много е относително да

# 137
Няма незаменими хора,но има незабравими!

Докато не си му намерила заместник.  Mr. Green Peace

Първото впечатление може да е много грешно. За това и казват по дрехите посрещат, по ума изпращат. Но има хора които като ги срещнем са ни симпатични, и все едно отдавна ги познаваме и обатното, но това далече не е при всички.  Peace

# 138
В момента се намирам в ситуация, от която разбрах, че "което не ни е убило преди, не ни е направило по-силни"! Болката е абсолютно същата.....

# 139
В момента се намирам в ситуация, от която разбрах, че "което не ни е убило преди, не ни е направило по-силни"! Болката е абсолютно същата.....
Не е вярно!
Щом си оцеляла преди, ще оцелееш и сега.

# 140
  • Добрич
Не е вярно!
  Въпросът е на каква цена и дали си в състояние да я платиш

# 141
  • Кьолн
Истината до която достигнах в живота си е ,че отстрани всичко е различно.Но го разбрах когато вече не съм в първа младост.За съжаление иначе нямаше да направя толкова много грешки Tired

# 142
Радвам се, че темата ви харесва и се забавлявате! Това беше и моята цел!

И дарбите не са даром, дължат се на заслуги от предишни животи Wink.

Тогава как ще обясниш, че се унаследяват?!  newsm78 Малко е странно до девето коляно в едно семейство предишните им животи да са протекли с еднакви заслуги...  newsm78

Цитат на: utro77 link=topic=853581[b
Фея Кръстница[/b], интересно ми е да разбера доводите ти по отношение на "грижата за ближния е най-възвишената проява на егоизъм".
Грижата за ближния ти носи най-голяма радост.
Точно (червеният текст е моя добавка).

С когото и да съм говорила, всеки се чувства най-добре, след като е помогнал на някому.

Затова, ако сме истински егоисти трябва да помагаме. Да се грижим за околните и за средата в която живеем.

Защото всичко е свързано. И всичко е живо.

А може би грижата за ближния ни носи голяма радост, защото това е същината на нещата - да бъдем добри и да правим добро! Защото често пъти грижата за ближния /човек или животно/ ти разваля удобството, коства ти някакво време и средства. Но вместо да лежиш, ти се грабваш и помагаш...  newsm78

Мне, не мога да го възприема като егоизъм това.

По-голям егоизъм ми е бездействието и пълната безангажираност освен със собствените нужди.

дарбите не витнаги се уваследяват. Колкото по-скоро го разберат родителите по-добре, за децата им, да престанат да им плануват идентично бъдеще. Страхотен хирург, и баща му е бил такъв, от както е роден синът му се говори как ще го наследи. Детето не понася вида на кръв.

# 143
  • Sofia
Аз не вярвам в чудеса - аз разчитам на тях  Peace

# 144
Аз не вярвам в чудеса - аз разчитам на тях  Peace

И аз! Heart

# 145
  • София
Аз ги правя.

# 146
  • Sofia
И това.
Понякога наистина ги карам да се случват.

# 147
Не е вярно!
Ще оцелея да, въпросът е че боли по същият начин....

# 148
  • Sofia
Болката си е болка, да  Cry  от нея ... боли.
Но някак отвътре знаеш, дълбоко в себе си осъзнаваш, че ще отмине.
И това ще мине. И ще излезеш от изпитанието, което ти се изпраща. И ще продължиш напред.
Дай, Боже, научила урока. По-мъдра, по-силна, по-добра.
До следващата болка. И до следващия урок. Така мисля аз де.  Hug  Peace

# 149

Общи условия

Активация на акаунт