Песен за огън и лед - 20 "A reader lives a thousand lives..."

• 40 689
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
Днес ми попадна статия, че някаква буукърска компания вече е създала платформа, където може да заложиш кой ще спечели Железния трон.
Вижте какви са коефициентите Simple Smile
Daenerys Targaryen — 5/2
Jon Snow — 3/1
Aegon VI Targaryen — 6/1
Tyrion Lannister — 15/2
Petyr Baelish — 15/2
Margaery Tyrell — 14/1
Euron Greyjoy — 20/1
Varys — 20/1
Stannis Baratheon — 25/1
Sansa Stark — 25/1
Night’s King — 25/1
Cersei Lannister — 40/1
Trystane Martell — 40/1
Bran or Rickon Stark — 50/1
Arya Stark — 50/1
Ramsay Bolton — 50/1
Hodor — 500/1
http://blogs.wsj.com/speakeasy/2015/06/19/game-of-thrones-oddsma … -the-iron-throne/

# 421
А опция - няма Железен трон? Joy
П.П.На мен пък ми бяха казали и за Теон,и че Ренли е гей.Но съм сигурна,че ако не знаех предварително,въобще нямаше да вдяна от първи прочит.Да не говорим,че когато Рамзи се появи,главите на Теон ги четях през пръсти - много брутал.И сценните в сериала с мъченията така си ги гледах- закривах си очите Embarassed .
Същото  е и за Червената сватба - нито мога да препрочета,нито пак да гледам.  Joy

# 422

Как искам  камъкът да строши кутренцето... Mr. Green

# 423
Много на fake ми бие това описание, клиширано отвсякъде.
Дано не е вярно.

# 424
  • Вестерос
хахах да залагаме на Ходор 1 долар  Joy

# 425
  • София
Daenerys Targaryen — 5/2
Jon Snow — 3/1

Хехе, срещу букмейкърската мафия трудно се върви. Wink
Щом са дали такъв коефициент за Джон Сноу значи е абсурд да не играе главна роля до края, отдъхнах си.  Laughing

п.с. Мисля, че мога да разбера какви са тези дивотии с Амазон, попитал съм, пък ще видим какво ще ми кажат от извора така да се каже.

# 426
Game of Thrones Special - Which Game of Thrones character will perish next?
All wagers have action. Applies to listed selection only. Book Manager's decision is final, will be graded as soon as character perishes, if revived in any way will not count towards wager.

Jorah Mormont 5/1
Ramsay Snow 7/1
Alliser Thorne 15/2
Sansa Stark 8/1
Theon Greyjoy 8/1
Podrick Payne 10/1
Brienne of Tarth 11/1
Grey Worm 18/1
Daario Naharis 18/1
Margaery Tyrell 18/1
Loras Tyrell 22/1
High Sparrow 22/1
Ellaria Sand 22/1
Olenna Tyrell 25/1
Trystane Martel 25/1
Tommen Baratheon 30/1
Drogon 33/1
Missandei 33/1
Lady Melisandre 33/1
Jaime Lannister 40/1
Bronn 40/1
Petyr Baelish 40/1
Davos 40/1
Samwell Tarly 50/1
Arya Stark 50/1
Tyrion Lannister 50/1
Cersei Lannister 50/1
Doran Martell 50/1
Lord Varys 66/1
Daenerys Targaryen 75/1

http://sports.bovada.lv/sports-betting/tv-film-movie-props.jsp

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 01:12 от Stаrk

# 427
  • София
Значи, общо взето излишна дъндания, дим без пушек Wink

Хексе, не знам каква опция ти дава за запазване, но не би трябвало, защото ти праща, че няма наличност.
Това е предполагаема дата (принципно си е нещо обичайно).

значи с две думи:
Това е стар постинг от времето когато уж имаше дата а блърба (това дето го пише на корицата/обложката на книгата) е от това, което Мартин е бил дал на издателя. Това е текущата предполагаема дата. Просто си слагат дата - тя лесно се променя после. Нормално е - всички книги в бъдещето си имат дати. Това е датата, която Амазон ползват докато получат истинската дата. Просто трябва да сложат дата в системата - слага се нещо в бъдещето и после се оправя.

bowuu

# 428
  • Варна
O,  пусна ме да си платя и пишеше, че ще си получа книгата на 21.07.2016.. Laughing Сигурно ще ми държат парите (ако бях платила) до тази дата и после ще откажат поръчката.. Laughing А може и дотогава наистина да излезе книгата. Praynig

# 429
  • София
Но иначе тези неща дето ги пише с падането на Вала и пр. не са измислици, а предварително инфо спуснато от чичо, макар и отдавна, така че можете да поразсъждавате над това Wink
С една дума всичко това би трябвало да го има във Ветровете. А и самата книга доколкото аз знам ще е над 1000 стр. със сигурност. Simple Smile

# 430
  • Варна
Попаднах на интересни спекулации, че Светлоносецът е Стража, а Джон е в ролята на Нисса-Нисса.
Въпросът е кой е преродения Азор Ахаи. Теорията се базира на частта от клетвата на Стража:
Цитат
I am the fire that burns against the cold, the light that brings the dawn, the horn that wakes the sleepers, the shield that guards the realms of men.
Светлоносецът е Lightbringer. Стражът се кълне да носи светлината, Стражът пронизва Джон. Този, който стане следващия ЛК е Азор Ахаи? Twisted Evil

# 431
  • Варна
И имам един въпрос, в сериала, когато някой се варгне в човек очите му стават бели - и на варгнатия и на варгвания. Споменава ли се подобно нещо в книгата? Че сега обърнах внимание на едни подробности...  Thinking

# 432
  • София
Аз не си спомням Мартин да е описвал подробно варгването и какво става с очите по-точно, но съм чел книгите само веднъж и то вече преди доста време.  Thinking

# 433
  • Варна
Заформяше ми се някаква теория, но като пуснах търсене.. се оказа, че Мартин използва израза "бели очи", когато някой е силно уплашен и стресиран. И при майстер Емон, понеже е сляп.

# 434
  • Вестерос
Аз да се върна на новите 2 дестинации. Освен Ланиспорт, другото странично мисля, че ще е Кулата на радостта.

Общи условия

Активация на акаунт