Песен за огън и лед - 20 "A reader lives a thousand lives..."

• 40 702
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Тва резюме е по скоро за 7-ма книга от колкото за 6та.
Но и там някой недоволен служител може да си е направил майтам на техен гръб.

# 406
  • Вестерос
I нито дума за Егон,  Laughing

# 407
  • Варна
Тва резюме е по скоро за 7-ма книга от колкото за 6та.
Но и там някой недоволен служител може да си е направил майтам на техен гръб.

Това стои от поне 10 дни.
 Най-вероятно не е майтап, ако книгата не излезе до 20 юли. 2016 г. ще откажат поръчките.
Обаче описанието е това, което ме притеснява. Щом обявата е истинска, значи би трябвало и описанието да истинско.. newsm78
Кой е дал това описание.. Thinking

# 408
  • Вестерос
Хексе няма и дума за Егон, как така изведнъж Дани е спечелила нещо си и се бори с другите срещи белите бродници, последно беше в полята с халазара.  Thinking

# 409
  • Варна
Хексе няма и дума за Егон, как така изведнъж Дани е спечелила нещо си и се бори с другите срещи белите бродници, последно беше в полята с халазара.  Thinking

И какво като няма.. Мисля, че бях постнала тук снимка на описанието на том 1 - Игра на тронове, там пише, че зимата, която настъпва ще продължи 10 години.
Тогава май никой не коментира.. Кой ги пише тези описания, би трябвало да е с разрешение и официално..

# 410
  • Вестерос
Като няма и дума за него, а само за Дани ми бие на фейк.

# 411
  • Варна
Фейк като сериала.?

# 412
  • Вестерос
 Joy Това беше смешно.

Ами, да, на фейк ми бие цялото описание. Написано е все едно са минали няколко години след последната книга.

# 413
  • Варна
Joy Това беше смешно.

Ами, да, на фейк ми бие цялото описание. Написано е все едно са минали няколко години след последната книга.

Ами аз ти дадох пример с описанието на първата книга, то също е написано така. И си е съвсем официално на обложката.

П.П. Грешка, описанието на трета книга е.

# 414
Здравейте! И аз се включвам в темата, преди седмица завърших Танц с дракони  Grinning Много съм зарибена по поредицата, ама много. Вчера започнах да чета Рицарят на седемте кралства smile3529  А също така искам да попитам Теон наистина ли копелето на Болтън му отрязва достоинството понеже нямам спомен да го прави в книгата, а пък в сериала го прави. Нещо съм пропуснала ли, проспала ли, не знам, ама съвсем съвсем не помня такъв момент.  smihesorry  Joy

# 415
  • Варна
Да, за съжаление.
В книгата не е казано в прав текст, но се подразбира.

# 416
и в книгите му го резна, но подобно на хомосексуалността на Ренли в книгата не е написано в прав прав текст

# 417
Много интересно... не съм се задълбочила явно  newsm12

# 418
  • Варна
Много интересно... не съм се задълбочила явно  newsm12

Не е в теб вината, тези неща се хващат на втори-трети прочит.. Peace

# 419
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Здравейте! И аз се включвам в темата, преди седмица завърших Танц с дракони  Grinning Много съм зарибена по поредицата, ама много. Вчера започнах да чета Рицарят на седемте кралства smile3529  А също така искам да попитам Теон наистина ли копелето на Болтън му отрязва достоинството понеже нямам спомен да го прави в книгата, а пък в сериала го прави. Нещо съм пропуснала ли, проспала ли, не знам, ама съвсем съвсем не помня такъв момент.  smihesorry  Joy

Аз го разбрах на края на петата книга, когато се видяха Теон и Аша.

Общи условия

Активация на акаунт