Моят град-Русе!

• 62 213
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
Току-що й звънях на този телефон. И си уговорих час. Не съм ходила. Не знам, ако се отиде направо, дали няма да приеме пациента.

# 556
Препоръчайте ми добър психиатър от Русе. Става дума за старческа деменция. На зор съм, че може да извърши глупости. Някой завеждал ли е процедура за освидетелстване?

# 557
Д-р Бранкованова
Някой има ли представа оперетата "Пришълецът" колко време е?

# 558
При д-р Велкова е само и единствено с час. Навалицата и чакането са големи.  Мегисан подготви се.

ИСКАМ ДА ПОМОЛЯ АКО НЯКОЙ ИМА ПОДВИЖНА МАСА (СГЪВАЕМА), С КОЯТО МОЖЕ ДА УСЛУЖИ ЗА БАЗАРА ДА МИ ПИШЕ. ЩЕ СМЕ МНОГО БЛАГОДАРНИ АКО НЯКОЙ СЕ ОТЗОВЕ. СЛЕД БАЗАРА ЩЕ Я ВЪРНЕМ. БЛАГОДАРЯ!

# 559
  • Русе
При д-р Велкова е само и единствено с час. Навалицата и чакането са големи.  Мегисан подготви се.

ИСКАМ ДА ПОМОЛЯ АКО НЯКОЙ ИМА ПОДВИЖНА МАСА (СГЪВАЕМА), С КОЯТО МОЖЕ ДА УСЛУЖИ ЗА БАЗАРА ДА МИ ПИШЕ. ЩЕ СМЕ МНОГО БЛАГОДАРНИ АКО НЯКОЙ СЕ ОТЗОВЕ. СЛЕД БАЗАРА ЩЕ Я ВЪРНЕМ. БЛАГОДАРЯ!

Свързах се чак към 4 ч с нея, но утре ми каза да звънна за час. Оф, дано няма много хора като е с час, че и някакви изследвания трябва да правим.

# 560

Свързах се чак към 4 ч с нея, но утре ми каза да звънна за час. Оф, дано няма много хора като е с час, че и някакви изследвания трябва да правим.

На мен ми дадоха час за след 10 дена, не съм чакала, имаше и хора, които се опитваха да влязат уж само за да покажат изследвания или само да попитат нещо, но номера не мина, спазва се графика на записаните пациенти.

# 561
Споделете моля за рожден ден на 4 годишно дете - клоун аниматор - Дундолино или клоун от Веселяците? newsm78

# 562
  • Русе

На мен ми дадоха час за след 10 дена, не съм чакала, имаше и хора, които се опитваха да влязат уж само за да покажат изследвания или само да попитат нещо, но номера не мина, спазва се графика на записаните пациенти.

За другата сряда взех час, ще видим как е.

Споделете моля за рожден ден на 4 годишно дете - клоун аниматор - Дундолино или клоун от Веселяците? newsm78

И от двете места стават. Кажи къде ще го правите?

# 563
  • На брега на реката
А къде си празнуват 7 годишните рождените дни? Дискотека? С ДиДжей?

# 564
  • Русе
Детски център/дискотека, в зависимост от компанията. Момичетата май по-рано искат диджей, момчетата повече на детските центрове наблягат. С аниматор май по-добре, че иначе много безконтролно става Simple Smile.

# 565
У дома празнувахме 10тия рожден ден на големия с още няколко момчета. Е, като залепнаха и на 2та компа, добре че не видяха, че има таблет и лаптоп ... По 2 момчета на pc multiplayer, после в сървърите на minecraft. Е, имаше все 1-2 да хартисват и притесняваха другите "Искам сега аз да играя. Не съм се наиграл" На яденето не обърнаха много внимание, кефа им беше да се строят някакви неща и гонят с коли... Май са различни децата днес  newsm78

# 566
  • в огледалото на живота
А къде си празнуват 7 годишните рождените дни? Дискотека? С ДиДжей?
Тази година съм решила партито на госпожицата да е с DJ ... Laughing

Добри отзиви и препоръки ми дадоха за този:
https://www.facebook.com/DJ-Змей-1471377216424976/timeline/

# 567
  • Русе
e78 , честно казано, без да ми се сърдиш, не бих допуснала подобно нещо, колкото и да са различни сегашните деца. То какъв рожден ден е в крайна сметка, като и без това играят. Аз даже като имаме гости или сме на гости, не давам се играе с такива неща, има достатъчно други занимания.

Змея - става като цяло, ама 1-2 пъти нещо хич не му се получи, не знам какво му беше, но като се хвана с едни фокуси - 1 час, за танци и разни други игри не остана време.

# 568
  • Русе
Ох, с тези фокуси на ди джей Змей, интересни са, но само първия път. Моето дете 3-4 пъти ходи на рожден ден и всеки път все Змея ги забавляваше, тя каза, че й е скучно, защото беше научила фокусите. А песните, които пуска на мене ми идват малко просташки, новите български рап парчета с всичките простотии в тях.

# 569
  • Русе
 Когато тези парчета станат "класика", трудно ми е да си преставя (даже и не искам   Laughing) новите, "фешън", които ще излязат.

Общи условия

Активация на акаунт