Не искам да споря или да третира някой изказването ми като обидно или нападателно, но ако нямаш наистина някаква причина за секцио, не мисля , че е нормално да избереш коремна операция с всички последици от това, вместо едно нормално раждане, при което дискомфортът отшумява най-много за две седмици, ако няма кой знае какви усложнения. Да кажат раждалите със секцио, колко трае възстановяването, но за мен секциото като операция крие своите рискове, както за човека, така и за бебето. А възстановяването така или иначе е един по- дълъг процес , при който няма да си пълноценна за детето си поне месец.
И мисля , че трябва да се довериш на гинеколога си за съвет, защото ако му нямаш доверие, че ще избере най-доброто за теб, определено , със или без секцио, ще отидеш да раждаш с огромен страх от случващото се.
А раждането е процес, който, независимо от физическия дискомфорт, си има своите положителни емоции на облекчение, радост и малко положителен страх за следващите дни с едно малко невинно, безпомощно човече в ръце.
Каквото и да избереш, пожелавам ти безпроблемно раждане, бързо възстановяване и прекрасни последващи емоции с малкото бебенце.
, какъв е проблема той да ти направи секциото ами се налага да търсиш документи.