Моят град-Русе!

• 62 208
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте ! Добър психолог/психотерапевт в Русе можете ли да ми препоръчате?

# 91
  • Русе
Добър ден! Искам да попитам къде в Русе изработват възглавничките за бебе,които са с датата на раждане,името на детето ,и т.н.Благодаря предварително за отговорите.

# 92
Добър ден! Искам да попитам къде в Русе изработват възглавничките за бебе,които са с датата на раждане,името на детето ,и т.н.Благодаря предварително за отговорите.

Винаги много съм се чудила кой си ги поръчва тези неща, ама явно има кой.... на въпроса - има едно ателие/магазинче зад Операта - на ул. ген. Пареснов - пресечка на бул. Цар Освободител (до Стемо)

# 93

Магазин Щъркел на ул.Борисова  Peace

# 94
Моя близка ги прави тия възглавнички, както и много други бродирани неща.

# 95
В комплекс Дунав Плаза ,от задният вход,където предлагат чаршафи,предлагат и такива възглавнички.

# 96
Някой ходи ли вече на цирк, да каже цени, отзиви?

# 97
ZI-76 ти е отговорила, аз съм правила при нейната позната, много хубава стана Simple Smile

# 98
  • русе
На tourist service автобусите телефон на офиса в русе,знаете ли ?благодаря ви предварително😆

# 99
Дами, откъде мога да си купя бански с дебели подплънки, за много малък бюст. Гледах на две места, ами то само за голям бюст има. Cry

# 100
Джъмбо? Хубав магазин в града не се сещам в нашият китен град!

# 101
Бански има в два магазина с/у макаронената които са в новата кооперация, на пазара също има на няколко места.

# 102
Има и до Марсел в началото на Александровска.

# 103
Благодаря ви, ще отида първо до макаронената да видя дали ще има нещо като за мен.

# 104
Ню Йоркър в мола

Общи условия

Активация на акаунт