Моят град-Русе!

• 62 209
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
Къде е най-евтината нафта? Една приятелка ми каза "Антим" до бившето родило?  newsm78

# 586
  • Русе
В Здравец срещу ХЕИ.

# 587
Това някъде около 3-то ДКЦ ли е?

# 588
  • Русе
Нье  Naughty Laughing В сърцето на старият Здравец. Пацони, нещо на Митницата, Каритас, Хеи-то и там. Не я знам пресечката как се казва но е на ъгъла с Юндола.

# 589
Ох, аз живея  на 150м и не знаех, че имало ХЕИ там.  Joy Сетих се, много ти благодаря.  bouquet На каква цена е там?

# 590
  • Русе
Simple Smile
Не я знам тия дни на каква е но по принцип там е най-евтина и само от там пълним.

# 591
Къде е най-евтината нафта? Една приятелка ми каза "Антим" до бившето родило?  newsm78

Антим напоследък подбиват яката цените. Щом пуснаха бензин на 1,88

# 592
  • Русе
Знаете ли , дали Дайхман връщат пари или заменят стока, ако сме сгрешили в покупката на обувки. Купих си боти, но се оказаха неудобни . Само са пробвани и после се поразходих с тях из къщи, но не са за моя крак. Не знам как да процедирам, от тях не съм купувала нищо, а и за първи път обувка не ми е удобна.

# 593
Simple Smile
Не я знам тия дни на каква е но по принцип там е най-евтина и само от там пълним.
Евтина нафта ... ниско цетаново число, колата гори повече, защото няма мощност. Не съм специалист, и аз зареждах на подобна бензиностанция, но спрях. Лично мое мнение, където и да заредиш си пре...н.

# 594
Знаете ли , дали Дайхман връщат пари или заменят стока, ако сме сгрешили в покупката на обувки. Купих си боти, но се оказаха неудобни . Само са пробвани и после се поразходих с тях из къщи, но не са за моя крак. Не знам как да процедирам, от тях не съм купувала нищо, а и за първи път обувка не ми е удобна.
Вероятно няма да се съгласят да им я върнеш, но все пак можеш да пробваш. Принципно би трябвало да приемат рекламацията, така е в нормалните държави, но тук не знам. Аз бих пробвала.

# 595
Ох, аз живея  на 150м и не знаех, че имало ХЕИ там.  Joy Сетих се, много ти благодаря.  bouquet На каква цена е там?
Ха, Камалия живеела в наше село.  Wink И аз съм наблизо.  Hug
За нафтата - подкрепям, че там е най-евтина. Моят мъж само от там пълни.  Peace

# 596
Вероятно няма да се съгласят да им я върнеш, но все пак можеш да пробваш. Принципно би трябвало да приемат рекламацията, така е в нормалните държави, но тук не знам. Аз бих пробвала.

Аз миналата седмица взех едни обувки от Тенденз, с уговорката,че ако не съм уцелила размера ще мога да ги разменя срещу други обувки на същата стойност или на по-висока , с доплащане. Мисля, че и Дайхман ще предложат същото.

# 597
Връщала съм обувки там и съм вземала други.Но миналата година.

# 598
Благодаря на всички, които дойдоха до базара и си купиха нещо или просто оставиха паричка в кутията за Павчо. Събраната сума е 1606,40лв. Благодарим от сърце!

# 599
Благодаря на всички, които дойдоха до базара и си купиха нещо или просто оставиха паричка в кутията за Павчо. Събраната сума е 1606,40лв. Благодарим от сърце!
Браво! Браво и на вас момичета, че се заехте с осъществяването и завършването на базара! bouquet bouquet bouquet

Общи условия

Активация на акаунт