На море в Турция - тема 38

• 128 346
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте! Някой има ли идея колко струва паркинга на автогара Сердика за седмица?

# 226
  • Бургас
Момичета, няма ли върнали се вече от Аурум Муун хотел в Дидим да сподели впечатления?

# 227
Искам да ви запитав на Артур и Бюлент близо ли са офисите един до друг.....Утре тръгваме, а се чудя дали сега да се обадя на Бюлент, понеже на Артурчик нямам координати, но той пък прави доста по-добри отстъпки.......а миналата година независимо, че синът ми вече беше на 13 го пускаше напълно без заплащане  Grinning

# 228
Искам да ви запитав на Артур и Бюлент близо ли са офисите един до друг.....Утре тръгваме, а се чудя дали сега да се обадя на Бюлент, понеже на Артурчик нямам координати, но той пък прави доста по-добри отстъпки.......а миналата година независимо, че синът ми вече беше на 13 го пускаше напълно без заплащане  Grinning
Приятно пътуване и да си изкарате чудесно  Heart Eyes

# 229
Благодаря, Мименце  Hug

# 230
Алинке, айде със здраве  Hug Слънце и пъъълен релакс  Hug Hug

# 231
Благодаря!  Hug

# 232
Ама да пишеш после, че тоя Мармарис още не сме го посетили. Имам само 61 дни до нашето море

# 233
  • Бургас
Алинка, да си изкарате страхотно.....и весел рожден ден на младежа  Hug

# 234
Благодаря, мила. Весел рожден ден и на теб. Ама щяхме да се радваме да празнуваме двоен такъв в Пашата. Айде идната година  Hug

# 235
  • Бургас
Благодаря, мила. Весел рожден ден и на теб. Ама щяхме да се радваме да празнуваме двоен такъв в Пашата. Айде идната година  Hug
Heart Eyes

# 236
Приятно изкарване!   bouquet
Като се върнеш, ще те питам за координати на Артур и към кого да се обърна - към него или Били.

# 237
Благодаря! Ами аз вече се обадих на Били за по-сигурно, така, че вероятно ще сме с него.  Simple Smile

# 238
Оф, аз без малко щях да тръгна без да запитам дали тази година в Ичмилер има пазар и къде мога да намеря кукуреч, че миналата година обикаляхме, но не можахме да намерим.

# 239
Здравейте! Да се похваля,че пътуваме в момента към Палм Уингс Дидим Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт