На море в Турция - тема 38

• 128 376
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте!
Моля да ми помогнете! Понеже тази година сме решили да ходим в Турция на море началото на септември, за 1-ви път, а сме с куче (което лае по хора и е малко дивичък) и ни трябва някакъв плаж, където да няма много хора по възможност. А и не искаме да сме в хотел, може би нещо като вила, къща за гости? Ако можете да ми препоръчате нещо ще съм изключително благодарна! Извинявам се предварително ако някъде е писано по подобен въпрос, не съм много ок с форумите!

Здравейте, моля за мнение..  Rolling Eyes

# 256
Здравейте!
Моля да ми помогнете! Понеже тази година сме решили да ходим в Турция на море началото на септември, за 1-ви път, а сме с куче (което лае по хора и е малко дивичък) и ни трябва някакъв плаж, където да няма много хора по възможност. А и не искаме да сме в хотел, може би нещо като вила, къща за гости? Ако можете да ми препоръчате нещо ще съм изключително благодарна! Извинявам се предварително ако някъде е писано по подобен въпрос, не съм много ок с форумите!

Здравейте, моля за мнение..  Rolling Eyes
Здравей,

Естеството на почивките в Турция е малко по-различна от тази в Гърция. Повечето хотели в Турция са над 100 стаи на база AI, с атракции, големи плажове пред хотела за много хора, 2-3 басейна, един от които детски, водни пързалки, много социални контакти. По време на почивката се ходи на културни екскурзии, посещават се исторически забележителности, местни атракционни заведения. Това има както плюсове, така и минуси. Проблемите общо-взето са интернационални. Българите не харесват руснаците и румънците, защото били шумни. Руснаците не се харесват с украинците, защото са в конфликт и т.н. Но това е действителността в Турция. Много хора от много нации трябва да съжителстват на едно място за кратък период от време. Има хотели, които са с по-малко стаи, но те са бутикови и в някои от тях дори не допускат деца, да не говорим за домашни любимци. Някой от форума вече ти предложи да провериш в http://www.tripadvisor.com/ по начина, по който търсиш за вили в Гърция. Щом никой не ти е отговорил до момента с конкретно предложение, значи никой не е ползвал такава почивка в Турция. Само ако прочетеш мнението над твоето на FreakOnALeash ще разбереш, какъв вид почивка се търси в Турция.

Скрит текст:
ПП Още на 01.07.2015 г., когато прочетох запитването ти, си представих как съм легнала на шезлонга да се препичам, държа в ръце леден коктейл от AI на бара на плажа, прелиствам някакво списание, към което явно не проявявам голям интерес и очите ми само шарят по картинките, детето ми си играе на пясъка до мен с кофиччките и лопатките и в този момент някакво куче лае неистово и по всякакъв начин се опитва да се докопа до крака ми да го захапе, просто защото обича да лае по хора и е малко дивичък. Бррррр... Peace

И тъй като молиш за мнение: Мнението ми е да изчакаш да мине референдума днес, да се прояснят нещата в Гърция и наесен с песен лай там.

Последна редакция: нд, 05 юли 2015, 13:44 от qq50

# 257
Здравей,

Погледни в www.tripadvisor.com Emre Beach. На първа страница има коментар от 2013 г. От 18.09.2015 г. цените влизат в рамките на твоя бюджет.
Също така виж Dora Beach Hotel. От 25.09.2015 г. цените влизат в рамките на твоя бюджет. Този хотел е на Superior All inclusive.
И двата хотела са с пясъчен плаж и сравнително близо до центъра на Мармарис.
Доколкото знам, пясъкът по плажа в Мармарис е насипан, а в морето е чакъл и са необходими аква обувки. В посочените отзиви в www.tripadvisor.com, ако замениш .com с .ru, като запазиш всичко останало, ще четеш руски отзиви. Успех в търсенето и евентуална замяна!

Последна редакция: нд, 05 юли 2015, 15:57 от qq50

# 258
Здравейте! Бърз въпрос -Реалистично ли е да търсим за в началото на септември оферта за семейства 2+2 деца с бюджет до 2000лв?

# 259
Здравейте! Бърз въпрос -Реалистично ли е да търсим за в началото на септември оферта за семейства 2+2 деца с бюджет до 2000лв?
Да.Зависи колко са големи децата,с какъв транспорт ще пътувате,за колко дни и изискванията Ви към хотела.

# 260
Здравей,

Погледни в www.tripadvisor.com Emre Beach. На първа страница има коментар от 2013 г. От 18.09.2015 г. цените влизат в рамките на твоя бюджет.
Също така виж Dora Beach Hotel. От 25.09.2015 г. цените влизат в рамките на твоя бюджет. Този хотел е на Superior All inclusive.
И двата хотела са с пясъчен плаж и сравнително близо до центъра на Мармарис.
Доколкото знам, пясъкът по плажа в Мармарис е насипан, а в морето е чакъл и са необходими аква обувки. В посочените отзиви в www.tripadvisor.com, ако замениш .com с .ru, като запазиш всичко останало, ще четеш руски отзиви. Успех в търсенето и евентуална замяна!

Много благодаря!  bouquet
Насочих се към EMRE BEACH и CLE RESORT 4* и изпратих запитване по имейл за смяна на резервацията. Утре ще звъня (настоятелно  Blush) и по телефона тъй като днес никой не ми отговаря. Надявам се, че не съм закъсняла, резервацията ми е от едва няколко дни, но знае ли човек...
Ще се радвам на още коментари и препоръки!
Някой има ли мнение за Tropical 4* и CLE RESORT *4 (и двата в Мармарис), за които не откривам коментари на първа страница?
qq50, oще веднъж благодаря за отделеното време!
Приятна неделя на всички! Peace

# 261
За Тропикал мога да ти дам само косвен отзив - миналата година пътувахме в един автобус с почивали в него. Бяха много доволни (едни от малкото в автобуса, които нямаха никакви оплаквания от хотела си).

# 262
Насочих се към EMRE BEACH и CLE RESORT 4* и изпратих запитване по имейл за смяна на резервацията. Утре ще звъня (настоятелно  Blush) и по телефона тъй като днес никой не ми отговаря. Надявам се, че не съм закъсняла, резервацията ми е от едва няколко дни, но знае ли човек...
Радвам се, че съм била полезна. Един съвет. Нямам представа коя е Туристическата агенция, но, ако имаш възможност, иди директно в офиса им. По телефона могат да те въртят, обещават, да те карат да почакаш, обади се утре, сега сме заети и т.н. Като им виснеш в офиса и постоиш там половин-един час, колкото и да те отпращат, ще ти свършат работа. Навсякъде при обслужването на клиенти има едно основно правило - с предимство е този, който е пред теб, а не този, който е на телефона или имейла. Дори и да започнат да ти променят резервацията в компютъра, ако в този момент влезе някой в офиса им и започне да ги заразпитва за почивка, ще зарежат всичко и ще започнат да обслужват клиента пред тях. Успех още веднъж!  Hug

Gugalinka,

Дай информацията, посочена от lmlp и ще се опитаме да ти помогнем.

ПП Иво, спри да се сърдиш и ела да помагаш!

# 263
Здравейте, пътуващи мами! Надявам се някоя от вас малко да ми помогне малко   bouquet
С мъжо мислим за  самолетна почивка в Бодрум. Отпуската му е в средата на август. Лошото е,че не намирам такива за периода,в който ние можем. Все полетите са след 29.08  Rolling Eyes  Аз ли нещо не мога да намеря, или просто тогава са спрени?
За автобусна виждам,че има много, но и на двама ни ни става лошо, пък и ще сме с дете на 3,5 години и според мен изобщо не сме за толкова дълго пътуване.
Благодаря предварително!

# 264
  • София
Имате ли отзиви за Notion Kesre Beach Hotel - Йоздере 4*+ ? newsm78
Никой ли няма идея за този хотел? Rolling Eyes

# 265

Днес Иво е рожденник. Да е жив и здрав още дълги години и да помага на тези, които желаят и които се съобразяват с неговите съвети.

# 266

Днес Иво е рожденник. Да е жив и здрав още дълги години и да помага на тези, които желаят и които се съобразяват с неговите съвети.
Присъединявам се към пожеланията. Иво, всичко най-хубаво ти желая! Не позволявай дребните заяждания да ти променят светогледа. bdbaloni

# 267
Здравейте, пътуващи мами! Надявам се някоя от вас малко да ми помогне малко   bouquet
С мъжо мислим за  самолетна почивка в Бодрум. Отпуската му е в средата на август. Лошото е,че не намирам такива за периода,в който ние можем. Все полетите са след 29.08  Rolling Eyes  Аз ли нещо не мога да намеря, или просто тогава са спрени?
За автобусна виждам,че има много, но и на двама ни ни става лошо, пък и ще сме с дете на 3,5 години и според мен изобщо не сме за толкова дълго пътуване.
Благодаря предварително!

Аз също се интересувам за самолетна почивка в Бодрум и не намирам дати за края на Юли,утре мисля да отида на място в някоя агенция да разбера дали действително няма полети за тогава или не са публикувани и ще пиша.

# 268
Доколкото знам, няма полети до края на август. Проверете в големите фирми, които предлагат самолетни програми - Алфатур, Акватур, Емералд...

# 269
Търся нещо интересно за септември в Турция. Записвам се да следя и евентуално да задам някой и др въпрос по нататък.

Общи условия

Активация на акаунт