Електронни четци - XVI

• 74 307
  • 816
  •   1
Отговори
# 330
Bradley Cooper, благодаря. Няма да го поръчвам от емаг в такъв случай.

# 331
Harmonie*, беше намален и новият пак за тази цена, освен, ако са се били объркали и после са се коригирали, не знам minana дали е успяла да го купи.
Всъщност сега видях, че е намален в емаг, това е нали?
http://www.emag.bg/ebook-chetec-kindle-paperwhite-wi-fi-300-ppi- … 399/pd/DVJX6MBBM/
Да! Цената е добра, само все пак да спомена, че в olx се намират вече и по 235 лв.-240 лв., те са точно от немския амазон и продавачите съдействат при евентуална нужда да се ползва гаранцията. Успех, от където и да решиш! И да се похвалиш после! Hug

# 332
  • София
Кобо и Нуук, в София могат ли да се разгледат работещи мостри? (Изкл. реадер.бг)

# 333
Сиси ♥♥, преди няколко дни видях линка на minana, но когато цъкнах ми изписа, че няма наличност. Ти беше поръчвала от олх, нали? Можеш ли да ми препоръчаш продавач? Замислих се и за немския амазон, но за там ми трябва превозвач, нали?

Извинявайте за всичките ми въпроси  Embarassed

# 334
От немския амазон трябва превозвач, да
подозирам, че стария paperwhite ще го пуснат пак на промо до няколко седмици, за да го разкарат от продажба

# 335
Сиси ♥♥, Ти беше поръчвала от олх, нали? Можеш ли да ми препоръчаш продавач?
Нещо не успявам да открия в момента моя продавач (даваше подаръци - кърпичка, протектор, зарядно, химикал за тъч, ако по това го разпознаеш, София, Дианабад, продава и калъфи), но който и да избереш, няма голямо значение. Повечето са ги поръчвали от немския Амазон, после ти си го регистрираш, имаш си и номера, ако евентуално нещо се случи и искаш да ползваш гаранцията, няма да е проблем. Така че просто виж най-ниската цена, а ако можеш да го вземеш на място, още по-добре, ще си спестиш и доставка. И друг път съм казвала, от olx излиза почти същото, ако си поръчаш сам от Амазон. И който няма опит в подобни поръчки или пък просто не му се занимава и чака, спокойно може да си вземе от там и то веднага.

подозирам, че стария paperwhite ще го пуснат пак на промо до няколко седмици, за да го разкарат от продажба.
Май вече са го поразкарали, защото липсва на много места..

# 336
Сиси ♥♥, аз май го открих
http://olx.bg/ad/new-kindle-paperwhite-2015-displey-s-300ppi-pod … 2.html#efb05175d8

Благодаря на всички за помощта. Ще се похваля щом поръчам   bouquet

# 337
Harmonie*, вероятно да, но няма значение, на който и да се спреш, вярвам, че всичко ще е наред! Успех! Hug

# 338
  • Враца
Снощи си взех 2 книги от един и същи автор от Амазон.
Свалиха се успешно, отворих едната и шрифтът беше много малък. Влязох в настройките за шрифт и от там минах през всички размери, но всичките бяха много ситни, а последният беше огромен. Отворих втората и там имам същия проблем. Сега се сещам, че не видях останалите книги, които вече са били на киндъла, дали имат този проблем.
Рестартирах устройството - резултат няма.
На някого да се е случвало и успешно да се е преборил с това?

Шрифтът е толкова ситен, че си натоварих очите, неприятна работа.

# 339
Здравейте,имаме Киндлъл 7ма генерация. Въпросът ми е,как се добавят книжки в опцията Free time (това,детенце да чете дадено време и да получава дадени постижения) ? Ако някого е запознат,моля да ми съдейства Simple Smile

# 340
  • София
А аз си търся калъфче за стария киндъл тъч купувам 2011та и все попадам на такива за KINDLE WITH TOUCH (7th Generation 2014).

Имате ли представа дали има разлика в размера?

# 341
  • София
какъв тип калъф искаш и до колко пари...принципно сега погледнах има калъфи за твоя.

# 342
  • София
Възможно най-тънкия, отзад да е пластмасов , да не е с ластичета. Подозирам, че новият киндъл е с друг размер и такова, каквото търся няма да намеря на нормална цена.

Ето такова, лампичката не ми е важна.

# 343
След 5 години вярна служба, Киндълът ми умря тотално и безвъзвратно.
Ясно е, че ще си купувам нов. Предпочитам да не е с тъчскрийн, т.е от по-старичките, но май няма. Та ще ми се наложи да взема Glare. Въпросът е - някъде намаление виждали ли сте?  Мога да си го поръчам от Амазон, излиза около 140 лв, но не ми се чака 10 дни за доставката. Добра идея ли е от обява в базар.бг? Приемам всякакви съвети. Благодаря на всички.

# 344
  • somewhere over the rainbow
Здравейте! До сега съм чела книги само на хартиен носител, но имам намерение да пробвам и електронен четец. Но понеже не съм сигурна, че ще ми допадне, реших първоначално да не влагам голяма сума за супер модерните четци, а да купя нещо евтино, може и втора употреба. В тази връзка искам да ви питам дали някой от вас не продава стария си работещ четец, за да си купи по-нов модел? Изискванията ми са да е е-инк, с подсветка, в много добро състояние, да чете книги от читанка на кирилица, батерията да не е умряла и е добре да е с калъф. Не държа на марка, модел, тъчскрийн, уай фай и т.н.
В олх има доста, но нямам идея на кого да се доверя.

Общи условия

Активация на акаунт