Електронни четци - XVI

• 74 043
  • 816
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
И аз съм с Kindle PW. Подсветката е незаменима екстра. Мога без всичко друго - 3G, тъч скрийн, голяма памет и т.н., но без подсветка - не.

# 61
  • София
Някой да знае къде мога да видя КОбо четец на живо да го пипна  newsm78
Обиколих днес няколко Техно магазина и само два Киндъла и два покет бука .

# 62
Някой да знае къде мога да видя КОбо четец на живо да го пипна  newsm78
Обиколих днес няколко Техно магазина и само два Киндъла и два покет бука .

Някой по-нагоре беше споменал,че вмагазина на реадер.бг имало, но май само два. пиша го на кирилица, че го цензурира

# 63
Аз моя Нук го взех от олх без да съм  го виждала на живо. Година ще стане, в никой магазин не го видях.

# 64
  • София
Четох по напред за реадер ама момичето писа, че е разочарована от отношението и, че пак нямало модели.

# 65
Четох по напред за реадер ама момичето писа, че е разочарована от отношението и, че пак нямало модели.

Ами значи не ти остава нищо друго, освен да пообиколиш съфорумките с Кобо.  Mr. Green

# 66
  • София
Не е смешно  Mr. Green ами трагичноооо. Даже представители на КОБО не намерих ????
Иначе тези от Покета имат страница официална и офис. Но искам Кобо Н2О да го видя и да реша , с какво да ми го заменят моя .

# 67
Не е смешно  Mr. Green ами трагичноооо. Даже представители на КОБО не намерих ????
Иначе тези от Покета имат страница официална и офис. Но искам Кобо Н2О да го видя и да реша , с какво да ми го заменят моя .
При онлайн покупка можеш да задържиш продукта до 2 седмици и да решиш дали да го ползваш или да го върнеш. Защо не опиташ така?

# 68
  • София
Защото искам един Покет бук Сенсе и едно КОбо н2о, да ги сложа един до друг и да ги видя .Киндъла го има навсякъде него вече го знам . Нямам как да поръчам днес един такъв да го върна и после да поръчам вторият и да кажа после ами искм първия хахахахха.
Ама те това заслужават как може два дена се счупих да обикалям някакви проклети техно -измислени магазини и нищоооооо.

# 69
Поръчай ги едновременно  Mr. Green

# 70
писах на немците за Киндъла, стискайте палци   Praynig

# 71
Стискaме. Пиши после.

# 72
Стискaме. Пиши после.

мерси  Hug

съгласиха се да го сменят, даже май ще ми пратят новия от 2014 - TOUCHSCREEN
първо искаха да ми дадат отстъпка от Paperwhite, но дори и не ми казаха колко ще е...
ама аз почнах да обяснявам, че е нормално да поемат отговорност, защото това е хардуеърен проблем, не е счупен механично...така след половин час се разбрахме
иначе предлагат обаждане по телефона за тяхна сметка, т.е. даваш си телефона и те ти звънят, свързването стана наистина веднага.. много са бързи  Crazy

# 73
  • София
Супер - браво, много се радвам.

# 74
  • София
Извинявам се, че питам тук, но не искам да отварям нова тема. Най-после си намерих "Бялата кралица" на Ф. Грегъри обаче имам проблем. Файлът е в pdf и са снимани по 2 страници наведнъж т.е. текстът ми се явява в колони. Ако чета по дългата страна пак ми е дребен шрифта, ако увелича текстът ми излиза извън екрана. Конвертирах в  епъб и док, но проблемът си остава - няма как да направя така, че текстът да не е в две колони, защото така е сканиран. Някой има ли идеи? Киндълът ми е старичък, може би по новите имат някаква опция за решаване на проблемът...

Общи условия

Активация на акаунт