Електронни четци - XVI

• 74 068
  • 816
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Вече съм с нов четец, KOBOH2O, засега съм доста доволна, след като върнах покета , видях и един Киндъл и това Кобо ми заспа направо Simple Smile
Сега имам питане, има малко батерия в него, трябва ли да я изтоща докрая или да го заредя, че нали телефоните ги дават да се изтощят и после да се зареди , това би трябвало да е на същия принцип  newsm78

# 91
Поръчах си новия KINDLE Paperwhite 3.
Чакам да видя каква е разликата с Paperwhite 2

# 92

Аз също съм му хвърлила око. Да те питам от къде го поръча

# 93

Аз също съм му хвърлила око. Да те питам от къде го поръча

От Амазон

# 94
# 95
Здравейте! Виждам, че  явно разбирате от четци и искам да ви помоля за съвет. От шест месеца имам първия си четец PocketBook Basic 2. Принципно ми върши много добра работа, нямам оплаквания и страшно много си го пазя. Днес обаче го включвам, изчитам 3 страници и той заби...така заби, че като го рестартирах и ми показва само часа и датата. Не знам какво му стана, намерих много малко информация за моя четец, прочетох единствено, че може да има нужда от зареждане, а странното е, че аз не съм го зареждала от месеци, а чета всеки ден. Дали не съм го изтощила? Не знам, нямам идея. Гаранцията дали би покрила подобен проблем? Има още година и половина от нея и както споменах е много пазен, не е падал, не е имал проблеми с екрана.

# 96
Сложи го да се зарежда. Може в началото да не светне или да няма друго освен час и дата. След два - три часа го рестарирай. Би трябвало да се оправи.

# 97
Сложи го да се зарежда. Може в началото да не светне или да няма друго освен час и дата. След два - три часа го рестарирай. Би трябвало да се оправи.

Благодаря ти за съвета, от снощи опитвам така, но не става и не става. Май ще го нося за "преглед".  Sad В краен случай, ако не може да се оправи, ще си купя нов. Май се пристрастих към тази джаджа.   Grinning

# 98
Къде ще го носиш за преглед?
Въобще сервизи за четци съществуват ли?
Ако не е в гаранция и се прецака питам. Или директно - нов?

# 99
Да, съществуват сервизи за четци. Снощи се разрових из гугъл и намерих официалния сайт на PocketBook, където има телефон за връзка и адреси на градовете, в които има сервизи. Има и опция да се свържеш с техния Customer Service чрез мейл. Писах им, отговориха ми почти веднага, направих, каквото ми казаха и сега четеца ми работи по-добре от всякога. Реално е трябвало да форматирам диска, после всичко си дойде на мястото.  Simple Smile Simple Smile По-късно пак се рових из нета и видях, че има сервизи и за Kindle, Kobo и още един модел, но не си спомням кой точно.

# 100
  • ... рееща се.
@Юли Кре, от кой Амазон го поръча и кога ще е при теб?

И аз реших, че е време да сменя моя киндъл 3 с нещо по-модерно и Амазон като по поръчка пуснаха новия модел пейпъруайт Flutter Чакам го с нетърпение.

# 101
@Юли Кре, от кой Амазон го поръча и кога ще е при теб?

И аз реших, че е време да сменя моя киндъл 3 с нещо по-модерно и Амазон като по поръчка пуснаха новия модел пейпъруайт Flutter Чакам го с нетърпение.

На 14 ще е при мен

# 102
violentcupcake, благодаря ти за отговора!
Някой знае ли сервиз за Нуук? Нямам проблеми за сега, но ще ми е полезно инфо.

# 103
Аз реших да си взема най-новия Kindle Touch, черния. Много съм доволна. Взех го от ОЛХ-а много евтино. Бях решена да си взема точно Kindle и попаднах на много хубава статия, която включваше кратко описание на всички Киндъли досега. Установих, че Пейпъруайта е прекалено скъп за мен и си взех без подсветка!

# 104
  • София
А кои модели имат вграден речник (английско български)? Най-евтиният вариант ме интересува на Киндел най-вече. Искам да взема за дъщеря ми, но тя все мрънка, че предпочита хартиени книги... Речникът обаче я изкушава.

Някой може ли да ми каже, защо този модел е толкова евтин и дали има речник (с кликане върху непознатата дума): http://www.amazon.de/gp/product/B00KDRUCJY/ref=fs_bour

Общи условия

Активация на акаунт