Електронни четци - XVI

• 74 104
  • 816
  •   1
Отговори
# 150
Лемоне, откъде е твоя Кобо? Гаранция имаш ли?

Аз съм с Нук с подсветката и август месец става година откакто го имам/ползвам. От Продавалника е.

Виж на лс какво ми прати едно момиче от темата:
http://www.eread.bg/сервиз-за-електронни-четци/

Смяна на дисплея на моя е 120 лв, а нов е 140 лв.  Tired

# 151
  • Over the rainbow
Всъщност именно защото гаранцията ми беше 2 години, а проблемът се покриваше от нея, ми дадоха този Kobo Aura H2O, като аналогичен на моя модел. В моя случай не мисля, че си заслужава да подменям дъно, тъй като то това си е направо за нов четец. Ще го видим този как е. Възможно е и аз да не правя нещо както трябва, но поведението му вчера беше доста странно, та реших да възстановя фабричните настройки. Сега е ок, нямам проблеми.
Когато ми предстоеше покупка много се колебаех между Kindle Paperwhite и Kobo-то, и сес прях на втория. Вероятно е просто въпрос на късмет, както с всяко нещо. От сервиза ми казаха, че просто се е случило. Не е въпрос на експлоатация или нещо друго. Както е при компютрите, същатата работа. Но да е на два дена четеца и да ми забива когато се опитвам да мина през списъците с книги ми се видя доста странно като поведение. Да се надяваме, че няма да имам повече проблеми.

# 152
Видяхте ли,че само днес в Амазон Kindle Glare е 49$.

http://www.amazon.com/gp/product/B00I15SB16/ref=s9_acss_bw_tm_bn … _rd_i=11851273011

# 153
  • София
И аз купих един Paperwhite от немския амазон за подарък. Цената му днес е супер  Simple Smile

# 154
  • ... рееща се.
Честито на поръчалите! Party
Много щастие ми носи новият Киндъл. Чак на себе си се ядосвам, че не го смених по-рано, а се мъчех като грешен дявол с клавиатурата.

# 155
Тъкмо се чудя дали да поръчам на дъщеря ми последния Paperwhite, че чак за новия Voyage не й се чака. Само подозирам, че може аз да остана с него, защото сега ми е окупирала Voyage-а и е свикнала с него, не че и PW не е ползвала от преди.. Ще разгледаме и калъфчета и за всеки случай ще я накарам да си избере и един калъф за Voyage, че сегашният й бил скучен. Simple Smile От английския Амазон мисля да поръчам, че брат ми е там и може да ни го донесе след 2 седмици.

И аз купих един Paperwhite от немския амазон за подарък. Цената му днес е супер  Simple Smile
Това обаче не е последния модел, само уточнявам. Wink

# 156
Реших да зарадвам дъщеря ми по-рано и й подарихме за имения ден новия Kindle Paperwhite 2015, купих го от едно момче от olx, пазарувала съм от него и преди, вкл. и калъфчета и винаги всичко е било наред. И случайно видях, че има наличен при него и реших, че няма смисъл да чакаме от Англия, а и имаме повод. Обаче, за късмет, има нещо, което ми боде очите и смятам, че не е нормално да го има. Най-отдолу стои една черта, а под нея на разстояние едно от друго тъмни точки, нещо като триъгълниче в средата и в краищата също има по нещо.. Няколко Киндъла имам покрай мен и на нито един от тях няма такова нещо! Не е толкова дразнещо и се вижда само под определен ъгъл, но все пак си е там! И се чудя дали да се свързвам с Амазон да го сменят, разбира се, в гаранция си е. Много ме е яд, че точно с този трябваше да се случи, наречен и дълго желан.. Казва, че не й пречи, но усетих как не й стана приятно, а и като ме слуша.. Но така казва, защото тъкмо се зарадва, че вече си има собствен и сега усеща, че пак ще трябва да чака, не иска моя, иска си нейния, тъкмо го нагласи..
Та да питам все пак дали при някой друг има подобна черта:

И също колко време отнема подмяната? От немския Амазон е купен. Знам, че е писано и преди по темата, даже скоро, но не съм запомнила, а не мога да намеря конкретно.. помня само, че до 30 дни след като ти изпратят новия, трябва да върнеш другия.

Последна редакция: чт, 16 юли 2015, 18:48 от Сиси ♥♥

# 157
Трябва да върнеш стария до 30 дни след като пратят новия. Аз го пратих с БГ пощи и за 5 дни беше при тях

# 158
Да, 30, изпуснала съм нулата.. Но по-скоро ме интересува те за какво време пращат новия за подмяна, защото ни предстои почивка..

# 159
До един-два дни след като приемат рекламацията 

# 160
Мерси! Hug Ще пиша как са се развили нещата при нас, за информация. Мъжът ми смята, че не си заслужава разправията за нещо толкова дребно, но пък аз не смятам така. Иначе всеки път като го погледна ще ме е яд, нищо, че няма да го ползвам аз. А и за детето винаги всичко трябва да е 6!  Grinning

# 161
  • ... рееща се.
Toку-що погледнах моя киндъл и при него я има "пирамидката", а аз даже не съм и забелязала Mr. Green Защо първо не направите запитване в Амазон дали изобщо е дефект? Да не си играете да го сменяте напразно Simple Smile

# 162
n.y.x, снимката не е много хубава, но на това в средата ли казваш пирамидка? И въобще при теб точно така ли е, с черта? Аз съм оставила първоначално момчето, от което го купих да комуникира с немския Амазон, но предполагам, в някакъв момент вече аз ще поема нещата. Каза, че ще им пише и изпрати снимки, ще видим какво ще кажат и ще споделя и тук, ако се окаже, че е ок. Но за мен не е нормално, 3 модела от предните са минавали през ръцете ми и при тях го няма това, както и при моя Voyage, беличко си е, никакви черти не се виждат, а при този веднага като го включих, това беше първото нещо, което забелязах. Пак казвам, че не е фатално и под определен ъгъл, който е и обичайният за четене не се забелязва, но все пак си е там и смятам, че определено ще разсейва на моменти при четене.

# 163
  • ... рееща се.
Да, и при мен изглежда така и се вижда само ако го гледаш отгоре надолу. Пускам ти и снимка.
Скрит текст:
Дръж ни в течение. Simple Smile

Последна редакция: чт, 16 юли 2015, 22:21 от n.y.x

# 164
Хм, да, абсолютно същото!  Thinking А твоят PW последният модел ли е също - от тази година или предният от 2013 г.?

Общи условия

Активация на акаунт