Електронни четци - XVI

• 74 195
  • 816
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Има предвид новият, от тази година. http://www.amazon.co.uk/dp/B00QJDO0QC/ref=nav_shopall_k_km
Да, Сиси назад писа, че го е взела за щерка си няколко пъти, може би да зададеш точен въпрос какво те интересува.

# 571
  • ... рееща се.
И аз съм с пейпъруайт 3, питай Simple Smile

# 572
  • София
Оказа се, че преди време съм разглеждал най-вероятно 6та ген /2014/, а не този от 300ppi...
Та, идеята ми е да направя пряко сравнение, с една и съща книга - Киндъл Пейпъруайт 3 с Кобо Аура Н2О (също с Е-карта), за да видя с очите си кой дисплей е по-добрият /иначе за подсветката мога да кажа, че е отлична. а бат-ята не мърда/, само за текста се съмнявам.   smile3530 Peace

# 573
pars - аз също ти предлагам да отидеш в някой магазин и да разгледаш четците на живо. И аз като Как` Сийка много бях харесала Покетбук, но в момента в който го видях и поразгледах на живо се отказах. Не съм имала четец никога, но въпреки всичко ми се видя бавен.
Спрях се на Kindle Paperwhite от тази година. Сиси беше споделяла, че е поръчала от ОЛХ и аз също поръчах моя от там. Пу пу, доволна съм много  Simple Smile

# 574
Starrydream, не мога да кажа в сравнение с Кобо кой е по-добър, мога да кажа само, сравнявайки с предния модел Paperwhite и с Kindle Voyage. Както и преди съм споделяла, екраните на Paperwhite 3 и Voyage са еднакви.

Harmonie*, радвам се! Hug Аз нямам притеснения за пазаруване от там, особено когато се купува чисто нова, неразопакован продукт, въпрос на късмет е. Wink

# 575
  • ... рееща се.
Здравейте, да попитам .. използвам Киндъл Пейпъруайт, но пробвах да шервам във фейсбук и не ми се получава. На пощата си получавам съобщение, че не се е получило, но не разбирам от къде идва проблема .. Ще съм много благодарна ако някой ми помогне. Благодаря.

Линкнала ли си фейсбук профила с този на амазон в киндъл? Аз нямам проблем нито с фейсбук, нито с туитър. Само goodreads ми липсва #Cussing out Laughing

# 576
  • Sofia
Здравейте, да попитам .. използвам Киндъл Пейпъруайт, но пробвах да шервам във фейсбук и не ми се получава. На пощата си получавам съобщение, че не се е получило, но не разбирам от къде идва проблема .. Ще съм много благодарна ако някой ми помогне. Благодаря.

Линкнала ли си фейсбук профила с този на амазон в киндъл? Аз нямам проблем нито с фейсбук, нито с туитър. Само goodreads ми липсва #Cussing out Laughing

Ма Киндъла можеш да смениш акаунта, с който влизаш в goodreads, ако имаш вече съществуващ акаунт  Peace

Може ли някой да постне снимка на хоум екрана на Киндъл без реклами  Praynig Praynig Praynig Може и на ЛС  bouquet

# 577
  • ... рееща се.
Аз изобщо нямам икона на гуудрийдс.  Confused

# 578
  • Sofia
Аз изобщо нямам икона на гуудрийдс.  Confused

горе в падащото меню, където ти е home и т.н, последната "g" e за goodreads  Peace

# 579
  • ... рееща се.
Липсва Simple Smile
Скрит текст:
Имаше нещо... че goodreads е достъпно само за потребителите в америка, но може и да се бъркам.

EDIT: Връщам си думите! Пуснали са го и за Европа вече. Наложи се да дерегистрирам и регистрирам устройството и му бих един рестарт Simple Smile

Последна редакция: пт, 20 ное 2015, 16:49 от n.y.x

# 580
  • София
Здравейте! Може ли някакво сравнително клипче между двата Пейпъруайта? На последния модел в Амазон пише че включва Special Offers, какво значи това? Благодаря!

# 581
Означава, че когато не четеш, на основния екран ще се "въртят" реклами. Това по никакъв начин не пречи на четенето на книги. Simple Smile

# 582
Здравейте! Може ли някакво сравнително клипче между двата Пейпъруайта? На последния модел в Амазон пише че включва Special Offers, какво значи това? Благодаря!

Заповядай

https://www.youtube.com/watch?v=NwNU_dperHA

# 583
  • София
Благодаря ви! Въртенето на реклами и при изключен wi -fi ли е ? Питам, защото искам да поръчам за приятелка.

# 584
Благодаря ви! Въртенето на реклами и при изключен wi -fi ли е ? Питам, защото искам да поръчам за приятелка.

На първа страница е написано как безплатно се спират рекламите. Ако не ти е ясно нещо - пиши на лични.

Общи условия

Активация на акаунт