Електронни четци - XVI

• 74 179
  • 816
  •   1
Отговори
# 585
И аз да се похваля - от вчера дъщеря ми е щастлив собственик на Pocketbook Ultra. Много го хареса, удобен й е. Предпочита разлистването с тъч, а не с бутоните (за разлика от мен). Има настройка за опресняване на страниците - опциите са никога, на всяка, на 5 или на 10 страници. Чудя се защо да избера нещо различно от никога? Дали така се затормозява процесора?
Книги се свалят директно през браузъра (бавен е но все пак този браузер не е за "сърфиране" в нета).
Камерата се оказва добра екстра. Приложението й не е снимчици, а скенер. Има опция след като се снимт няколко страници текст да се конвертират в pdf или txt и си става книжка. Нямам идея колко голяма става като мегабайти.

# 586
  • София
Да й е честит.
Процесора не се натоварва от опресняването. Като почете малко ще си го нагласи както й е удобно. Ще види как дали и на колко време й се натрупва стар текст по екрана и ще реши, на колко й е приятно.

# 587
немския амазон са намалили обикновения Киндъл с 10 евро

# 588
  • София
Благодаря ви! Въртенето на реклами и при изключен wi -fi ли е ? Питам, защото искам да поръчам за приятелка.

На първа страница е написано как безплатно се спират рекламите. Ако не ти е ясно нещо - пиши на лични.
Ако не го регистрираш, освен колекциите какво друго губиш?
Той разпознава ли папките направени от ПСто?
Още една опция май ще неактивна - през браузера да изпратиш на четеца статия или тема, но как го форматира, не се знае?!
Аз съм копирал на принтпревю>уорд>калибре, ако е форум трябва да премахнеш повт.елементи (калибре май има опция?).

# 589
  • София
Здравейте пак,ако поръчам Киндъла през моя профил в Амазон, после приятелката ми ще може ли да си го регистрира . Тя няма профил, трябва да й направя ,нали, въпреки че не пазарува.

# 590
  • София
Профила, от който се купува и регистрацията на устройството са различни. Приятелката ти няма да има проблем да си го регистрира и без да е купуван с неин профил.

# 591
  • София
Здравейте пак,ако поръчам Киндъла през моя профил в Амазон, после приятелката ми ще може ли да си го регистрира . Тя няма профил, трябва да й направя ,нали, въпреки че не пазарува.
Отбелязваш, че е подарък. Не е нужно друг акаунт.

# 592
пускат бял обикновен Киндъл

# 593
Приятен е! Очаквах, че и те ще изкарат бял.. Но дали ще направят и от необикновените бели?  Laughing

# 594
  • София
Да, аз преди няколко страници го пусках белия, обичам бели дребни техники... дано пуснат и от другите Wink
При англичаните  базовия киндъл е 49,99 лири, новия пейпъруайт - 84,99, немците също са го намалили на 99,99Е

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 09:05 от Angel_Dust

# 595
Как да си подредя книгите от една поредица в четеца?
Свалих четири от книги спасете ме, две имах не знам от къде. Промених им заглавията на 3ХХ - трета част за Хари Хуле, 4ХХ, 5 ХХ (на латиница написано). В четеца излязоха на кирилица без номерата.
С Нук Симпъл Тъч ГлоуЛайт съм  Crazy

# 596
  • ... рееща се.
Естел, използваш ли Calibre? Аз с нея си подреждам поредиците.

# 597
Дали ще има намаления заради черния петък в Амазон, знаете ли? Миналата година не бяха ли по една седмица, помни ли някой?

# 598
Дали ще има намаления заради черния петък в Амазон, знаете ли? Миналата година не бяха ли по една седмица, помни ли някой?

в момента има CYBER MONDAY week   Peace

# 599
Гледам, че няма някакви особени намаления, само на единични стоки и с малко. Пък се надявах да си намеря по-евтин Киндъл...

Общи условия

Активация на акаунт