Електронни четци - XVI

• 74 151
  • 816
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря! Ще прочета. Дано се оправи.

Още не се е оправил. Ще чакам утре да звъня за смяна.

Налу имаше още закупили от емаг. Може ли да се включите с коментар?

Последна редакция: нд, 29 ное 2015, 12:56 от ina.gg

# 676
И има ли опция да инсталирам БГ клавиатура?
Руска, но върши същата работа, все пак е кирилица. Peace Имат само последните модели Kindle.

# 677
https://www.youtube.com/watch?v=lNnLX67UMyY

Моят се държи по този начин. Помагайте моля, вашите така ли присветват. Да знам да го сменям ли или да не се излагам да звъня. Немога да разбера нормално ли е.

# 678
  • София
не е нормално да е на всяка страница, ако ти е спряно опреняването на всяка страница, това по време на четене, на нормана книга със страници запълнени само с текст, при повече бяло, при картинки, при ходене по менюта е нормално.
много хора нарочно си настройват на всяка страница да се рефрешванекрана,за да им е по-ясен текста, но при теб нали не е това случая, иначе не пречи на четеца, а предполагам се и свиква, но при теб май си е просто бъг.
не знам някой с пейпъруайт да се включи дано и да сподели.

# 679
Благодаря, че се включваш.
Реално, примигва като натискам хоум бутона, този с къщичката. Иначе не причернява на всяка страница. При излизане от книга, която чета и връщане в основното меню. И когато е изключен при включване.

# 680
  • София
Е, това е напълно нормално. Въпроса е в самата книга като четеш колко премигва. Пак би трябвало да го прави, но на 13-14 стр. някъде май беше при новите модели, при моят е на  всяка 6-та страница. Иначе почва да се натрупва от стария текст под новия и да не са така  ясни буквите, това общо взето при всички е-четци го има.

# 681
Е, това е напълно нормално. Въпроса е в самата книга като четеш колко премигва. Пак би трябвало да го прави, но на 13-14 стр. някъде май беше при новите модели, при моят е на  всяка 6-та страница. Иначе почва да се натрупва от стария текст под новия и да не са така  ясни буквите, това общо взето при всички е-четци го има.

Съвсем леко като прелиствам мига, но не присветва в черно, както при натискането на хоум бутона.
Потъмнява, почернява когато има повече бяло поле или някои глави нали започват с големи букви. Тогава само.

# 682
ina.gg, рестартирай за всеки случай.

# 683
ina.gg, рестартирай за всеки случай.
Рестартирах 4-5 пъти поне))))

# 684
Киндъла ми пристигна:) Много съм доволна, много  по модерен от предния ми Киндъл 4  Hug bouquet Чудесно се вижда с безброй опции за настройка и споделяне. Само им с еобадих да сменят калъфа вместо лилав  да е тъмно син  Heart Eyes

# 685
  • София
И за съм супер доволна от Кобото, вече прочетох една книга на него и започнах втора. Като най-голяма благинка отчитам подсветката. Нямах такова нещо на стария Киндъл, винаги съм твърдяла, че както чета книга на хартия, така чета и с Киндъла, но тази допълнителна екстра изобщо не е за пренебрегване.
Малко хаотично цъкам по екрана, тъч е, а аз и тъч нямах преди това, но съм сигурна, че е въпрос на време да свикна и с това.

# 686
Тъча е много удобно нещо. Аз съм с нуук и съм доволна. Само ми се искаше да е с подсветка, но някакси не ми се дават 300лв. за нов четец, като сегашният си работи. А като се знам каква съм, ще избирам цяла година какъв да си взема.

# 687
  • София
......... но някакси не ми се дават 300лв. за нов четец, като сегашният си работи.
Мда, и мен това ме спираше дълго време - не ми се подменяше нещо, което принципно работи и върши работа.

# 688
Хайде и моят четец дойде от Емаг.
Но.... четох първия пост и само си свалих речника. Регистирарх устройството в Амазон и до там. Моля да ми кажете какво да направя, за да започна да работя с Киндъла. Какво и как да сваля, за да си конвертирам книги от бг сайтовете.

# 689

Общи условия

Активация на акаунт