Електронни четци - XVI

• 74 110
  • 816
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Нямал ли е фабричен заряд?
Включен ли го зарежда?
Моят като го зареждам в компа  показва картинка, че се зарежда, в мрежата само му светва лампичката (не знам новите имат ли лампичка) и на самата картинка на батерията се появява символ, че се зарежда - като светкавичка.
Зарядното, което ползва подходящо ли е?

Така като ви чета почвам да се чудя дали емаг не са пуснали на разпродажба бройки с проблеми, върнати им от други клиенти, честно... има ли въобще някой получил четец без нещо, което да отчита като странно или проблем.

Starrydream - ти и кобото ли поръча в крайна сметка?

Последна редакция: чт, 03 дек 2015, 11:11 от Angel_Dust

# 721
Аз съм доволна за сега. Бяха си неразопаковани киндълитеби двата. С фабричните лепенки. Не ми се вярва.
П.П. Пробвах и двата - светва си лампичката отдолу и се появява знак за зареждане на батерията.

Последна редакция: чт, 03 дек 2015, 11:16 от sisku

# 722
  • гр.Варна
Ох,вече всичко е наред.Явно не е имал никакъв заряд и му е трябвало малко време.Направо изпаднах в ужас,защото този Киндъл ни го дадоха ,заради Покетбук закупен от тях,който се оказа,че е използван.Имаше качени книги,бяха направени първоначалните настройки,кутията беше скъсана....За конпенсация ни подариха и калъф за Киндълчето.Май не емного удачно да се пазари по време на черния петък.

# 723
  • София
Може би не от нашенски сайтове... това с покета ме разби направо. Crazy
Но ме учудва, че не е имал заряд изобщо... както и да е, дано да нямате никакви проблеми с него Simple Smile

# 724
  • гр.Варна
Може би не от нашенски сайтове... това с покета ме разби направо. Crazy
Поръчах го онлайн от сайта на Ардес.бг,имат и магазин във Варна ,но времето беше дъждовно и реших да си спестя излизането от офиса.Да, и аз бях шокирана,а дъщеря ми се разочарова много,това и беше подаръка за РД.

# 725
Моят Киндъл си пристигна неразопакован, но си имаше заряд. Индикатора показваше наполовина заредена батерия, което смятам че е нормално. В същото време смятам, че е напълно възможно да са пуснали в продажба партида, която е била преоценена.

Това за покетбуука минава всякакви граници обаче. На запад си имат refurbished стоки, които са точно такива - върнати от клиента, но инспектирани и проверени дали отговарят на заводското качество. Съответно това е упоменато и цената им е по-ниска. При връщане мисля, че е редно да се направи дерегистрация, да се премахнат пароли и профили и да се изтрият качените от потребителя книги. По принцип за закупените от интернет сайт стоки има срок от 14 дни, в който може да се върне. Емаг дават дори 30 дни, ако те са били доставчика, а не партньор.

# 726
# 727
При мен се получи голям гаф при пазаруването от Емаг.Сутринта веднага след отварянето на сайта поръчах киндъла т.е. само съм си мислела ,че го поръчам.Бързайки за работа не съм си завършила поръчката.Не се и сетих да проверя всичко наред ли е ,а започнах да си търся калъфче.Добре ,че не поръчах и него.На обяд отварям сайта на Емаг и изненада-количество изчерпано.Бях бясна ,ама какво да се прави.Поръчах си NOOK GlowLight .Излезна ми по скъпо ,но като чета тук,че част от закупилите киндъла имат дребни проблеми,май стана по добре така.А нуука е чудесен,подсветката е отлична,с една дума съм много доволна

# 728
Чудесно е, че си доволна от Нуук-чето. Бях му хвърлил око като алтернатива в мол.бг, но емаг пуснаха добра цена (като промоцията, която течеше в амазон) и предпочетох Киндъл-а. Сега обмислям дали да искам връщане на парите или замяна, дали просто моят не излезе качествен или цялата партида ще е такава.

# 729
Поръчах си NOOK GlowLight .Излезна ми по скъпо ,но като чета тук,че част от закупилите киндъла имат дребни проблеми,май стана по добре така.А нуука е чудесен,подсветката е отлична,с една дума съм много доволна

Кой Нук е това - черният или белият?

# 730
Моя Киндъл си  е съвсем в ред! Много  съм доволна!  Дефектни Киндъли има  и от Амазон, гаранция няма.
Голяма екстра е  подсветката , за нощно четене, много  комфортно Simple Smile

# 731
Чудесно е, че си доволна от Нуук-чето. Бях му хвърлил око като алтернатива в мол.бг, но емаг пуснаха добра цена (като промоцията, която течеше в амазон) и предпочетох Киндъл-а.
И аз така ги дебнах двата Simple Smile
Моят Киндъл е наред

# 732
  • ... рееща се.
И аз нямам проблем с моя. Или просто не го забелязвам и отделям повече внимание на книгата, а не на устройството Mr. Green

@pars, оттук избираш версия подходяща за твоята операционна система. Теглиш и инсталираш Simple Smile
bouquet Много благодаря,направо ме е срам,че не мога сама да се оправя.Изтеглих програмата,инсталирах ,всичко е точно.Сега остава да ми обясниш и как като си избера книга да процедирам след това?
@pars, след като си избереш книга и я запаметиш на компютъра, действаш по следния начин – Конвертиране с Calibre.
Насреща съм за питанки, ако не се справиш Hug

# 733
Поръчах си NOOK GlowLight .Излезна ми по скъпо ,но като чета тук,че част от закупилите киндъла имат дребни проблеми,май стана по добре така.А нуука е чудесен,подсветката е отлична,с една дума съм много доволна

Кой Нук е това - черният или белият?

Белия.Мисля,че е последния модел нук.Двуумях се малко заради цвета,защото е бял и ще се цапа като ми е все в ръцете,но това сега не ме притеснява.На пипане материала от който е направена задната страна е прекрасен,а отстрани е гумиран и много удобен за държане.Днеска почетох доста на слънце и нямаше никакви отблясъци.

# 734
Благодаря. Информирам се, че като дойде време да сменя четеца, да знам какво да търся.
Ако изскочат някакви недостатъци, ще пишеш, нали? Макар че ти пожелавам да няма такива и да си го ползваш дълго-дълго и със здраве.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт