Електронни четци - XVI

• 74 088
  • 816
  •   1
Отговори
# 735
Чудесно е, че си доволна от Нуук-чето. Бях му хвърлил око като алтернатива в мол.бг, но емаг пуснаха добра цена (като промоцията, която течеше в амазон) и предпочетох Киндъл-а. Сега обмислям дали да искам връщане на парите или замяна, дали просто моят не излезе качествен или цялата партида ще е такава.

Надявам се да не са всички такива и да имаш късмет.Като знам с какво нетърпение чаках моята книга си представям колко си разочарован.Успех ,каквото и да решиш

# 736
Благодаря. Информирам се, че като дойде време да сменя четеца, да знам какво да търся.
Ако изскочат някакви недостатъци, ще пишеш, нали? Макар че ти пожелавам да няма такива и да си го ползваш дълго-дълго и със здраве.  Simple Smile

Рабира се ,че ще пиша,но се надявам да няма такива.Все пак никак не е евтин и се надявам всичко да е наред

# 737
И аз се надявам само хвалби от теб да чета, че да се навия да си го взема и аз най-накрая.  Laughing

# 738
  • гр.Варна
n.y.x,още веднъж едно голямо благодаря.  bouquet Без теб нямаше да се справя.  Heart Eyes

# 739
Здарвейте,подариха ми Kindle Glare Wi-Fi,но не мога да си кача никакъви книги,не ги чете трябва ли да си направиа  регистрация в amazon kindle.Благодаря:)

# 740
  • София
Здарвейте,подариха ми Kindle Glare Wi-Fi,но не мога да си кача никакъви книги,не ги чете трябва ли да си направиа  регистрация в amazon kindle.Благодаря:)
Книгите трябва да се качват в папка Documents, за да ги виждаш и четеш.

# 741
пак не ства какво ли не пробвах

# 742
А в какъв формат са "някакви"-те книги, които се опитваш да качваш и не се четат ?

# 743
  • Стара Загора
В какъв формат ги качвате книги?
С калибре се форматират и тогава се качват на четеца, по - нагоре има обяснено
@pars, оттук избираш версия подходяща за твоята операционна система. Теглиш и инсталираш Simple Smile
bouquet Много благодаря,направо ме е срам,че не мога сама да се оправя.Изтеглих програмата,инсталирах ,всичко е точно.Сега остава да ми обясниш и как като си избера книга да процедирам след това?
@pars, след като си избереш книга и я запаметиш на компютъра, действаш по следния начин – Конвертиране с Calibre.
Насреща съм за питанки, ако не се справиш Hug

# 744
Започвам да се оглеждам за нов четец и ще ви следя.
Видях, че сте коментирали превключването на страници. Аз имам първия Пейпъруайт и ме дразни забавянето и превключването. Най-много обаче ме дразни, че букмарките се разбъркват и трудно се намира после какво съм си запаметила от дадена книга.
При другите четци така ли е и специално за букмаркването имате ли наблюдения?

# 745
Аз имам Kindle Paperwhite (6-th gen). Не знам колко е при теб забавянето, че да те дразни, при мен е "нормално" и по-добро в сравнение с други марки четци. Ако файла (е-книгата) е коректен, няма причина букмарките да ти са разбъркани. Възможно е ако в книгата се "преплитат" думи на кирилица и латиница.

# 746
  • Sofia
Извинявайте ако е писано, но не намирам информацията - свалих приложението Kindle на телефона, синхронизирах Киндъла с iPhone, но това ли трябваше да направя, за да мога да чета книгата, която в момента чета на Киндъла и от телефона?!  newsm78 Самата книга е на Device, не е в Cloud  Rolling EyesСвалена е от читанка, не е купена.

# 747
Аз имам Kindle Paperwhite (6-th gen). Не знам колко е при теб забавянето, че да те дразни, при мен е "нормално" и по-добро в сравнение с други марки четци. Ако файла (е-книгата) е коректен, няма причина букмарките да ти са разбъркани. Възможно е ако в книгата се "преплитат" думи на кирилица и латиница.
Той не рифрешва на всяка страница, а на няколко. Тогава е неприятно, но знам, че няма как.
Всъщност по едно време толкова му бях набрала, че си казах повече да не купувам Киндъл. Гледах ревюта обаче и пак към него клоня Simple Smile
Букмарките се разбъркаха след някакъв автоматичен ъпдейт, след който се промени и целият интефейс.

# 748
  • София
Това с рефреша не го разбрах, ако те дразни, че не рефрешва на всяка страница - настрой го на всяка.

Ти всъщност на рефреша ли му казваш забавяне, аз мислех, че за забавяне при отваряне, затваряне, прелистване и т.н.
Общо взето киндъл сравнено с доста други си е направо бърз четец.
Иначе за рефреша нуук при последните модели са "убили" опресняването на страниците по време на четене, ако те дразни толкова може да пробваш с нук.

Последна редакция: ср, 09 дек 2015, 09:27 от Angel_Dust

# 749
Съжалявам, стана малко объркано. Дразни ме рифрешът, но знам, че няма как съвсем без него. Затова съм го нагласила да обновява на няколко страници. Преди ми беше на всяка страница.

Общи условия

Активация на акаунт