Електронни четци - XVI

• 74 084
  • 816
  •   1
Отговори
# 750
  • ... рееща се.
Извинявайте ако е писано, но не намирам информацията - свалих приложението Kindle на телефона, синхронизирах Киндъла с iPhone, но това ли трябваше да направя, за да мога да чета книгата, която в момента чета на Киндъла и от телефона?!  newsm78 Самата книга е на Device, не е в Cloud  Rolling EyesСвалена е от читанка, не е купена.
Книгата трябва да е в cloud. Няма нужда да е купувана, нo трябва да я пратиш на мейла на киндъла.

# 751
  • Sofia
Извинявайте ако е писано, но не намирам информацията - свалих приложението Kindle на телефона, синхронизирах Киндъла с iPhone, но това ли трябваше да направя, за да мога да чета книгата, която в момента чета на Киндъла и от телефона?!  newsm78 Самата книга е на Device, не е в Cloud  Rolling EyesСвалена е от читанка, не е купена.
Книгата трябва да е в cloud. Няма нужда да е купувана, нo трябва да я пратиш на мейла на киндъла.

Heart Eyes Точно ей това изпращане ми убягна, иначе разбрах, че cloud само се вижда  Peace Hug

# 752
  • София
Принципно - кaк се упражнява гаранцията към амазон.де?
По сериен номер ли се проследява (ако не си го купил лично)
-  и изпращане/доставянето ме интересува?

Става дума за Киндъл 7, със SO без директна доставка, а с превозвач.

# 753
  • София
То и няма как да е с директна доставка.
Пишеш им какъв ти е проблема и  чакаш да ти отговорят какво предлагат. Ако има пътни ще са за твоя сметка.

# 754
  • София
То и няма как да е с директна доставка.
Пишеш им какъв ти е проблема и  чакаш да ти отговорят какво предлагат. Ако има пътни ще са за твоя сметка.
Ами ако дефекта е от производителя?
ПП: Пощите не пращат вече с батерии оратки. А всичко друго предполагам ще е доста солено, утре ще ми кажат цена едни логистици.

Брадли - как процедира?

# 755
  • София
Много е вероятно да ти пратят просто друг и да не ти искат този, независимо от къде е дефекта, в крайна сметка те имат продажба само в рамките на страната си, не международна.
Можеш и с куриер, но ще е 36 лв - поне интерлогистика толкова пише, за пощите пишат, че можело с батерия, но с някаква червена декларация, каквото и да е това.

Последна редакция: ср, 09 дек 2015, 19:04 от Angel_Dust

# 756
  • Sofia
Принципно - кaк се упражнява гаранцията към амазон.де?
По сериен номер ли се проследява (ако не си го купил лично)
-  и изпращане/доставянето ме интересува?

Става дума за Киндъл 7, със SO без директна доставка, а с превозвач.

Какъв му е проблема?

# 757
  • София
Подсветката долу е неравномерна.
Гаранцията как се упражнява, понеже единия (неразпечатан) реших да го продам, купени са като подарък и двата.

# 758
  • София
Имаш предвид това, което е едвазабележимо и откри с доста вглеждане и съсредоточване след като тук писаха, че някои имат по-големи проблеми, иначе никога нямаше и да забележиш ли?
Съмняваме да ти уважат гаранция за подобно нещо.
 Но пак да кажа - пиши им, не знам по какъв друг начин очакваш да упражниш гаранция, нали трябва да ги уведомиш, че имаш някакви съмнения за проблем.

# 759
На мен ми върнаха парите за доставката но по акаунта за ползване при поръчка,в пощата нямаше проблем.

# 760
  • София
На мен ми върнаха парите за доставката но по акаунта за ползване при поръчка,в пощата нямаше проблем.
Кога точно и кой клон? Мен от 2 места ми отказаха, писах и на мейла - същата работа.
С превозвач ли си го купувал или директна доставка?

Имаш предвид това, което е едвазабележимо и откри с доста вглеждане и съсредоточване след като тук писаха, че някои имат по-големи проблеми, иначе никога нямаше и да забележиш ли?
Съмняваме да ти уважат гаранция за подобно нещо.
 Но пак да кажа - пиши им, не знам по какъв друг начин очакваш да упражниш гаранция, нали трябва да ги уведомиш, че имаш някакви съмнения за проблем.
След като някои тук твърдят, че нямат проблем - значи е до бройка...
Не смятам да плащам пълната цена, за нещо което е... 2ро качество Whistling

Искам да изясня първо по какво ще го върна, ясно е че ще ми го сменят, но 36лв да дам - няма как да стане, по-скоро ще го продам, за това питах за гаранцията.

Eто нагледно /апарата ми малко е подсилил ефекта/
http://prikachi.com/images.php?images/471/8502471h.jpg

# 761
  • София
Моят Киндъл закупен от e-mag изглежда подобно. Честно казано, ако не бях прочела тук, изобщо нямаше да ми направи впечатление това, особено ако текстът е на цялата страница. За мен това не е проблем и не мисля да правя рекламация, но всеки си преценява.

# 762
Кога точно и кой клон? Мен от 2 места ми отказаха, писах и на мейла - същата работа.
С превозвач ли си го купувал или директна доставка?

От клона на пощата в Овча Купел го пратих лятото, края на юни мисля, иначе е поръчан през Габко, както и през тях ми пратиха новия.

# 763
  • ... рееща се.
Аз съм на мнение, че това, което мислите, че е проблем всъщност не е никакъв дефект. Сянката се получава между лампичките където не е осветено. Както когато се чете на нощна лампа... осветлението никога не е равномерно.  Thinking

# 764
  • Sofia
И аз мисля, че е прекалено взиране  Peace Амазон са коректни - ще приемат, ще заменят, ще покрият пощенските, дори да е купен с превозвач, при желание ще изпратят и друг, който най-вероятно ще е по същия начин заради лампичките.
Четете си книжките и се наслаждавайте  Peace

Общи условия

Активация на акаунт