Север-Юг и проектите на актьорите след него; С Русия в сърцето - 39

• 38 038
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Ками  Hug  Joy Joy Joy а коя е тази, според теб  newsm78

Че си скромна,скромна си, знаем  Laughing Но, гифчетата ти си ги бива!  love001
Щом се кефиш на боя, сигурно ще ти хареса и как Сеит наказа Петро  Laughing
Роминка  Heart Eyes Hug wavey много готини фотки, нали ?

# 121
  • София
Ками  Hug  Joy Joy Joy а коя е тази, според теб  newsm78

Коя, коя е???? Тази седналата ли на пейката?

# 122
Ками, така е, гифчетата са ти супер!   love001

Фенче, според мен не е Башак.

# 123
Е, коя е според вас  newsm78 Или е Башак, или Седеф, няма коя друга да е с тази фигура и прическа според мен  newsm78

# 124
  • София
Според мен, не е Башак! Башак е по-висока, и косата и, е по-дълга.
Може да е някоя от обслужващият персонал. Много униформена ми идва,в тази жега и покрай морето.Ако е от компанията им, едва ли ще седне там по дънки, и блуза с якичка закопчана плътно до горе, в тази жега.
А Седеф, изобщо не знам коя е! Embarassed

# 125

Айрич, голяма си ми антенка!
   Според мен на снимката е Башак, или поне следва тя да е. При такъв  силует. Но не гледа него...

# 126
ММММ страхотни фотки!!
мноооого секси Киво Crazy Heart Eyes Heart Eyes
но оная на пейката не е Башак Peace, тия са правени, когато тя е била в ЮА предполагам newsm78
занимава се със спорт докато я няма Wink
Ваня Hug, да въпроса беше-дали ще се женят
Фен4е Heart Eyes нищо чудно и ирони4но да е отговорил , а Башак да си го знае  Peace
Този сериал-Любов под наем, няма тема и едва ли ще има, само 1 епизод мина до сега Peace
Ками Hug заради сополивото Джемре ли е грейнала темата? Joy Joy

любимата ми снимка Joy Joy

а тук е много ..... Heart Eyes Heart Eyes

# 127
Аз като я гледам си е баш Башак, ама нейсе  Laughing
Ками  Hug  това е бяла тениска с якичка... и какво ще прави там някоя от обслужващия персонал ? А Седеф е жената на най-добрия му приятел, тя е по-висока и от Башак ...с нея игра в Менекше и Халил, сети ли се ?  Но, дали са те там с Къванч  newsm78
Айри  Heart Eyes да не вярваш, че Б. е била в Кейптаун сама ? Мислиш, че Киво не е бил с нея ? Дълбоко се съмнявам ... Ама и сама да е била, отдавна сигурно се е прибрала, а тези снимки са топли, топли ...
на мен пък тези са ми любимите

а тази, дето си я увеличила ... мммм  Heart Eyes

# 128
И аз мисля, че не е Башак, особено с тия маратонки  Joy Косата й не е същата, ама карай, всеки вижда със своите очи.

На мен тези са ми любими

# 129
почти съм сигурна, че Башак е била сама в ЮА Peace
и определено не е тя на снимката Peace

а за моята любима снимка беше майтап, естествено Mr. Green

# 130
  • София
Фенче Hug  е защо да няма обслужващ персонал около тях? Като гледам е хотел, на горната площадка има и шезлонги, и други почиващи.Тази седнала в жегата, с дълъг панталон и маратонки,и чинно закопчана блузка???? Не ми се вижда да е почиваща, или от компанията на Къванч в това екипче. Как толкова облечена ще седи на плажа??? Барем, едно перде като на Башак, можеше да метне, поне щеше да и по-прохладно. Joy Joy Joy

# 131
Барем, едно перде като на Башак, можеше да метне, поне щеше да и по-прохладно. Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Или щеше да е по бански, тя Башак не е от срамливите  Laughing

# 132
почти съм сигурна, че Башак е била сама в ЮА Peace
и определено не е тя на снимката Peace

а за моята любима снимка беше майтап, естествено Mr. Green

Е, сега се вижда, че не е тя  Laughing
а за снимката  hahaha що бе, я, как хубаво се е надупил  Joy Joy Joy Joy кво му е ? Mr. Green
Ками  Hug това според мен не е на плажа, а вътре в двора на хотела, ама няма значение, какво толкова сме се замислили и ние ?  hahahaА обслужващия персонал не е там, за да си седи, а работи   Laughing
Роминке, ами тя няма за какво да се срамува да се съблече по бански  hahaha
Добре де, от къде Тина знае, че Сеит си е легнал с друга ? Нали Шура не била казала на никого  newsm78 Или оня мазник Петро е разказал на всички ?

Последна редакция: пн, 22 юни 2015, 20:15 от queen_fenka

# 133
Фенче, ясно е, че няма за какво, от една страна погледнато, ама е туркиня, все пак  Wink

# 134
Фенче, ясно е, че няма за какво, от една страна погледнато, ама е туркиня, все пак  Wink

Е, че само тя ли от туркините не е от срамливите ? Я, Берен как си ходи без сутиен и не и пука. Башак направо си е срамежлива в сравнение с нея  hahahaПредставяш ли си , ако тя тръгне така ? Направо ще я разкъсат хейтърките  Joy Joy Joy Joy и без това я ненавиждат.

Общи условия

Активация на акаунт