Север-Юг и проектите на актьорите след него; С Русия в сърцето - 39

• 38 025
  • 736
  •   1
Отговори
# 105

Пост 90-ти е мой, но писан от чужд компютър, където бях.

Открадвам 2 минути време за бърз поздрав "добър вечер"! И да споделя, че фразата за шегата ме подразни много, ако е истина. Не е възпитано и учтиво към дамата до него. Която и да е тя. Дори и да не е вложил подобна мисъл. А да се отнася въобще към брака. Но се разбира грозно за Башак!

# 106
Хай, дружки!  Hug Hug Hug
Айрич  Heart Eyes Киарче  Hug вие двете нещо се бъзикате с мен, а ?  Joy Joy Joy Joy Joy
Наистина много ме разчувстваха двамата, без майтап.Като се има предвид, че Сенайката не е от актрисите, които харесвам, даже ми беше противна в началото hahaha Но, успя да ми влезе под кожата, повярвах и. Чаги също не ми е кой знае какъв любимец, но много ми хареса в този сериал. Вече мога да го прибавя и него към тях  Laughing Изобщо цялото сериалче си ми хареса, пък вие се подигравайте с мен smile3533 smile3534 Ще те видя Айрич  Heart Eyes дали няма да дойдеш на моята след някое време  newsm78
Айри  Heart Eyes загледах го и този сериал , обещава да е забавен, само дето сладур не видях  hahahaсимпатяга е, като за турчин, ама ми е далеч от сладур Laughing Нали знаеш, че аз не си падам по всеки  Joy Joy Joy  Виж, актрисата, дето играе Гюзиде си ми харесва. Peace Много бойна го раздава тук  hahaha

ти па си голяма претенция  Whistling
много си е чаровно момчето  Naughty Mr. Green

а ако мислиш, че разбираш ако сексапил , много се лъжеш Smile Mr. Green
Бож Енчо е на 1 място ooooh!

http://www.lebanonawards.com/index.php/sexiest/turkish-male

сега летния сезон дават такива леки романтични филм4ета, така, 4е може да го загледаме, ако искаш този Peace Grinning
а ПО-то наистина може и да ми хареса..... Rolling Eyes

Орси Hug, и аз имах някакви догадки, 4е си ти Wink

Последна редакция: пн, 22 юни 2015, 15:22 от Airra

# 107
Айрич  Heart Eyes  Joy Joy Joy Joy Joy Joy е, па претенция съм си, кво да се праи  Laughing
А на тая снимка точно Б.Е е мнооо секси, ужас просто  ooooh! Тия нищо не отбират от мъже, бе, аз съм си много в час даже  Laughing Я, къде ми забутали Бурак Й.  а той им е най-хубавия актьор след сапфира  ooooh! за мен поне. Пък и Кенан Д. включили  ooooh! ooooh! ooooh!
Орс  Heart Eyes аз въобще не вярвам, че Киво е казал точно това, нищо, че свекървата на Роминка  Heart Eyes е чула нещо подобно. Сигурно пак се е подиграл тънко с папараците, както само той си умее  hahaha А Башак го познава добре, няма от какво да се връзва.
Айрич  Heart Eyes на мен определено ми стана интересен този сериал, мисля да го следя  Laughing
Ако не сте гледали този филм с Фара - Прошепни ми, ако забравя, ви го препоръчвам!

">#t=16[/video]

Последна редакция: пн, 22 юни 2015, 16:27 от queen_fenka

# 108
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Айрич, как се казва новият сериал на Елчин Сангу (Гюзиде)?

Тя трябваше да снима сериал с Кадир Доулу (мой любимец), да не би за него да става дума?

# 109
Айрич, как се казва новият сериал на Елчин Сангу (Гюзиде)?

Тя трябваше да снима сериал с Кадир Доулу (мой любимец), да не би за него да става дума?

Светле, не съм Айрич, ама ти отговарям  Laughing Kiralik Ask ,не зная как се превежда, и не, някакъв друг е актьора, някакъв Баръш  newsm78 кой си, не съм го виждала до сега
Айрич  Heart Eyes никъде не виждам тема за този сериал, сега ли е започнал ?
Благодарение на Терзи  Heart Eyes

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/96472/2368/1/bo … kivanc-tatlitu-ov
ехааа, много фотки, много нещо  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 22 юни 2015, 17:17 от queen_fenka

# 110
Здравейте!  Hug
Саджиде Ташанер играе майка и в „Не се измъчвай заради мен“ (освен „Каква е вината...“ и КСШ)..
Това е една много хубава песен на групата Марсис, която се изпълнява в сцената от клипа.
Пак от източното турско Причерноморие.
А довечера и ние сме на Карадениз.  Grinning
А какъв е точно въпросът на отговора "Шегуваш се..."?

# 111
Ваня  Hug wavey благодаря! Въпросът е бил дали ще се женят това лято с Башак май  newsm78 Те и когато беше с Азра непрекъснато това го питаха, йетер, бе! Да му писне на човека, какво толкова ги интересува, когато, тогава! Аз затова си мисля, че нещо им е отговорил с ирония, а не, че е целял да обиди Башак. newsm78 Изпортиха му една връзка, ай стига вече - имам чувството, че заради медийния натиск не издържаха с Азра, ама знам ли ...

# 112
  • София
Тя снима, 4 епизода издържа сериала и го спряха.

Kiralık Aşk е Любов под наем.

# 113
Зари  Hug благодаря! Знаеш ли нещо повече за този сериал, кога е започнал, има ли тема някъде за него ? Аз търсих, но не открих ...

# 114
Фенче,  май, но зависи какъв е точно. И от много други неща зависи.
Понякога само като извадиш нещо от контекста и получаваш друг смисъл.
Както и да е. Благодаря.  
Днес четох едно интервю с Григор Димитров. Той казва колко много уморява това непрекъснато вглеждане на папараците в личния живот. И как той търси в Мария не това, което публиката в нея, търси личността. Сигурно се отнася за всеки от известните.

# 115
Ваня, така е. И понеже не съм сигурна, написах май, че е такъв въпроса  Laughing
Айрич  Heart Eyes забравих да ти благодаря за прекрасната музика на Тойгар от сериалите! Невероятен!

">#t=209[/video]
И все пак, на музиката от Север Юг най-настръхвам, не знам защо, любима ми е. И тази от ПО и Менекше и Халил ... жалко, че я няма и тази от КСШ, страхотна е и тя!

# 116
  • София
Зари  Hug благодаря! Знаеш ли нещо повече за този сериал, кога е започнал, има ли тема някъде за него ? Аз търсих, но не открих ...
Фенче,  Hug  мисля че няма тема сериала. Започна този петък по Стар Тв.

http://startv.com.tr/dizi/kiralik-ask

Четох, че е тръгнал с доста добър рейтинг.

# 117
Зари  Heart Eyes   love001  love001 newsm51

и според мен тези двамата са най!  Heart Eyes

# 118
Ваканцияяяя!  Party

Още
Скрит текст:

# 119
  • София
Милинки  Hug Hug Hug
Много снимки, много нещо, на наш левент! smile3521 smile3521 smile3521
Поне, е успокоително, че не с Башак, и не се е оженил тайно за нея, а кротко си почива в Бодрум.
Наваксах, с пропуснатите серии. От всичко,най ме изкефи, като наби Петро. Онзи, си заслуважаваше всяко едно кроше, даже малко му беше. Joy Joy Joy

Роминка smile3525 С риск да ви прозвучи нескромно... ама с моите гифчета, първата страница на темата грее. Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт