Север-Юг и проектите на актьорите след него; С Русия в сърцето - 39

• 38 018
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Ками Hug мераба Simple Smile
Ironwomanka  wavey
това е последното видео в което го питат за Башак, но няма как да знам дали е казал, 4е се шегуват Confused

Фара Зейнеп Абдула мечтае да се омъжи по любов

http://romanticseries.blogspot.com/2015/06/blog-post_21.html

# 91
  • София
Журналист: Как сте?
Къванч: Благодаря, след като ви видях се почувствах (ми стана) по-добре.  hahaha

За сватба нищо не го питаха.

А, ето и лично опровержение от Башак относно "сватбата им с Къванч".

Отрича слуховете за брак между нея и Къванч. Призовава да не се вярва на онези съобщения в Туитър. Всичко било дело на хакери.

Рускините са по-подробни:
Ну вот, девы, пока вы голосовали все точки расставлены.
Башак сообщила, что её твиттер взломали ещё 2 месяца назад и восстановить его до сих пор не удалось. Дева пишет, что бы не верили ничему.

Мениджърите на Къванч се активизираха, точно ги нарочих, че не хич не са активни  Mr. Green

Kıvanç Tatlıtuğ @kivanctatlitug  35m35 minutes ago
@basak_dizer in twitter hesabi hacklenmistir.
Atilan hicbir tweet kendisine ait degildir.

Последна редакция: нд, 21 юни 2015, 21:12 от zarani

# 92
  • ... да усещаш мириса на море ...

Мениджърите на Къванч се активизираха, точно ги нарочих, че не хич не са активни  Mr. Green

Kıvanç Tatlıtuğ @kivanctatlitug  35m35 minutes ago
@basak_dizer in twitter hesabi hacklenmistir.
Atilan hicbir tweet kendisine ait degildir.

Този профил с оторизация  ли е, защото аз това съобщение не го виждам?  #Crazy Последното е от 27.10.14

# 93
  • София
Този профил с оторизация  ли е, защото аз това съобщение не го виждам?  #Crazy Последното е от 27.10.14
Да, това е от профила, който постнах днес - https://twitter.com/kivanctatlitug/with_replies

# 94
  • ... да усещаш мириса на море ...
Благодаря ти   bouquet. Сега от твоя линк го видях...

# 95
Последният туийт е: акаунтът е хакнат, ние не сме пускали туитове

# 96
Добро утро!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
пише, че е нова

Скрит текст:
снощи изгледах последната серия на ПО ... ей, тези двамата Чаги и Серенай успяха да ме разплачат ... много хубаво играха, евала.
Във ФБ попаднах пък на това клипче за Кузей и Джемре, много ми хареса ...

Днес отново ли ще е къса серията на С Русия в сърцето ?
Хубав ден ви пожелавам!   bouquet

# 97
  • София
Добро утро и от мен, милинки! Hug Hug Hug
Ако има някой с добро сърце,нека да ми даде линк с сериите от четвъртък и петък! Praynig
Но да са, със субтитри, ако е възможно.Така ще ми е по-лесно, да ги изгледам днес тайничко в офиса, без да се разбира от колегите! Embarassed Embarassed  Rolling Eyes Rolling EyesJoy Joy  Благодаря!      bouquet
До довечера! Hug

Скрит текст:

# 98
Добрутроо Hug

Фен4е Heart Eyes, няма да е къса, а ще е нормална Wink
Ками Hug ей сега ще ти ги пратя Simple Smile

хороскоп Wink

Скрит текст:

# 99
Добро утро, прекрасни! Hug Много хубава и усмихната седмица!  Hug

Айрич,   bouquet  Hug Ками,   bouquet Hug Фенче,   bouquet Hug

# 100
Киар4е Hug, и на теб хубава седмица   bouquet, май работна? Wink
забележи, 4е Фенка Heart Eyes се е разплакала от играта на Чачо и Сера Wink Wink

малко музика от Тойгар в някои сериали Heart Eyes

Последна редакция: пн, 22 юни 2015, 11:13 от Airra

# 101
Даа, работна е.  Sad Ама другия месец пак има отпуска!  Party

Тя, Фенка, се е разревала от зор, че си го причинява  Mr. Green ти да не си помисли, че е от нещо друго.  Joy

Не мога да кажа нищо за "С Русия в сърцето", че съм още на писмото на Лола,  с което уж казва, че са заминали със Сеид. И някой беше писал, че Петро не обичал Шура - напълно подкрепям това твърдение. Тя му трофея от играта, която играе със Сеид. Има ли нея, значи е победил на 100%.  Peace

Между другото има нов сериал с актрисата, която играе Гюзиде. Дават го на мястото на ПОвръщенията. Изглежда доста забавен.  Peace

# 102
  • София
АйреHug тенкс!
Почвам ги!     

# 103
Киарче Hug, разревала се е от ужас, че Серка оцеля Laughing
да знам за сериала с Гюзиде, даже има преведена, първата серия
голям е сладур актъора Crazy Wink

който иска може да го погледне Peace

http://vk.com/kurtseyt_official?z=video10376744_171381899%2F15e0e3daf4a3a306c1

# 104
Хай, дружки!  Hug Hug Hug
Айрич  Heart Eyes Киарче  Hug вие двете нещо се бъзикате с мен, а ?  Joy Joy Joy Joy Joy
Наистина много ме разчувстваха двамата, без майтап.Като се има предвид, че Сенайката не е от актрисите, които харесвам, даже ми беше противна в началото hahaha Но, успя да ми влезе под кожата, повярвах и. Чаги също не ми е кой знае какъв любимец, но много ми хареса в този сериал. Вече мога да го прибавя и него към тях  Laughing Изобщо цялото сериалче си ми хареса, пък вие се подигравайте с мен smile3533 smile3534 Ще те видя Айрич  Heart Eyes дали няма да дойдеш на моята след някое време  newsm78
Айри  Heart Eyes загледах го и този сериал , обещава да е забавен, само дето сладур не видях  hahahaсимпатяга е, като за турчин, ама ми е далеч от сладур  Laughing Нали знаеш, че аз не си падам по всеки  Joy Joy Joy  Виж, актрисата, дето играе Гюзиде си ми харесва. Peace Много бойна го раздава тук  hahaha

Последна редакция: пн, 22 юни 2015, 14:38 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт