Север-Юг и проектите на актьорите след него; С Русия в сърцето - 39

• 38 017
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Привет Hug Чета ви отдавна заради Кузея-отдавна го гледах,но ми остана навик да ви чета Laughing Пък и с много от вас съм се срещала в темите Peace
Не ми се стори нормално да обявява такава новина в ТТ,но реших все пак да ви го пусна Peace

# 76

Добро утро!

Снощи си пуснах антивирусната, и колко ги намери!!! А скоро я бях пуснала.
    Момичета за слуховете за сватба. Мисля си, че Къванч едва ли ще направи нещо толкова скрито и постно нещо н такава нелегалност. Ще му навреди на имиджа. Може да бъде инкогнито, да, ама чак до толкова. Да си спомним сватбата на Берен. Не беше тайна. Беше не голяма, но много изискана и хубава. Вярно, че отидоха на другия край на света и нямаше турски папараци. Но не беше инкогнито. Нещо от сорта на вълкът сит и агнето цяло.
    Хубава неделя!

# 77
Мацкии!  Hug Приятна неделя на всички!  Heart Eyes

По повод на сватбата, свекърва ми каза, че слушала по телевизията как го питат журналисти дали ще се жени скоро за Башак, а той отговорил *шегувате се, нали?*

# 78

Скрит текст:

много, много не личи, че идва лятото  Joy Joy Joy Joy
Орси, Роминка  Heart Eyes Hug wavey
dettodorowa  Hug welcome
И аз не вярвам, че ще се ожени тайно Киво ...
от Терзи  Heart Eyes

това какво ли значи  newsm78

# 79
 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

И неговия ли е хакнат ?  Joy Joy Joy Joy
Хора, да не би затова Киво да е казал, че се шегуват  newsm78
Каквото и да е, ще се разбере ...

# 80
Привет  Hug

според мен и двата профила са хакнати newsm78
и пак не вярвам, 4е Киво е казал , 4е се шегуват Confused
ще се разбере де Wink

Орси Hug, Роминка Hug, Фен4е Heart Eyes

хубава, дъждовна, лятна неделя Simple Smile
 hahaha
Скрит текст:

# 81
Е това за шегуването свекърва ми лично го е чула от него по тв-то, така че е единственото сигурно в случая

# 82
Здравейте!  Hug
На всички приятна неделя!
Фенче, и ти ли се шегуваш? Лято?
Докато чакаме разясняване една песен от източното турско Причерноморие.

# 83
Къванч има профил само в Инстаграм

# 84
  • ... да усещаш мириса на море ...
newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

И неговия ли е хакнат ?  Joy Joy Joy Joy
Хора, да не би затова Киво да е казал, че се шегуват  newsm78
Каквото и да е, ще се разбере ...

Това е някакъв монтаж. Датата е 27 Eki(m), което ще рече 27 Октомври. Ако влезете в този профил, ще видите, че постът е със друго съдаржание: "Guzel yas gunu dilekleriniz icin hepinize sonsuz tesekkurler...Iyi ki varsiniz... CANSINIZ..."

# 85
Тара  Hug благодаря! Много фенове на Киво си споделят това и се чудят какво става ... ако не е истина това, че са се оженили, би трябвало да пуснат опровержение. Или ни се надсмиват тайничко  Laughing

# 86
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
На мен пък много ми допадна това "Шегувате се, нали?"

# 87
  • София
Милинки Hug Hug Hug
Филма няма да го коментирам, защото не съм гледала две серии. Embarassed
Не знам дали ще мога до утре, да го изгледам.Прочетох, само постовете от снощи до сега, за евентуалната женитба на Къванч, и питанките които мъчат целият му женски, фен клуб, по всички краища на света. Joy Joy Joy
Аз мисля, че това си е чиста партенка. Ако е решил, да се жени за стилистката, не виждам защо трябва да е тайно, и чак на другият край на света, и все сред непознати хора.И аз имам съмнения, че Башак е недолюбвана от семейството му,но все пак това е негов избор, той си я харесва, да си я взима, щом си я иска. А,дано, ама надали! Joy Joy Joy

Роминка Hug
Мацкии!  Hug Приятна неделя на всички!  Heart Eyes

По повод на сватбата, свекърва ми каза, че слушала по телевизията как го питат журналисти дали ще се жени скоро за Башак, а той отговорил *шегувате се, нали?*

Това *шегувате се, нали?*,  на мен ми звучи, много грозно! Дава, ясна заявка, че той няма никъкви сериозни намерения към нея.Ако ги имаше, можеше да се измъкне, от въпроса с по-завоалиран отговор,например- "за сега имаме други планове","като му дойде времето", и т.н. Но, на него на този етап хич не му е такава шегичка. Mr. Green

Скрит текст:
Време е, за по едно следобедно кафенце.

# 88
Ками, аз въобще не ги взимам на сериозно, за Башак не знам, но Къванч няма профил нито във Фейсбук, нито в Туитър, това няколко пъти го е казвал и даже знам, че е щял да съди някакъв, който упорито се представял за него в Туитър.

# 89
  • София
Къванч има само един Туитър профил, при това потвърден, но не му е личен. По-скоро е създаден от мениджърите му (то си личи и по някои постове), не че и те са много активни.  

https://twitter.com/kivanctatlitug

А от един месец този на Башак е откраднат. Това, което се пише и публикува там със сигурност не е от нея.

Общи условия

Активация на акаунт